.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Е хубаво, де, като не вярваш в теорията за Големия взрив, откъде аджеба се е появила вселената тогава? И също, щом смяташ че извънземните са ни създали, тях кой ги е създал?
    Разликата между нас и извънземните е в това, че ние живеем в една матрица, която сами си я създаваме. Ние сами ограничаваме съзнанието си. А в действителност вселената, дори и учените го доказват, е съществувала винаги и ивинаги ще съществува! Това ние не можем да си го обясним, защото на половина сме Земляни. Докато извънземните има други познания, сетива и инстинкти, каквито ние не сме наследили, или ако сме наследили - то не сме ги развили и едва ли бихме могли да ги наследим. Докато ние наполовина имаме разум, те имат 100 процента разум!

искам са допълня, че например е възможно също и това извънземните да са злобни хищници, да са осъзнали колко са зле и да са направили хибриди между тях и нас - за да има по-добри същества с разум в космоса. Всичко е възможно! Просто го търсете в собствените си мисли

Мега фен Аватара на Concussion
    Благодаря за изчерпателните ти отговори.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Според мен са като ангели, поне аз така си ги представям.
    А какво мислиш за атлантите, съществували ли са? За житните кръгове? За намерените скелети на гиганти, за които се смята че са живели измежду хората преди? Според теб как са били построени египетските пирамиди, имало ли е чужда намеса, на някакъв по-висш разум в направата им?
    Има ли римски император, който да ти е най-интересен и чиято история като владетел и личност да те е грабнала най-много? Или пък не римски император, някакъв владетел от цялата история?

Благодаря за изчерпателните ти отговори.

А какво мислиш за атлантите, съществували ли са? За житните кръгове? За намерените скелети на гиганти, за които се смята че са живели измежду хората преди? Според теб как са били построени египетските пирамиди, имало ли е чужда намеса, на някакъв по-висш разум в направата им?
    Има ли римски император, който да ти е най-интересен и чиято история като владетел и личност да те е грабнала най-много? Или пък не римски император, някакъв владетел от цялата история?
    Aтлантите може би са били първите хибриди между земляните и извънземните ... знам ли Гигантите - ами нормално е да ги е имало, това са били обитатели, които не са могли да оцелеят. За житните кръгове - не знам нищо. Трябва да попитаме собствниците на Pain d'or Разбира се, че е имало чужд разум при построяването на египетските пирамиди. Технологиите, които ползваме днес, технологията да пишем в този форум - също е извънземна. Всяка цивилизация е имала моменти на упадък и възход. Ние сме уцелили момента на упадъка, за съжаление. Нямам владетели, които да са ми интересни. За мен всичките са били едни и същи. Винаги ми е било по-интересно в часовете по история да науча как са живели хората през различните периоди, говоря за обикновените хора. Как са мислели, какви отношения са имали помежду си, а не кой Александър Велики е завлядял еди коя си част от света.

Мега фен Аватара на Concussion

Как ти се струва този библейски цитат: "В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.", дали пък тези исполини не са точно гигантите, а дали те не са атлантите?

Как ти се струва този библейски цитат: "В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.", дали пък тези исполини не са точно гигантите, а дали те не са атлантите?
    За първи път виждам този цитат. Според мен той би могъл да докаже моята теза за произхода на човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си