.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Тия двамата коментатори тука заслужават сплескване на топките по най-гадния възможен начин..
    Ха-ха тва ми хареса. Бруталничко ама нищо

anonymous768631
    Guest
    Само на мен ли ми писна от хора, на които трябва да кажеш 20032527309523069528905623562389052365236852 пъти едно и също нещо по един и същи начин, за да те разберат!?!

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    Само на мен ли ми писна от хора, на които трябва да кажеш 20032527309523069528905623562389052365236852 пъти едно и също нещо по един и същи начин, за да те разберат!?!
    Като гледам и след тия "20032527309523069528905623562389052365236852 пъти" май не се усетиха че са излишни в темата...
    Женско съм! Пикая клекнала...

anonymous768631
    Guest
    Хаха, добре. Тук е точка за теб. Оставям ви да я подучавате девойката как да покрие бъдещата си рожба от техните. Приятна занимавка...

Супер фен Аватара на djipsito
    Хаха, добре. Тук е точка за теб. Оставям ви да я подучавате девойката как да покрие бъдещата си рожба от техните. Приятна занимавка...
    Не видях някой да я подучва да крие от техните, по-скоро видях идеи за ритници и такива разни глупости....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, винаги има врътки... ако има някоя по-либерална леля, навита да излъже, могат да напишат името на родител и тя да се подпише или нещо такова. Не съм наясно.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ако вашите са гъзове - на черно, при хубав доктор или измисли друга схема.
    Макар, че е по-спокойно, ако родителите знаят, макар че понякога вместо да помогнат, могат само да пречат.
    А и "незаконният", ако е в частен кабинет - не виждам по какво толкова ще се различава от законен /освен парите.
    Ако някой разбира - да сподели.
    Прав си, джипси, няма такова нещо... Аз съм сбъркал явно.

Супер фен Аватара на djipsito
    "АКО..."
    Тя познава родителите си по-добре от нас. Сама може да прецени дали ако им каже, ще я успокоят или ще я натоварят още повече (психически).

По принцип се предполага, че родителя трябва да е до теб и когато имаш нужда, вместо да ти пили на главата, да те подкрепи. Ама не всички родители са такива.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от litlle_devil Виж мнението
    Здравейте! Искам да попитам дали може да се направи аборт, но вместо родители придружителят или там както се води да е някой приятел или друг роднина? И друго-има ли хапчета за аборт освен Escapele и да са с по-дълъг период, а не 72 часа?
    Я си стой на гъза, в момента нямаш друго за правене и без това, излизаш от даскало и започваш университет и най-вероятно ще си родила до тогава.
    Вместо да мислиш как да го махнеш вземи измъти го това дете, да не мислиш че е нещо на шега всичко ?
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Като сте достатъчно големи да правите секс ще сте достатъчно големи и да си понесете последствията. Кажи на родителите си и вземете мерки своевременно.
    This. Събирай пари за памперси и биберони.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    "АКО..."
    Тя познава родителите си по-добре от нас. Сама може да прецени дали ако им каже, ще я успокоят или ще я натоварят още повече (психически).

По принцип се предполага, че родителя трябва да е до теб и когато имаш нужда, вместо да ти пили на главата, да те подкрепи. Ама не всички родители са такива.
    То не пречи да я подкрепят, а после да й го изкарат през носа. Моите така биха направили :Д

Какво раждане, бе, човек...

anonymous768631
    Guest
    Изкарат, не изкарат...
    Всяко прегрешение си има своето наказание. Няма да й е по-леко, ако го роди и отгледа.
    НЯМА по-добър вариант, от този да каже на техните и заедно да се оправят. Поне на майка й, защото бащата би реагирал малко спонтанно, поне ако на 5% прилича на мен.

Да отива да казва на техните, да си понася лекциите/шамарите и да маха паразита от утробата си. Пък ти, кат' не си чел темата, не коментирай.

anonymous768631
    Guest
    От доста време знаеш нагласата ми като цяло към всички тия bullshit-ове... Няма какво да се учудваш.

Град
    pazardjik
    много благодаря за подкрепата. приятелят ми е готов и много иска да има свое дете, но аз мисля, че не съм готова.
    Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!! В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно. :P

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    По темата: Едно коляно на точното място и си готова. Нямаш дерт. По-добрият вариант е свръх доза Ескапел, ама ще ти излезе скъпо. Хайде, по живо, по здраво.

АХАХХА
    АЙДЕ БЕ, ВЕРНО ЛИ!?
    това че ескапела действа до 72 часа, не значи че ако изпиеш 2 хапчета ще действа 144 и т.н. И за 6 месеца май, не може да пиеш повече от 1
    по темата:кажи на вашите, няма да те убият, ще ти е кофти, ама действай преди да е станало късно и да трябва на бал да ходиш с бебе..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си