- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]
Не е точно еквивалентна. Мъжкото тяло е по-прието да се показва.
За останалото съм съгласна, но пък ме дразни това "чекиджийско" мислене на повечето момчета, за това коментирам.
Сори за многото спам. Ето ви снимка, да не прекалявам:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20640504_n.jpg
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ситуацията си е точно еквивалентна. А и тя 1 комплимент да беше получила за тия снимки, пак можехте да се хванете за нещо, ама само хранене получи. Което пак е добре за нея де. Говорят ли за тебе, все още ставаш за нещо, а само купищата лоши коментари за нея показват колко много е тя (въпреки че не става дума за така наречената "културна" сфера или по-просто казано - не привлича внимание по приетия за ДОБРЕ начин.
П.П. Айде да спрем да я коментираме.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Логико, логико, накъде замина и защо ни изостави?
Вниманието на всяка цена не представлява нищо задължително положително само по себе си. Защото внимание се печели удивително лесно.
А и мъж да си пльосне гъза или члена във форум, пак мнението ми няма да е позитивно, пък и нито крайно отрицателно(както и е в този случай). Боли ме в крайна сметка,че си е турила гъза. Задник като задник. Повече ме предизвикаха аргументациите за и против.
Това със завистта и комплексите го забравете. Сигурна съм, че те са причина за такива реакции само в 20-30 процента от случаите. Това дето го има момата, го имат и другите момичета във форума,сигурно половината и по-хубаво. Като сме видели по-хубаво и сме обиждали. Айде,бе! Cupcake... например ми се струва по-хубава от мене и хич,ама хич не ми е тегаво да го призная.
P.S. Не се въздържах,казах си мнението и повече няма да коментирам, че наистина стана глупаво.
И за да не е спамът абсолютен http://prikachi.com/images/718/4566718P.jpg
Не ти четох целия пост, че ме мързи, но ти сама го каза - гъз като гъз. С какво тоя гъз показва какво е момичето? И по-горе не ставаше дума за това момче да си пльосне гъза тука, а да се снима по бански/бельо. Не са малко тия, които го направиха и всички момиченца изпоприпадаха по тях, а от момчетата 1 лош коментар нямаше. А ситуацията си е точно еквивалентна.
П.П. Dirtyy наистина е уникална !(казвам го за 100тен път)
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."