- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпи мъжки реплики?
За мене най-тъпото е когато някой почне да ми се моли да правиме секс... :Д:Д
Абсолютно. Все едно е на 5 и иска близалка. Страшно дразнещо.
И кво стана ся на края![]()
Creative Technologie
АЗ НЕ СЪМ РЕВНИВ е просто класикаи да , винаги след това следва ТВОЯ ПРИЯТЕЛ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ
вече съм се наслушала и на други класики като КОЛКО СА ТИ КРАСИВИ ОЧИТЕ
и всякакви от типа за колко ти е красива косата например
.... иначе ЗАПОЗНАЙ МЕ С НЯКОЯ ПРИЯТЕЛКА е най - дразнещото нещо , което могат да ми кажат ..... трябва да се спрат с тия изтъркани и заучени реплики , защото само дразнят !!!
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Това "защо искаме да ни запознавате с приятелки" незнам, защото несъм го изпослзвал. Но за тъпи женски реплики съм подготвен(малко, но от сърце).
Миналата година се разхождаме с една приятелка и седнахме на една пейка в парка, а до нас на другата пейка две момичета на видима възраст18-19 години. В същото време минават 3 момичета пред нас и по едно време чувам от съседната пейка следния въпрос: "Ей тая русата не ти ли приличаше на лесбийка?" И аджеба аз се питам как изглеждат лесбийките,на какво приличат? Случайно да имат 4 уши или 4 ръце. Ей това ако не е тъпа реплика незнам кое е?![]()
Друг случай: В 10 клас към 16:00 часа имахме ЗИП География. На вратата на стаята с огромни букви пишеше ГЕОГРАФИЯ(от 15 метра се виждаха.). По едно време се чука на вратата. Влизат 2 момичета и питат: "Извинете госпожо тука ли е кабинета по математика?" А в стаята налепени карти, сложени глобуси и все географски работи.
Последен случай: Когато бях на курсовете за книжка имаше едно момиче което караше с мене. Качва се тя в колата и тръгва. Кара си и по едно време светофар, който свети зелено и тя спира. И следва въпрос към инструктура: "Сега на къде? Той казва на ляво. И тук тя затапва с въпроса: "Кое ляво?". 1во - спира на зелено и 2ро - нз накъде е ляво. А имаше опит в курмуванетоо.
Ех жени жени.... зле с тях, зле и без тях![]()
![]()
^^ Добре си ама ще се оправиш ..
^^ Ще си останем ли приятели
^^Хубави крака какво ли става по-нагоре
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Най-глупави са заучените фразички. Мн. се забавлявам с тях. :Д
Преди малко един в едно кафе дойде при мен и ми каза / цитирам разговор/
- Бомбите.