- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета заглеждате ли се както ние момчетата по вас?
Момичета заглеждате ли се в противоположния пол ,както ние момчетата заглеждаме вас ? Прави ли ви впечатление когато до вас мине хубав младеж, обръщате ли се както по филмите или предпочитате по деликатно .
Естествено , някой ако ми хване окото ще се загледамСъвсем в реда на нещата.
maDamn
Да, заглеждам, харесвам, оценявам, флиртувам, правя първа крачка и въобще всичко, което и мъжете правите. Ти да не падаш от Марс,че питаш?
О да, разбира се. Глеадм да е дискретно все пак, но го правя.)
Остай че има още 100 такива теми ами е и супер тъпа без никъв смисъл трябва да си хипер прост да не знаеш отговора на този въпрос ебаси простите организми ;х
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Естествено, че се заглеждам, то си е нормално.))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
floOpY знам , че има още много такива теми и това те дразни (а и не само теб),но не убиждай .Първо , че грубо и второ , че не е позволено според правилата на форума.
Последно редактирано от steel : 03-14-2012 на 15:42
Заглеждам. При това с обръщане на глава :д
Само дето ние не казваме "бахти циците", а е някакво като монолог такова - "олее, кви рамене има... как ли ще изглеждат над мен... ауууу, хубаво дупе... ауу, ебати якия глас, как ли ще звучи, ако ми говори мръсотии на ушенце, бахти готините зъби и лелеее, колко му отива с брада." Просто пример![]()
Хахаха най-весело като минеш покрай някое момиче, обръщаш се и... малко странно, понеже тя се е обърнала преди теб![]()
Естествено. При някои по-впечатлителни тотално забравям за дискретността и си е чисто и просто невъзпитано зяпане.![]()
Ама разбира се, коя нормална няма да се загледа в някой добре изглеждащ индивид от мъжки пол![]()
Аз се съмнявам !
live for the moment and be yourself ..
Естествено ;д Че аз и красива жена да видя я поглеждам... Не мисля, че има нещо лошо![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
е па кво му е странното да гледаме? не можем ли и ние да плакнем око?
гледам бая и плакна често![]()
Естествено, че гледам...не е забранено...А ако е някой по-специален, направо очите ми остават там![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Разбира се,както някои спомена горе даже понякога и глава обръщам но рядкоКато цяло е нещо абсолютно нормално,както при момчетата,само че е много забавно,когато сте си компанийка и след това си обсъждате дълго време .. хихи
Заглеждам се както в момчета,така и в момичета.. хубавото си е хубаво![]()
Както една госпожа беше казала "Момчета, да не мислите, че само вие гледате в задниците на другия пол. Момичетата гледат даже повече."
Като момичета се предполага, че обръщаме повече внимание на детайлите. Така е и когато огледаме някой. Оглеждаме от А до Я и ако си имаме дружка до нас, най-подробно обсъждаме видяното. Ако пък сме в удобна позиция съвсем неприкрито си зяпаме, докато обекта не се скрие от погледа ни.
И спря да се върти за миг земята..
Заглеждам се много ясно... ако някой ми е приковал вниманието с нещо, независимо мъж ли е или жена
Добре де, явно не съм единствената, която стабилно заглежда мадами.
Ако бях мъж, щях да ям шамарите често :д