- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия сте и коя зодия е приятелят , лката ви ?
http://3.bp.blogspot.com/-IHgRqZsttW...2520office.jpg Брат забавен си..с малко късмет може и да те вземат в цирка GIGGiTY xD
И под несериозни имам в предвид по характер само , а не като цяло
Как ще обича 2-ма бе? Ти луд ли си къв си? А те според теб съгласни ли ще са да ги обичка и двамата? И кво аз ше знам, че некъв друг пич и пука гъза от ебане ама няма да имам против щото тя и двамата ни обича а? Ай бегай be готин . . Избира единия и си седи мирно с него . . Хои ли да и го праска друг моментално преминава в графа - кучки
Мисля, че повечето разногласия се дължат на характерите. Примерно никак не се разбирам с Лъвове, а най-добрата ми приятелка е Лъв и се разбираме много добре. Иначе аз съм Телец и нямам приятелИмам чувството, че е заради характера ми
![]()
Последно редактирано от CherryBell13 : 03-01-2012 на 19:32
Тарикатче, интересно ми е колко ти е голяма представителната извадка, та така уверено си вадиш изводи за цялата съвкупност?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хаха не съм азкартинка е
Но май е защото съм прекалено голям инат
![]()
Аз съм Козирог, ама изобщо не си отговарям на характеристиката на зодията. Не съм дървоКозирозите ги водят за много уравновесени и не знам си какви, а аз определено не съм такава. Не се интересувам кой знае колко от зодиите, но мисля, че има нещо вярно. Никога не съм била типичен Козирог. Асцендентът ми е Рак и определено всичко в характеристиката на Рака важи и за мен. Приятелят ми е типичен Овен. И двамата сме с рогата напред, не е много добра комбинация
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Ловецо мерсиДруго което забелязах е че Телци и Козироци не се разбират добре. Брат ми е Козирог и много се караме също и едно момиче. Големи караници бяха
От тогава много внимавам с Козироци
![]()
Хахаха ей малчо.. Трудно ти е да се примириш, че съм прав в случая? И, че ти мислиш като първокласничка .. И почна да го раздаваш "шеф" спри да пишеш там спри да пишеш тук.. Къв си ти, че ще ми кажеш какво да ръся и какво не бе? 15 годишен лайнар които най вероятно още спи с майка си..
Тоя net как ви спасява кожите само.. не е истина