Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Авторката, личи си, че не си глупава от гледна точка на това каква е средностатистическата обща култура на 14-годишните, НО това не те прави умна. Малка си още и точно затова няма да ми направиш особено впечатление, дори да си най-готиното 14-годишно.

Няма адекватен, който е 18+ и се хваща с 14-годишна. По-голямата част от тях не могат да си намерят нещо качествено, че дори и некачествено на тяхната възраст и затова снижават стандартите. Това е стандарт. Точно както е при красивите и грозните. Никой, който може да бъде с красива няма да се забие с грозна. Прост стандарт. Същият еквивалент е и в случая с годините. Едното от нещата е, че сте прекалено лесни. Макс 2 погледа и сте разтопени, при заговаряне ставате влюбени, а при недай си боже среща?! Тогава не знам, но не искам и да предполагам. Аз с над 2 години по малка от мен вземане-даване досега съм нямал, като се има предвид, че съм на 19. Не познавам и някой нормален на моите години, който да се е хванал с 14-годишна. Самият ти начин на писане издава, че си с типичния акъл на 14-годишна офцичка.

Излизай си с 20-годишните убитаци, които най-вероятно с теб си правят сефтето и се радвай.
Палячо,

Само от ника ти "umri", който и главна буква няма даже, лъха на неграмотност и комплексарщина. Както казах и преди, явно не си порастнал достатъчно за да разбереш нещата такива каквито са. Ходя с по-големи от теб, които за ралика от теб, схавщат нещата от живота. Ти от друга страна, се опитваш да се докажеш пред група пиклиовци, които гледат Покемон (или Наруто или каквато и да е друга простотия) и с цяло гърло реват, че това не е детско. Самия факт, че това са ти приятелите показва, че си дечко, който няма приятели връстници и страшно много го боли, че никога не може да има момиче като мен. Е нека ти кажа - няма и да имаш! Не ходя с недорасли палячовци. Сядай пред кабелната, гони покемона и нарутото и давай съвети някъде където има място, не пред човек, който явно те е надрастнал. Палячо.