- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия сте и коя зодия е приятелят , лката ви ?
По всички други параграфи си удобрена викаш.. Само още по зодия не те бяха усетилихахаха.....
Точно тия 3 зодии са супер кучки . . Нарочно съм си поставял за цел да превлека вниманието на момиче с подобна зодия докато си има приятел.. И то не е единичен случай.. И просто толкова са лесни, че няма на къде..
просто правя разлика междо едно момиче което си държи на приятеля и не пуска на всеки втори пич заради 2 лафа и некоя друга смешка . . И момиче което прави точно обратното.. И в крайна сметка тия от втория вариант се оказват винаги - везни, деви и близнаци.. Също и рибите все гледат чуждо междо другото . .
Ама пък тва ми е в + на мене.. Толкова са наивни, че с 2 приказки на кръст и вече ми правят компания..
Последно редактирано от Тарикатче : 03-01-2012 на 18:59
http://blog.lib.umn.edu/meriw007/myb...t-to-Laugh.jpg
бе това че около тебе всичките са такива не ти позволява да говориш в множественооооооооо число (за всички) къф,ква си ти да казваш кои какъв е ПО зодията си ? xD GGEF
Как ще обича 2-ма бе? Ти луд ли си къв си? А те според теб съгласни ли ще са да ги обичка и двамата? И кво аз ше знам, че некъв друг пич и пука гъза от ебане ама няма да имам против щото тя и двамата ни обича а? Ай бегай be готин . . Избира единия и си седи мирно с него . . Хои ли да и го праска друг моментално преминава в графа - кучки
Хахаха ей малчо.. Трудно ти е да се примириш, че съм прав в случая? И, че ти мислиш като първокласничка .. И почна да го раздаваш "шеф" спри да пишеш там спри да пишеш тук.. Къв си ти, че ще ми кажеш какво да ръся и какво не бе? 15 годишен лайнар които най вероятно още спи с майка си..
Тоя net как ви спасява кожите само.. не е истина
Голямо пишлеме си
Да , аз не съм този,който ще ти каже да спреш със спама , а модератора
Само едно лс е нужно да му пиша и ти е готов дългия бан
ПС Ако искаш толкова много да си мерим pi**ki пусни някоя тема в кофата или направо в раздел спорт , за да се изложиш до край : )
И под несериозни имам в предвид по характер само , а не като цяло