.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 164 от общо 164
    За мене най-тъпото е когато някой почне да ми се моли да правиме секс... :Д:Д

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно. Все едно е на 5 и иска близалка. Страшно дразнещо.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    И кво стана ся на края
    Creative Technologie

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    АЗ НЕ СЪМ РЕВНИВ е просто класика и да , винаги след това следва ТВОЯ ПРИЯТЕЛ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ вече съм се наслушала и на други класики като КОЛКО СА ТИ КРАСИВИ ОЧИТЕ и всякакви от типа за колко ти е красива косата например .... иначе ЗАПОЗНАЙ МЕ С НЯКОЯ ПРИЯТЕЛКА е най - дразнещото нещо , което могат да ми кажат ..... трябва да се спрат с тия изтъркани и заучени реплики , защото само дразнят !!!
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    gersinkaa , като виждам аватара ти ми идва друго култово Nice shoes. Wanna fuck? да, като цяло в опита да са разнообразни, са супер смешни ;д аз искам някой мъж да се включи и или да сподели женски тъпи реплики, или да ми обясни защо аджеба искат да ги запознаваме с приятелки

Това "защо искаме да ни запознавате с приятелки" незнам, защото несъм го изпослзвал. Но за тъпи женски реплики съм подготвен(малко, но от сърце).

Миналата година се разхождаме с една приятелка и седнахме на една пейка в парка, а до нас на другата пейка две момичета на видима възраст18-19 години. В същото време минават 3 момичета пред нас и по едно време чувам от съседната пейка следния въпрос: "Ей тая русата не ти ли приличаше на лесбийка?" И аджеба аз се питам как изглеждат лесбийките,на какво приличат? Случайно да имат 4 уши или 4 ръце. Ей това ако не е тъпа реплика незнам кое е?

Друг случай: В 10 клас към 16:00 часа имахме ЗИП География. На вратата на стаята с огромни букви пишеше ГЕОГРАФИЯ(от 15 метра се виждаха.). По едно време се чука на вратата. Влизат 2 момичета и питат: "Извинете госпожо тука ли е кабинета по математика?" А в стаята налепени карти, сложени глобуси и все географски работи.

Последен случай: Когато бях на курсовете за книжка имаше едно момиче което караше с мене. Качва се тя в колата и тръгва. Кара си и по едно време светофар, който свети зелено и тя спира. И следва въпрос към инструктура: "Сега на къде? Той казва на ляво. И тук тя затапва с въпроса: "Кое ляво?". 1во - спира на зелено и 2ро - нз накъде е ляво. А имаше опит в курмуванетоо.

Ех жени жени.... зле с тях, зле и без тях

^^ Добре си ама ще се оправиш ..

^^ Ще си останем ли приятели

^^Хубави крака какво ли става по-нагоре

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    ...
    Засрами ги тия жени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    За мен винаги са били "Запознай ме с някоя приятелка" и "Той твоя няма да разбере" ;д Наистина ли очакват да се хванем не знам ? ..
    Споделете мнения?? : )
    Ехеее ако знаеш колко се връзват на тия глупости
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Най-глупави са заучените фразички. Мн. се забавлявам с тях. :Д

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Преди малко един в едно кафе дойде при мен и ми каза / цитирам разговор/
    - Бомбите.
    аз: Моля?
    - Гледам ти бомбите и ми харесва.

the fuq

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Преди малко един в едно кафе дойде при мен и ми каза / цитирам разговор/
    - Бомбите.
    аз: Моля?
    - Гледам ти бомбите и ми харесва.

the fuq
    Като се разгологъзвате нормално там да гледа.

Като една приятелка "Ама той защо ме гледа така?!" Еми пола къса.. вижда й се пичката.. не искате да ви зяпат, ама си показвате прелестите. Ужас и безумие. Репликата си е на место и е била иронична.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    С поло яко се бях разголила, просто си нямаш на представа. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си