- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трева.
Окей, мерси! Някои може да ти се сторят тривиални.
Смяташ ли, че те е хващало наистина?
Някога напивала ли си се много? Би ли повторила?
Какво ти е мнението за хората, които прекаляват с алкохола?
Би ли определила себе си като подреден човек?
Смяташ ли, че приятелите ти като цяло могат да разчитат на теб?
Ако разговаряш сериозно с някого, а човекът срещу теб се лигави, по-вероятно е да се раздразниш или да направиш компромис?
Ежедневието ти е по-скоро динамично или спокойно?
Ако си на официална вечеря, ще спазваш етикеция или ще разчупиш обстановката?
Какво ти е мнението за екстремните спортове?
Коя за теб е най-неприятната черта в пушачите на трева (докато са напушени)?
Кое за теб е по-точното определение за употребата на марихуана? Ненужно или грозно?
Според теб, хората, които пушат трева, докато не са под ефекта са по-скоро нормални или променени от употребяването?
Смяташ ли, че има някакви обстоятелства, при които би приела избора на другите да пушат? (например да са със сдържано поведение, докато са под ефект или да са трезво мислещи)?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
1. веднъж да
2. отново веднъж НАИСТИНА много, иначе понякога си пия, не се наливам като мастия, а и темата мисля беше за трева, не съм казала, че съм против алкохола
3. алкохол можеш да си купиш спокойно от магазина => не е вреден колкото наркотиците, но е вреден достатъчно, че да не го правиш всеки ден, аз пия рядко
4. не
5. напълно
6. по-вероятно е да се раздразня, когато се лигавим, лигавим, но когато нещата са сериозни, не обичам да ми се лигавят
7. спокойно
8. спазвам
9. като цяло ми харесват
10. твърде много си вярват, 90% пушат за да са cool или защото останалите го правят (да, както по-горе уточниха някои, че не правят така, но почти всички правят така) най-смешни са ми тези, които си вкарват филма, че са напушени и затова се смеят, казвали са ми за експеримент, в който дават обикновена цигара на хора, казват им че е трева и те вече си вярват и се правят на напушени .... освен това напушените изглеждат грозно отстрани
11. главно грозно : ) вреди на организма, както и цигари, алкохол, твърди наркотици ..
12. ако са просто пробвали, когато не са напушени са си нормални, но ако пушат всеки ден ...... нещата стават ugly
13. аз не казвам на другите да не пушат, както уточних, че много пъти се е случвало пред мен, а това не ме е карало аз да опитвам, казвам, че АЗ не бих и че не бих ходила с момче, което пуши трева![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-24-2012 на 15:08
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
о0о даа пуших преди доста често но както казваш омръзва да се чувстваш инертен и заспал. Пък съм вземал и няколко пъти линийки амфети и кока и чувството много по яко
Като се сетя преди как и аз бях против.. и как възприемах хората, които пушат за пълните злета..
И като са ме питали дали искам да пробвам.. всеки път отказвах..
Наистина се имах за нещо повече от тях.. защото бях над тези неща.
Реших да пробвам. Първия път.. чак да се напуших не успях... Пробвах пак.
И от тогава си пуша редовно. Нито съм пропаднала, нито животът ми е станал шит. Всичко си е нормално.
Отпуска ме.. чувствам се наистина добре. Не може да се опише с думи.
По някакъв начин ти се усилват всички сетива..
Хората, които пушат .. те знаят какво имам предвид.
Другите - могат да гадаят.
Алкохол пия вече много, много рядко.
Разликата между алкохола и тревата е.. огромна.
До хората горе с въпросите..
Само на първия въпрос и съответно получения отговор.. Няма какво да кажа, освен едно малко цитатче..
"Който я обича, значи добре я познава,
И знае, че като нея втора няма такава.."
А само веднъж да си пушила.. значи наистина нямаш представа реално какво е..
Или сега ще ми кажеш, че те е хванало супер много.
Не се заяждам
А относно.. напушването с обикновена цигара..
Няма как да стане.. струва ми се нереално. Е, освен ако са били хора, които никога не са пробвали истинска трева.
Или са били пълните пози..
Аз ли? не съм пушила веднъж, веднъж съм се напушвала мъжката, а 90% от пушачите на трева МИНИМУМ са пълните пози : ) не можеш да ме убедиш, че пикла/пикльо на 15-6 годинки има толкова проблеми, че да трябва да пуши и да му е по-леко ... Разликата между тревата и алкохола наистина е огромна, и аз предпочитам КАЧЕСТВЕНИЯ подчертавам алкохол пред всяка трева като ефект
P.S. да не пропускаме проблема, че тревата няма марка, етикет и т.н. и шанса да ти дадат боклук е много голям![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-24-2012 на 17:37
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Никой не казва, че трябва да имаш проблеми, за да пушиш. А ти какво почувства като си се напушила "мъжката"?
