- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
колко волта тряя дава за да зарежда ?
имат ли значение оборотите ?
аз като я припалвам я държа на 3-4000 докато загрее после удрям прекъзвач малко после пак 3-4 и я гяса
караме я ама аз доста често кисна в нея и слушам музика... ако има бензин я държа запалена, ако няма не я паля
затова пада, не се ли карал като я палиш гхабиш ток който се възвръща след 20км. каза ми го човека от който купих акумолатора
то да е запалена или да се кара е същата работа - динамото пак върти
Е то верно че кола с турбо си на 50% вече пред умиране,но все пак ако искаш по бърза кола си я правиш не си я купуваш ТУРБИНИРАНА,че с тях кихалки мани мани ;д;д.казваш че си фен на 8,12 цилиндровите коли,на коя марка си най верен![]()
![]()
По този начин много бързо ще си скапиш двигателя,може много лесно на изтърве клапан,да набиеш клапан в буталото,да пукнеш главата(която не е евтина).Най добре я остави да си поработи нормално 4 5 мин. защото може да имаш много големи ядове![]()
П.П. Ти си решаваш дали да ме послушаш,колата е твоя и ти си решаваш какво да правиш с нея(нищи лично)
тя за 10 минути на 3-4 хиляди оборота на място си дига 90 градуса а като зегрее прекъсвача е най-як. Иначе съм верен на BMW, Benz и Opel... Calibra 2.0 16v прави такова ускорение, че не знаеш в Опел ли се намираш ;d все пак 525 къде къде по як aceeleration има![]()
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-13-2012 на 21:27
относно загряването ти дадох съвет,ти си решаваш.
За BMW и аз съм на 100% но за Opel![]()
не дай си боже да хвана каталог на опел,взема да ръждясам....единственият Opel който си стува да се кара за мене е GSI,калибрата е циганско ферари ;д;д мечтата на всеки циганин да кара САЛИБРА БРАТ МИ :д:Д.Имах познат даде си мотора за калибра
честно казана върви като дърво,нищо особено 120whp с 1500 килограма купе мерси ;д.Че той Голф KR,PF стоково набират по добре ;д;д
какво ти е мнението за тва "нещо"http://vbox7.com/play:f24f661a97