- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- BMW E34 525i - газова инжекция ?
Някой стари дизели тракат много ужасно ; все едно караш трактор ; звука на двигателя както и неговата работа зависят от поддръжката евтини масла - леко шумен. скъпи масла и части водят до по-дълъг живот на самата кола независимо от марката и годините .
Споко! Новите бензини(тези с директно пръскане) тракат повече от новите дизели... Ебати иронията...
аз не бих взех никой дизел освен 335d. двойно турбо, повече въртящ момент от всяка M-ка... ноо... мечти ;d бъдещето е в дизела - не случайно сега БМВ пускат М5 дизел с тройно турбо - първата М-ка на нафта. Но ние ще можем да се докопаме до нея след 20 години ;d
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-06-2012 на 08:08
[QUOTE=xXxAngerfisTxXx;10065563][B]особено ако е от ония дървени хюндай... пред мен при рязко спиране на един хюндай му се откачи едното колело и 5 метра го влачи по маркучи само... на тва качество дори Бенц ще завидят![]()
ае пич тоя маркуч дето го е влачил да не от локум бе да го еба![]()
беше нещо подобно
http://www.youtube.com/watch?v=vX23cZ1dShU
само дето тва беше причинено от рязко спиране :X
Сбъркал си форума. Все пак помисли дали мислиш още доста време да я караш тая кола, щото щи трябва време да избиеш инвестицията.
Temet Nosce
벨야카
Първо, евала за колата и марката... ;] Everyone fears time, time fears E34..ако ме разбираш ;д
Второ, не се замисляй, ако имаш парите и смяташ да си с тази кола още дълго време - слагай. При качествена работа нито ще спъва, нито ще харчи повече.
И моля те, не дупчи ламарината отвън, че като видя BMW с капачка за газова на калника, лошо ми става ;дд
Слагай ГИ не се притеснявай....правих замерки с GPSа и малко специален софт за разлики в ускорението на газ и бензин....накратко няма...и БМВто(Lovato) и Опела(BRC) ги карам на газ...и 2те са с инжекциони.Доволен съм като слон.![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!