Първоначално написано от
machoka
Това не е съдебната система, нито аз съм член на ВСС. Тук целим изкореняването на практиката 40 годишни болни хора да се представят за малки момиченца и да си пишат с 'връстнички'. Не малко лични коренспонденции съм улавял и ще се учидите, но да - реално съществуват такива индивиди и е най-естественото нещо те да се мотат точно тук. Има го и другия случай, когато просто малки момиченца присвояват чужди снимки, представящи се за себе си. Така или иначе е крайно време фейк акаунтите да изчезнат. Никой не задължавам насила да си слага снимка с текст 'teenproblem'. Тези акаунти, които не само според мен, но и според по-голямата част от аудиторията са съмнителни, ако не желаят да го направят - просто ще бъдат изтрити, а мрежите от които пишат ще бъдат баннати. Нищо сложно. Странно как половината пловдивчанки, наред с Александри, Милени, КАСАПИ и не знам си още какви пишат зад едни и същи адреси. Не, че и динамичната система на ВИВАКОМ не е една голяма джунгла от недомислици, но това са друг тип неуредици, които нас съвсем не ни вълнуват. Така или иначе, наплив от 13 годишни профили прокламиращи безразборен секс няма да присъства повече от тук нататък в този раздел.