.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 157

Hybrid View

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Щрудела може да е много точна на моменти. Може и ти да си, но просто с нея един вид съм по-запознат.
    И незнам как я изкарахте монахиня, като тя си е едно нормално момиче
    Имаше един период в който лиготията и беше прекалена и найстина доста си биха помислили че търси внимание, ама тоя период от отдавна мина.

А, аз всъщност целя да отблъскам простолюдието от четенето на постовете ми, като ги правя по-дългички, сиреч си изливам цялата душевна помия, до последната капка.
    Аз това го тълкувам като "Ся ше се изкарам интелигенция с локумения ми пост, който може да се събере и в 2 реда, но ще им го обясня като "Против простолюдието".
    На всеки му се случва да пише по-дълги постове. Дали ше го превърне тва в навик или не той си решава.

Пък и не виждам никаква обосновка и от двете страни, но щрудела поне не изказва непотвърдени съмнения.
    Коя си ти, за да кажеш, че е селянка?

С малко неща може да се засегнете в виртуалното пространство.
    Ооо, да разбирам,че си си писал със щрудел? Good for you. Това обаче няма връзка, защото никой не твърди,че е монахиня. Твърдя точно, че е едно най-обикновено момиче на което не му изнася да е обикновена, сиреч да се приеме. И иска да се направи на необикновена в интернет и да се чувства една идея по-добре.

Не, не ме разбра. Щом си излизам душевната помия как ще има връзка по какъвто и да е начин с интелигенция?
    И в крайна сметка, както разбрахме в началото на темата (тази беше, нали? ), точно и хората, които харесвам или уважавам ме четат.
    Иначе...Септември 2011 се регистриран, така ли? Значи няма никакъв шанс да помниш как преди време имах една тема-дневник, където правех почти същото, като в тази тема. Свикнала съм така.

Коя съм аз, за да акжа,че е селянка? Хмммм. Плевен. Плевен за мен е провинция...Село. Ти не казваше ли същото за Варна? Лицемерието е готино нещо, мда.
    Обърщенията на щрудел към мен са изградени на непотвърдени факти и мисли относно мен...

"С малко неща може да се засегнете в виртуалното пространство."
    Не е вярно! Аз плачкам след всеки един пост на щрудел,а при всяка обидна думичка убивам по една котка или си отрязвам част от ръката. Много си е депресиращо.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Не, не ме разбра. Щом си излизам душевната помия как ще има връзка по какъвто и да е начин с интелигенция?

Иначе...Септември 2011 се регистриран, така ли? Значи няма никакъв шанс да помниш как преди време имах една тема-дневник, където правех почти същото, като в тази тема.

Коя съм аз, за да акжа,че е селянка? Хмммм. Плевен. Плевен за мен е провинция...Село. Ти не казваше ли същото за Варна? Лицемерието е готино нещо, мда.
    Признавам ти умееш да си играеш с думите, ама нищо повече.

По-скоро твърдях, че пишеш дълги постове, за да се различиш от "простолюдието" както определи 80% от форона и да се препишеш към интелигенцията.

Профила ми е от септември 2011, преди него имах NailGunAssasin от 2009 и bidon от 2006. Надали съм нов, но права си - не те чета особено, но доколкото помня и на тебе това не ти е първия профил.

Никъде не съм твърдял, че Варна е село или жителите са селяни. Просто града и хората вътре са ми неприятни.
    Пак ги въртиш някви дето после сама се чудиш кви си ги писала...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Признавам ти умееш да си играеш с думите, ама нищо повече.

По-скоро твърдях, че пишеш дълги постове, за да се различиш от "простолюдието" както определи 80% от форона и да се препишеш към интелигенцията.

Профила ми е от септември 2011, преди него имах NailGunAssasin от 2009 и bidon от 2006. Надали съм нов, но права си - не те чета особено, но доколкото помня и на тебе това не ти е първия профил.

Никъде не съм твърдял, че Варна е село или жителите са селяни. Просто града и хората вътре са ми неприятни.
    Пак ги въртиш някви дето после сама се чудиш кви си ги писала...
    Хахах Софиянците сте същите миндили
    Всъщност единствените ,,приятни'' и гостоприемни хора са от Родопите ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Той е от Родопите бе!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Пловдив не е в Родопите - губиш

Banned Мега фен
    Спомнете си Пълна лудница миналата година за ,,майните от Пловдив

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Че аз съм Пловдивчанин е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си