.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ее голем праз едно е да харесваш по N брой момчета друго е да си влюбена но тогава е само в един

леле някой да ми бие шамар мноу изпаднала романтичка съм....

Хаха е не.. Харесваш 4 момчета едновременно или просто те сърби долу и се чудиш с кой кога и какво. Айде по-сериозно от мене 1 както разбра го изключи, изключи и 3, а сега ти давам съвета да изключиш всичките, защото твоето не е харесване хормоните ти бушуват и сега не знаеш харесваш ли или искаш нещо друго. Запознай се с нови хора не тези от училище и няма да ти се налага да се чудиш с кое от всичките да се опиташ и ние тука да ти казваме едва ли не кого наистина харесваш и кого не.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Първия го отпиши, нищо не е станало през трите години дето сте били заедно, изключено е тепърва да стане..
    За втория бих казала, че ти самата го изключваш казвайки, че е твоята пълна противоположност..
    Третия е кретен, което автоматично значи, че няма никакъв смисъл да се занимаваш с него..
    От думите ти излиза, че с последния може да сте приятели, за друго не знам..

Пробвай с всички за всеки случай, да не съжаляваш.. ахах, шегувам се, разбира се..
    Съсредоточи се между втория и четвъртия и виж кои от двамата наистина харесваш
    Между другото това да изпитваш симпатии към някого не значи автоматично, че си привлечена от него и искаш нещо повече, внимавай

Аман от ку,ви

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от smotlata Виж мнението
    Аман от ку,ви
    Кое му е курвенското?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от smotlata Виж мнението
    Аман от ку,ви
    Теб не те ли сърби катерицата понякога?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Значи никой не харесваш. ;] Когато наистина харесваш някой, харесваш само него. Много странно...

Цитирай Първоначално написано от stef98 Виж мнението
    Значи никой не харесваш. ;] Когато наистина харесваш някой, харесваш само него. Много странно...
    Бъркаш влюбване с харесване. Тя може да харесва и 100 ама да е влюбена в един. То ако твърди, че е влюбена в повече от един съм съгласна обаче така не виждам смисъла в написаното от теб.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Няма да чета сичките 5 страници коменти, ше си кажа мнението направо : не може да имаш чувства към повече към един човек. Давайте ми примери с полигамията, ама такова нещо няма. Има чисто привличане
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ако харесваш 4 момчета наведнъж,значи не харесваш нито едно.. Повярвай ми.

накарай ги да играят руска рулетка ще станете гаджета с победителя ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си