- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още една тема за космите.
аа да колкото до филмите да и аз съм гледал такива и наистина са с много косми,амии незнам сигурно ги дават за да е интересно:d:d
Простотии, то ако беше така всички имаме косми- всички ще сме болни. ГЛупости на търкалетаВИнаги ми е гладичко
Лентичката също е найс, не мога да се възприема с храст,някакси би ми било дискомфортно.
maDamn
djipsito права си :Д аз живея от 3 години в испания и тук жените се славят с че не се бръснат и правят най-гадните свирки хаха :Д на мен лично да е без едно косъмче не ми харесва...от лична хигиена отдолу махам всичко но отгоре си оставям чартичка от 1 до 2 см и са ми казвали че е доста секси
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Аз съм опитвала да си оформя бразилска линия, ама нещо не ми се получи :Д някакви съвети ?
Първоначално написано от antifashionshit
Френските филми са ми любимите. Там винаги има поне една гола да се разхождаСега се сещам за един дето май беше преведен като "катеричката" ако някоя се сети за френското му има да си го намеря.