- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едновременно 4 момчета
ее голем праз едно е да харесваш по N брой момчетадруго е да си влюбена но тогава е само в един
леле някой да ми бие шамар мноу изпаднала романтичка съм....
Хаха е не.. Харесваш 4 момчета едновременно или просто те сърби долу и се чудиш с кой кога и какво. Айде по-сериозно от мене 1 както разбра го изключи, изключи и 3, а сега ти давам съвета да изключиш всичките, защото твоето не е харесване хормоните ти бушуват и сега не знаеш харесваш ли или искаш нещо друго. Запознай се с нови хора не тези от училище и няма да ти се налага да се чудиш с кое от всичките да се опиташ и ние тука да ти казваме едва ли не кого наистина харесваш и кого не.
Първия го отпиши, нищо не е станало през трите години дето сте били заедно, изключено е тепърва да стане..
За втория бих казала, че ти самата го изключваш казвайки, че е твоята пълна противоположност..
Третия е кретен, което автоматично значи, че няма никакъв смисъл да се занимаваш с него..
От думите ти излиза, че с последния може да сте приятели, за друго не знам..
Пробвай с всички за всеки случай, да не съжаляваш.. ахах, шегувам се, разбира се..
Съсредоточи се между втория и четвъртия и виж кои от двамата наистина харесваш
Между другото това да изпитваш симпатии към някого не значи автоматично, че си привлечена от него и искаш нещо повече, внимавай![]()
Аман от ку,ви
Значи никой не харесваш. ;] Когато наистина харесваш някой, харесваш само него. Много странно...
Няма да чета сичките 5 страници коменти, ше си кажа мнението направо : не може да имаш чувства към повече към един човек. Давайте ми примери с полигамията, ама такова нещо няма. Има чисто привличане
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ако харесваш 4 момчета наведнъж,значи не харесваш нито едно.. Повярвай ми.
накарай ги да играят руска рулетка ще станете гаджета с победителя![]()
;D