Че да не ти е харесало? Интересно ми е.
Е, то наистина в последно време си стана модерно...
И много се дразня, когато някой се изтъква с това, че пуши. Или картинките с някакви марихуанки и тн. Това си е поза.
Аз пропуших малко по-късно и компанията ми е по-възрастна (тъкмо се разделят с тинейджърския си сан), затова може би са над позирането и хвалбите. Предполагам, че за младежи около 15-те ще е нормално поведение.
По-горе зададох въпросите, защото мнението на хората, които не я харесват, си го обяснявам по няколко начина:
-Страх ги е от това, че се води наркотик или че е нелегална, или че има лошо мнение в обществото за марихуаната; приемат го за нещо вредно (здравословно или социално).
-Имат енергичен и изпълнен с адреналин живот, на който много биха завидяли и тревата не им предлага нещо кой знае колко по-различно; тоест не им допада ефектът. (някои хора са ми споделяли, че не им е толкова приятно напушването, въпреки, че са пробвали много пъти, но ми е трудно да го приема докрай)
-Живеят в подреден и прилежен свят, самооценяват се като отговорни и дейни хора, това им харесва и ги притеснява, че напушванията ги отклоняват от този път.
-Социалната среда не им допада.
-Изпатили са си по някакъв начин (не ги е хванало, станало им е лошо или пък ги е спипала полиция) и не искат да се повтаря.
-Отразява им се лошо финансово.
-Не могат да търпят критиката на другарите.
Очевидно е, че не съм психолог и може да не съм напипал материята чрез въпросите, но съм съгласен с whysosad, че в случая просто сигурно не се е получило и социалния фактор играе роля - jolie92 й е приятна мисълта, че не намира тревата за добра; така изчезва гузната съвест от различието с общественото мнение за наркотиците. Поне аз с такова впечатление оставам.
И все пак, колкото и да ми е невъобразимо, че някой може да не хареса ефекта от напушването, не мога на 100% да изключа възможността. Надявам се обаче да се попреборим с общественото мнение и хората мирно и спокойно да решават за себе си дали да пушат, без да набеждават другите по някакъв начин (било то непушачите да гледат на пушещи като на наркомани и отрепки, или тревоманите да мислят непушачите за задръстени).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми хареса чувството как виждам всичко забавено, исках да ме пусне, а не ставаше и не ставашеПреди това бях пробвала по-леко и ми беше добре, това чувстване по-силно на цялото тяло , за което говориш, което особено при секс е страхотно, но след този последния случай, не бих запалила повече, виждах забавено нещата и имах чувството , че нещо ми тежи много.
В последно време точно стана анти-модерно, слава Богу, преди беше доста по-модерно. Като видиш хората, които системно пушат (повече от веднъж дневно) , не ти ли приличат точно на пропаднали боклуци?
При мен също така проблемът с прословутия последен път беше, че преди това бях пушила винаги от един и същи човек, на когото имах доверие, а тази последната беше на приятели, които изкараха и предложиха и си мисля, че е била боклучава![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Била е друсана според мен.
На Jollie92 не й е приятна мисълта, че се вписва в обществото, на Jollie92 й е БХ дали се вписва и какво мислят хората за нея, тя опита и не и харесатя именно, че може да се успокои сама без трева и обича да й е спокойничко. Иначе тя щеше да е против алкохола, а той и харесва, въпреки че гледа да не прекалява с него, щеше да е против по-разкрепостения сексуален живот, а тя е против само тревата, като още една причина за това е че напушените хора изглеждат ужасно грозни винаги, а тя е нарцис и така
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не мисля, че беше чак друсана, по-скоро некачествена, аз сама си бях виновна в случая за някои неща, не бях яла, беше сутрин, бях пила бира, а аз бира не мога да пия и ме хваща от една .. най- не ми хареса това, че не мога да контролирам нещата, исках да ме пусне, а не ме пусна докато не легнах и не се наспах. =]
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В комбинация с алкохол на някои хора им става лошо и замаяно. Както и да е, аз още отначало казах, че си имаш собствено мнение. Има хора и хора. Аз също имам и е това, което написах по-горе. Не мисля, че на този етап имам какво да добавя, така че на пушачите, приятно пушене! Градете добрия имидж на употребяващите и дерзайте!
Може да не е била друсана.
Има треви, които те карат да се смееш и те изпълват с енергия и други, които могат да те спекат.
Явно съм пропаднал боклук, защото доста често пуша по няколко пъти на ден..
Различни хора, различни мнения.
Chacho,
напълно споделям мнението ти.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Комбото трева и алкохол е само за корави типове. Веднаж го пробвах - едно от най-гадните преживявания в живота ми.
