- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да те отпуша сама
Махни обезвъздушителя и чакай докато излезе въздуха, като започне да тече, го сложи пак, та да не се намацаш много![]()
![]()
И защо реши,че боли само първия път ? При всеки в различно .. Освен това най-хубаво ще ти е да го направиш с твоето момче ..
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Махай тапата моме, ако не става с ръце, пробвай с клещи или тирбушон.
Welcome to the Jungle...
Колкото и странно да е аз подкрепям авторката напълно!!! Какво значение има това че ще се отвори сама така е доста по-добре от това да развали момента с момчето и и двамата да се чувстват зле и после да им остане гаден спомен . И някои от по-горе коментиралите беще написал че спомена от първия й път ще е с краставица, не няма спомена да е това, това ще го забрави и според мен ще е доволна че си е спестила доста болка и срам ...
А колкото до това как да се отвориш най-добре с морков и след няколко дни с краставица :Д поне да си сигурна че си се отворила и че няма да има болка и задъжително с презерватив и няма да е зле ако си намериш и лубрикант
ПС: Чесно казано съжелявам че не се отворих сама ... щях да си спестя толкова срам и болкаа ...
Искам те отново тук до мен ....
fllufy браво , че ме подкрепяш в каузата срещу отвратителната снимка на babyivi
Последно редактирано от steel : 03-20-2012 на 19:34
Хахахаххахахахахахаххахах ахахахахаха ХА ! Охххххххх... А после моркова/краставицата да си ги хапнем ли или да ги върнем в хладилника мама да направи салатка ?
Първоначално написано от antifashionshit
HAHXAHXHAHXHAXHAHXHAXHAHXHAXHAHXHAXHAHXAHXHAHXAHXH AHXAHXHAHXAHXHAHXAHXHAXHAHXA АБЕ ТИ НАПРАВО МЕ РАЗБИ XHUAHXUAHUXHUAXUHA Първия спомен с плод-зеленчукXUAHUXHUAXHUAXAXAXA
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Айде стига глупости бе, вие се побъркахте.
Какви краставици, какви патладжани, ти акъл някакъв имаш ли в главата>
каквито и да са ти причините, са пълна глупост. Недей да правиш тия простотии, а изчакай докато станеш готова да поемеш истински член там, където му е мястото.
Край на дискусията.