- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не искам да знае че съм правила секс
На 15 съм, благодаря ти, но го познавам и знам, че няма да ме разбере.. преди съм му казвала как за мен пърия път е много важен и искам да е специален и т.н.. ще си каже че съм се променила, че съм станала като всички други момичета, които на 14 вече правят секс.. няма ли как да се преструвам, че ме боли много и да не разбере ??
Хайде пак-това, че първия ти път не е бил с него, не значи, че не е бил специален. Та, от тази гледна точка, трябва да е някакъв мухльо, за да се сърди, че първия ти път не е бил с него. А, колкото и да се преструваш, пропускаш ципата...има мухльовци, които не разбират дали е девствена някоя мацка, или не е, но те са голяма рядкост. Колкото и да охкаш и да квичиш, че те боли-няма ли ципа-все тая. Ще се ядоса още повече, защото ще те хване, че го лъжеш. Какво доверие искаш да има в теб, когато го лъжеш за нещо такова?! По-добре си признай.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
ми не знам кой и какво лъжеш?!!?
явно си се променила! Кво ще му обясняваш колко е важен за теб първия път, ама преди тва си спала по някви купони там, с който е бил най-нахален....
не бе верно промени ли се? щото нали първият път искаш да е специален..... пък нещо май само на думи обясняваш каква искаш да си, а всъщност реалността е друга
пп споко, той не вярвам да е паднал от небето ; )
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Няма начин ... ако бях на местото на момчето повече никога нямаше да те погледна !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.