Иначе не мисля че точно тези, които могат да изградят добър имидж на пушещите марихуана, не могат да се справят с тази задача. Повечето хора, за които е ясно че употребяват, са точно позьори, келеши, хора с изпилени мозъци. Масите виждат тях и си изграждат добре познатото мнение. А пушачи като пишещите в тази тема не карат хората да си мислят, че може да се води нормален живот, защото просто не е нещо тикат в хорските очи. Имал съм случай, в който са били супер учудени, че видиш ли аз пуша трева.
Пушила съм два-три пъти. Хващало ме е веднъж. Страхотно чувство. Лошото е, че заради това щях да си изгубя работата. Но ако можех да върна времето, пак щях да го направя. Приятелят, който ме черпи, ме навива поне един час колко бил хубав сексът, когато си напушен. Не знам дали наистина е така или просто искаше да легне с мен. Може би и двете.
Никога не съм се прибирала напушена при родителите си, нито съм ходила на училище напушена. За първи път опитах на 15-16, после още веднъж на 17 и последно това лято (18 ). Доста от познатите ми пушат често, никога не сме имали проблеми заради това. Предлагат ми, но знаят, че не ме влече. Нито аз имам предразсъдъци спрямо тях, нито те ме вземат на подбив, че не пуша.
Дали тревата е вредна или не, нямам категорично мнение. Но си спомням един случай - втора седмица на работа, бачкам вече дванайсти час, остават ми още три, а гърлото ме боли от два часа. При мен гърлото е слабото място, направо ме убива. Спомням си, че вече бях на ръба да припадна от болка. Рядко ми е било толкова зле. Единият колега дойде и ме пита: "Още ли те боли?", аз няма какво да го лъжа, казах му да ме застрелва и да се свършва. Той ми каза: "Ела с мен отзад в храстите. Ще те оправя." Е това като го чух, избухнах. Той ми се заизвинява, почна да се хили, вика "Нямах това предвид". Отиваме отзад, той запали джойнт и ми подава. Почна да хвали тревата, каква била хубава, от кого я бил взел, как щяло да ми стане по-добре, ала бала. Толкова бях отчаяна вече, че си викам "*бала съм го, ако това не помогне, не знам какво ще правя". Дръпнах си три пъти, още след първия болката рязко намаля. Като се върнах на работното място, нямаше и помен от нея. Още не мога да си го обясня, но е факт, че каквито и лекарства да вземам (а аз пия някакви специални и скъпи боклуци), никога не ми се беше случвало толкова бързо и дълготрайно да ми успокоят гърлото (цяла вечер след тревата не ме боля). Само това мога да кажа по темата от личен опит.
А това, че някои хора пушат, защото, разбирате ли, имали много проблеми и толкова бил труден животът, въобще не е оправдание. Пушиш, защото ти харесва, това е твой избор, не е нужно да се оправдаваш с трудно детство или тежки загуби. Колкото и да е трудно, всеки има избор. Не казвам, че е лош избор да пушиш трева, но можеш да избереш и да не го правиш. Моята логика е такава - знам, че успокоява и ме прави щастлива, знам, че мога да си набавя (трева или по-твърдо), знам, че ако се почувствам наистина много, много зле, ще ме вдигне, но също знам, че за днес (настоящия момент) съм си добре и така. Защо да почвам сега, като мога да почна утре (в бъдеще/ никога).
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
х7azy, откривай си фен клуб, че ми писна да чакам.
А, не. Нямам нужда да си повдигам самочувствието. И без това не е ниско.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Преди няколко годинки пушех трева, но от както започнах да продавам не съм пушил, не знам защо. Може би за да изкарам повече пари, хаха. Сега от време на време по някой бонг, но това е много рядко. Никога не съм бил зависим от тревата, пушил съм и всеки ден по 10 пъти но е имало времена в които не съм пушил и 2 месеца, не,че съм нямал възможност, просто не ми се е искало или съм бил прекалено зает. Ходил съм навсякъде напушен. Помня как веднъж отидох до майка ми (тя беше на работа) да и искам пари за нещо, и тя ме погледна толкова странно, викам си край,разбра ме.. започна да ме пита защо ми е такъв погледа, да не съм пиян.. сигурно 40 минути спорихме какво ми е, а приятеля ми вънка ме чака в студа, good times. Никога не са ми се зачервявали очите от тревата, дори и от компютър и какво ли още не,което може да натовари очите, може би е до организъм, не знам. Тъпо ми е за тва пиша есе, ама ме заболяха ръцете вече. Peace bitches.
Последно редактирано от dPa3HuTeJl : 03-30-2012 на 06:00
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
хора от къде взимате тая трева кажете ми , ако искате ми пишете на ЛС