- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днешната ми тема:
Ооо, да разбирам,че си си писал със щрудел? Good for you. Това обаче няма връзка, защото никой не твърди,че е монахиня. Твърдя точно, че е едно най-обикновено момиче на което не му изнася да е обикновена, сиреч да се приеме. И иска да се направи на необикновена в интернет и да се чувства една идея по-добре.
Не, не ме разбра. Щом си излизам душевната помия как ще има връзка по какъвто и да е начин с интелигенция?
И в крайна сметка, както разбрахме в началото на темата (тази беше, нали?), точно и хората, които харесвам или уважавам ме четат.
Иначе...Септември 2011 се регистриран, така ли? Значи няма никакъв шанс да помниш как преди време имах една тема-дневник, където правех почти същото, като в тази тема. Свикнала съм така.
Коя съм аз, за да акжа,че е селянка? Хмммм. Плевен. Плевен за мен е провинция...Село. Ти не казваше ли същото за Варна? Лицемерието е готино нещо, мда.
Обърщенията на щрудел към мен са изградени на непотвърдени факти и мисли относно мен...
"С малко неща може да се засегнете в виртуалното пространство."
Не е вярно! Аз плачкам след всеки един пост на щрудел,а при всяка обидна думичка убивам по една котка или си отрязвам част от ръката. Много си е депресиращо.![]()
Признавам ти умееш да си играеш с думите, ама нищо повече.
По-скоро твърдях, че пишеш дълги постове, за да се различиш от "простолюдието" както определи 80% от форона и да се препишеш към интелигенцията.
Профила ми е от септември 2011, преди него имах NailGunAssasin от 2009 и bidon от 2006. Надали съм нов, но права си - не те чета особено, но доколкото помня и на тебе това не ти е първия профил.
Никъде не съм твърдял, че Варна е село или жителите са селяни. Просто града и хората вътре са ми неприятни.
Пак ги въртиш някви дето после сама се чудиш кви си ги писала...
Пловдив не е в Родопите - губиш![]()
Спомнете си Пълна лудница миналата година за ,,майните от Пловдив![]()