.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Повече от фен Аватара на Тарикатче
    djipsito - През кура ми е пък на мене

Сладурана.

Аз ли къв съм?

Най големия

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Аз съм Телец,а той Скорпион.Много големи разногласия между характерите.
    Е, аз съм Скорпион, а той е Телец.
    Подкрепям напълно, но поне не ни е скучно, има разнообразие? :Д

Телец.. Една от най готините зодии

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Аз ли къв съм?

Най големия
    http://3.bp.blogspot.com/-IHgRqZsttW...2520office.jpg Брат забавен си..с малко късмет може и да те вземат в цирка GIGGiTY xD

Супер фен Аватара на montana6
    Аз ли къв съм?

Най големия
    Много луд! Яко се изхилих.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Banned Мега фен
    По всички други параграфи си удобрена викаш.. Само още по зодия не те бяха усетили хахаха.....

Точно тия 3 зодии са супер кучки . . Нарочно съм си поставял за цел да превлека вниманието на момиче с подобна зодия докато си има приятел.. И то не е единичен случай.. И просто толкова са лесни, че няма на къде..

просто правя разлика междо едно момиче което си държи на приятеля и не пуска на всеки втори пич заради 2 лафа и некоя друга смешка . . И момиче което прави точно обратното.. И в крайна сметка тия от втория вариант се оказват винаги - везни, деви и близнаци.. Също и рибите все гледат чуждо междо другото . .

Ама пък тва ми е в + на мене.. Толкова са наивни, че с 2 приказки на кръст и вече ми правят компания..
    Ти с този си коментар доказваш ,че ти си зле ,а не другите
    Това ,че са несериозни , не знаят с кой да бъдат и по природа могат да обичат 2 ма човека на веднъж -не ги прави кучки

Кучки не.. Чисти курви

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Това ,че са несериозни , не знаят с кой да бъдат и по природа могат да обичат 2 ма човека на веднъж -не ги прави кучки
    Аз мога и 4-ма наведнъж да обичам.."мама,тати,малката ми сестричка and my(future girlfriend I hope xD) (sun)

Banned Мега фен
    И под несериозни имам в предвид по характер само , а не като цяло

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    http://3.bp.blogspot.com/-IHgRqZsttW...2520office.jpg Брат забавен си..с малко късмет може и да те вземат в цирка GIGGiTY xD
    Беее може и така да е.. Ама пък за разлика от мен ти и за там никъв шанс немаш

Banned Мега фен
    Аз мога и 4-ма наведнъж да обичам.."мама,тати,малката ми сестричка and my(future girlfriend I hope xD) (sun)
    Да и аз мога милиони да обичам xd

Как ще обича 2-ма бе? Ти луд ли си къв си? А те според теб съгласни ли ще са да ги обичка и двамата? И кво аз ше знам, че некъв друг пич и пука гъза от ебане ама няма да имам против щото тя и двамата ни обича а? Ай бегай be готин . . Избира единия и си седи мирно с него . . Хои ли да и го праска друг моментално преминава в графа - кучки

Banned Мега фен
    Как ще обича 2-ма бе? Ти луд ли си къв си? А те според теб съгласни ли ще са да ги обичка и двамата? И кво аз ше знам, че некъв друг пич и пука гъза от ебане ама няма да имам против щото тя и двамата ни обича а? Ай бегай be готин . . Избира единия и си седи мирно с него . . Хои ли да и го праска друг моментално преминава в графа - кучки
    Абе я спри да ми пишеш в темата , кво ще кажеш? Стига ръси бисери и простотии една след друга.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Мисля, че повечето разногласия се дължат на характерите. Примерно никак не се разбирам с Лъвове, а най-добрата ми приятелка е Лъв и се разбираме много добре. Иначе аз съм Телец и нямам приятел Имам чувството, че е заради характера ми
    Последно редактирано от CherryBell13 : 03-01-2012 на 19:32

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тарикатче, интересно ми е колко ти е голяма представителната извадка, та така уверено си вадиш изводи за цялата съвкупност?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13 Виж мнението
    Мисля, че повечето разногласия се дължат на характерите. Примерно никак не се разбирам, а най-добрата ми приятелка е Лъв и се разбираме много добре. Иначе аз съм Телец и нямам приятел Имам чувството, че е заради характера ми
    Ако това си ти на аватара няма начин да не имаш приятел или е така ,защото всички се избиват за теб ;DD

Град
    Русе
    Хаха не съм аз картинка е Но май е защото съм прекалено голям инат

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Тарикатче, интересно ми е колко ти е голяма представителната извадка, та така уверено си вадиш изводи за цялата съвкупност?
    Той е с прекалено ограничено мислене..меко казано Доста интересен индивид.. Kill it before it lays egg's..xD

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13 Виж мнението
    Хаха не съм аз картинка е Но май е защото съм прекалено голям инат
    хахаха инат била
    Споко ,не е това проблема , а и ще си намериш човека

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Аз съм Козирог, ама изобщо не си отговарям на характеристиката на зодията. Не съм дърво Козирозите ги водят за много уравновесени и не знам си какви, а аз определено не съм такава. Не се интересувам кой знае колко от зодиите, но мисля, че има нещо вярно. Никога не съм била типичен Козирог. Асцендентът ми е Рак и определено всичко в характеристиката на Рака важи и за мен. Приятелят ми е типичен Овен. И двамата сме с рогата напред, не е много добра комбинация
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    Русе
    Ловецо мерси Друго което забелязах е че Телци и Козироци не се разбират добре. Брат ми е Козирог и много се караме също и едно момиче. Големи караници бяха От тогава много внимавам с Козироци

Абе я спри да ми пишеш в темата , кво ще кажеш? Стига ръси бисери и простотии една след друга.
    Хахаха ей малчо.. Трудно ти е да се примириш, че съм прав в случая? И, че ти мислиш като първокласничка .. И почна да го раздаваш "шеф" спри да пишеш там спри да пишеш тук.. Къв си ти, че ще ми кажеш какво да ръся и какво не бе? 15 годишен лайнар които най вероятно още спи с майка си..

Тоя net как ви спасява кожите само.. не е истина

Banned Голям фен
    Хахаха ей малчо.. Трудно ти е да се примириш, че съм прав в случая? И, че ти мислиш като първокласничка .. И почна да го раздаваш "шеф" спри да пишеш там спри да пишеш тук.. Къв си ти, че ще ми кажеш какво да ръся и какво не бе? 15 годишен лайнар които най вероятно още спи с майка си..

Тоя net как ви спасява кожите само.. не е истина
    Айде братле да ти дам ли адрес всичко.. и аз съм на 15 ? пиши лс ако искаш че като се замисля и аз доста писах тука.айде весело и ще чета темичката

Айде братле да ти дам ли адрес всичко.. и аз съм на 15 ? пиши лс ако искаш че като се замисля и аз доста писах тука.айде весело и ще чета темичката
    Все още не съм откачил до там, че да тръгна да търся 15 годишен пикльо за да му спyкам бузите от шамари..

Виж . . телефонът на майка си ако ми дадеш не бих го отказал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си