- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
той има и ланчи интерграле хф турбо, ама фокуса е натокан като за световно
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
наще имат доста коли, те не са проблем. момичето ми е сърдито
да Никиии искам си те{}{}{}
аве тоя не е ли е от строителния ??? в лице мега много си приличат с един от там ;d
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ауууууууууууу, колко си сладъккккк, наистина ли? Идвааааааааам. Ама като дойда да не стане така да не ме искаш вече.{}
П.П http://www.moviespad.com/photos/vin-...body-c766e.jpg Това е то...
П.П1 - Ами какво няма, тръгнал да се занимава с бившата, ами ще се почувства кофти. Ако искаш наистина да се получат нещата, ще и се извиниш, и повече няма да се занимаваш с минали неща. дай шанс на момичето.
няма... постоянно питат кога ще докараш някоя мома тука да живееНикии ти си момата !!!
{}
това е то
http://img.musicplayon.com/media/art...ayne-39944.jpg
моя стил...![]()
Никинце сериозен съмЧакам теее
{}
аз не се занимавам с бившата а с новия и .аз ще и се извиня към00.00 със серенада. баща и малко не ме хареса
Вярвай ми, ще си доволен. Ще чистя, бързо ще се сприятеля с вашите, особено с майка ти, повярвай. ;д Бива ме за снаха мисля, готова съм вече.![]()
Lil Wayne е пичага и има готини татуси, стига да не се носеше така.![]()
хихи {} наистиначакам теее
{}{}{}{}{}{}{}{}{} аз пък ще те гушкам, и ще ти давам всичко
{}