- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една вечер??? С кой?
А не бе
Незнайно защо това ми дойде в главата в момента: sex is always the answer, it's never a question 'Cause the answer's yes![]()
Май само момчетата се предлагаме , ама момите не се навиват хахахаха
Не си падам по тази част. Друго си е ухажването, трепета, очакването.
хаха тука половината моми се отклонятат от темата,няма много навити![]()
,а за момчетата няма к`во да си говорим не мисля,че някой би отказал,поне не аз
![]()
За секса за една вечер съм ЗА с двете ръце, но не бих го направила с нито един от форума сигурно защото не ги познавам..![]()
На 80% процента(най-вероятно) от форумките с кеф ще им омажа очите, като най-голям мерак ми е Сашка, за да развенчая мита за секс тигрицата, за която се представя.
П.П.:Защо бе, умри, какво й е на пантерката? Хубаво момиче, симпатично и ми мяза да е една от малкото, на които да можеш с чисто сърце да кажеш дама.
Бъх... Няма дерт бе.
Добър избор си направил. Искрени и неподправени с привичния за мен разврат думи.
Ами от форума не бих с никоя може би за сега. Една от причините е, че не познавам много от съфорумките ми и така и така... ((:
Не си очаквала, че сър Картач може да направи комплимент...Не си първата.
По темата пак: сега разгледах по-обстойно. dream*някакви числа* и ВодноМомичеСиньо също не са за изпускане. Абе, преди имаше едни двечки - Сиско и Корни, дето сега не ги виждам. Ама бяха зверски парчета. Даже май първата беше и модераторка, та се вземаха насериозно някои и се водеха едни спорове тука дали е въртяла свирки на администрацията, за да влезе в такава голяма институция... Ама все тая. И двете бяха яки. Сигурно има още, които забравям, но да не ми се сърдят. И тях ще уважа с кеф...
П.П.: Аааа, Миминко, да... (дяволска усмивчица)
Не съм, можеш ли да ме съдиш?(Продължавам да смятам, че трябва да е кЪртач
)
Сиско е тук, Корни рядко се вясва, ама ако поразгледаш темата за снимките, определено ще си харесаш и някоя друга. Има една бургазлийка, дето мяза на препечена филийка и тежи 40 кила някъде, на която голям процент от мъжката част пръска мониторите.
Glamour92 може би
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искам ги сичкитеее
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
110 литра с козя брадичка, бакенбарди, гола глава изрисувана с черепи. Чупи китки на канадска и яде по 16 банички, но сплескани в една. Срещу добро заплащане става охранител и тогава минава на боен режим, но по-добре да не знаеш какъв е той.. Не може да я изхраниш - не е за теб. Инак е пичка, да.
Не си търси мат'риал за чекийка.. таз' ми ти вечер.
dream1707, да, така е.
Irti, не мисля че си и секретар или каквото и да е, а относно другия ти коментар просто ще ти се.