Първоначално написано от
umri
Авторката, личи си, че не си глупава от гледна точка на това каква е средностатистическата обща култура на 14-годишните, НО това не те прави умна. Малка си още и точно затова няма да ми направиш особено впечатление, дори да си най-готиното 14-годишно.
Няма адекватен, който е 18+ и се хваща с 14-годишна. По-голямата част от тях не могат да си намерят нещо качествено, че дори и некачествено на тяхната възраст и затова снижават стандартите. Това е стандарт. Точно както е при красивите и грозните. Никой, който може да бъде с красива няма да се забие с грозна. Прост стандарт. Същият еквивалент е и в случая с годините. Едното от нещата е, че сте прекалено лесни. Макс 2 погледа и сте разтопени, при заговаряне ставате влюбени, а при недай си боже среща?! Тогава не знам, но не искам и да предполагам. Аз с над 2 години по малка от мен вземане-даване досега съм нямал, като се има предвид, че съм на 19. Не познавам и някой нормален на моите години, който да се е хванал с 14-годишна. Самият ти начин на писане издава, че си с типичния акъл на 14-годишна офцичка.
Излизай си с 20-годишните убитаци, които най-вероятно с теб си правят сефтето и се радвай.