.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Палячо,

Само от ника ти "umri", който и главна буква няма даже, лъха на неграмотност и комплексарщина. Както казах и преди, явно не си порастнал достатъчно за да разбереш нещата такива каквито са. Ходя с по-големи от теб, които за ралика от теб, схавщат нещата от живота. Ти от друга страна, се опитваш да се докажеш пред група пиклиовци, които гледат Покемон (или Наруто или каквато и да е друга простотия) и с цяло гърло реват, че това не е детско. Самия факт, че това са ти приятелите показва, че си дечко, който няма приятели връстници и страшно много го боли, че никога не може да има момиче като мен. Е нека ти кажа - няма и да имаш! Не ходя с недорасли палячовци. Сядай пред кабелната, гони покемона и нарутото и давай съвети някъде където има място, не пред човек, който явно те е надрастнал. Палячо.
    Хахахахаххаххаахахахахахх ахахахаххаах. Аз гледам Том и Джери и Yu-Gi-Oh.

Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението

Разликата между интернета и реалността е, че като ми пишеш можеш много силно да си въобразяваш, че си ме наредила, но ако водим същия разговор на живо.. няма да го водим, просто защото през 90% от времето ще гледаш в земята и ще си подмокрена.
    Колега,защо така хората като не са запознати се правят,че знаят всичко?!?!

П.П - Авторке,много си ми интересна,само на думи си голяма(и едно 80% от твоите наборчета)!!
    Гледай си уроците и не се занимавай с глупости,че ще съжаляваш по-късно!!
    Такива като теб ги срещам всеки ден и картинката е грозна!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението

Вуйченце, ще ме прощаваш ама и в най-смелите ти мечти няма да стане номера да гледам в земята и да се подмокрям от шут като тебе. Ходи ги разправяй тея на някоя друга. И гони ю-ги-ото с някой друг. В детстката градина много върви. Айде пътувай и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си