- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хора, помогнете спешно !!! От понеделник ми спират нета !!!
MojoJojo88 реагирах нервно, защото ми стана интересно тя от къде знае аджеба аз за какво си пропилявам времето на компютъра. Не отричам, че и в скайп си пиша с прителки и приятели, но и не правя само това.
И то пък едното нервно реагиране, просто бях малко по-директна, ама хайде няма значение.![]()
Продължавай да разсъждаваш толкова грешно. Тези презентации и разказки отнемат макс 3 часа. Така че не ми ги разправяй на мен тия. Моjojо е права.
P.S.Ти може да си барби, но аз съм питбул. Това правя - лая. Гледай да не се доближиш близко до мен, да не ти отхапя ръката![]()
Хахах, колко кисна във тийнпроблем? Аз не си гася компа, и за това изкарва, че кеса постоянно тук. Има дни, в които дори не съм влизала в този форум, има и теми, по които просто съм по-активна, когато ме интересува нещо. Седенето на компютъра ми отнема не повече от 2-3 часа дневно (за глупости отделям не повече от час общо за деня, не наведнъж).
Има хора, дето за 2-3 месеца имат по 2-3 хиляди мнения, все пак. Не мисля, че това е меродавно за часовете пред компютъра.
п.с-едит-нах си поста, от невнимание написах вместо тийнпроблем фейсбук...извинявам се, за което.
Последно редактирано от MojoJojo88 : 04-03-2012 на 17:38
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
пхаха всеки ден се занимавам с една такава като теб със супер вдигнатите акции. Нищо лично де, обаче кв'о ми се правите на отворени и ми четете морал?! Хайде да ми дойде една възрастна жена с две висшета, никога недокосвала цигара и стояща на компютъра по половин час дневно да ми чете морал - никакъв проблем. Обаче тука някаква 16-17годишна да ми с прави на интересна - хайде да ме извинявате, ама няма да стане.
---------------------
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-03-2012 на 18:15
DisappointedDreamer с това, което казах по-горе имах в предвид:
Хайде да дойде един човек отвсякъде непорочен и умен, който да видя, че може да ми даде някакъв пример как да живея, а не както повечето идват с цигари в ръце да ми четат морал. Жалко, че едно толкова "интелигентно" момиче като теб не е разбрало замисъла ми. Ама иначе питбул, ала-бала.. недостижимата.. Боли ме хайде да не казвам кое как живееш поради простата причина, че не знаеш аз как живея. Като разбереш тогава говори. Ок??
И друга е темата, че мога да разсъждавам по-добре и от момиче на 17 /конкретен пример давам/. Което момиче претендира как се обличам, но не знае разликата между термо и турбо, не знае какво означава да ти сложат спирала /и не говоря за тази, която е за очи/, не знае, че не всяка сервитьорка сваля гаджето и, но седнала да ми чете и тя морал. Сега усещаш ли накъде бия?![]()
Разбрах те напълно, обаче ти въобще не ме разбра. Не може да си непорочен и умен. Трябва да си си изпатил, за да придобиеш опит, а оттам акъл.
^Отново доказвам, че все още не си достатъчно зряла, за да водиш такъв разговор с мен.
Продължавай да си живееш с грешните представи. Но един ден ще паднеш, и то от високо, девойче.
Айде със здраве.
DisappointedDreamer на дали аз ще падна от високо, защото не съм аз тази с вдигнатите въшки. Ако искаш да ми казваш нещо и да ми обясняваш, защото виждам колко искаш да ми се докажеш ти предлагам да се разбираме в скайп, ок??)
Това само две момиченца са способни да обърнат тема на "ти не знаеш как живея аз", "не, ти не знаеш как живея аз"..."ти не можеш да ми даваш акъл", "не, ти не можеш да ми даваш акъл".
Знаеш ли кой пада най-лошо от високо? Този, който си мисли, че знае всичко и е компетентен във всичко. Това го казвам с възможно най-добри намерения!
Ти си последният човек на тази земя, пред когото ще искам да се доказвам![]()
И, не. Грешна ти е представата за мен.
+ в скаип имам само определени потребители от този форум. Ти не си в този списък. :P
Моjojo, отново си права. >.< Млъквам.
DisappointedDreamer брей, сега ще го ударим на принципи. Ми кв'о да ти кажа, питбулче /РОФЛ нене това ме разби/, по всичко личи, че искаш да се доказваш. Не ме интересува какво казваш, какво не. Изобщо пък не ме и интересува кой ти е в скайпа, обаче нали си супер амбицираната, та викам може да искаш да продължиш да доказваш какво можеш /нищо, че не съм видяла нищо необичайно в теб до сега, защото всичките "какички" така ми реагират като им кажа, че не са те хората, които да ми обясняват на мен каквото и да било/. Та както и да е. Хайде продължавай да се мислиш за нещо повече от по-малките, това не е моя работа, няма и да бъде. Обаче с мен не се самозабравяй, защото няма да позволя да се държиш с пренебрежение, защото аз те приемам като това, което веднъж ти казах на ЛС /надявам се, че нямаш къса памет/. Не мисля да си хабя повече времето за теб, така че..![]()
Не се мисля за нещо повече от "малките". Всъщност, ако се запозная с достатъчно интелигентен, трудолюбив, възпитан, сериозен, амбициран и любопитен "малък" ще ми стане много приятно на сърцето и ще им го призная.
За съжаление, ти не си такава. През оная ми работа е за каква ме мислиш. Това че мнението ми за теб е негативно, автоматично ме прави кучка според твоите представи. Ех, грешни са тe, душице. Права си, недей да си го хабиш с мен. Ходи да киснеш в ФБ-то.
По темата: момче, поговори с тях, обесни им че интернета е мястото където можеш да научиш много по въпроси, които те интересуват. най -важното е да не мрънкаш и да не им го натякваш постоянно, а да се държиш зряло и с разбиране. Успех
Зрялото поведение се придобива с опит. На 13 години не можеш да си зрял (има буквално единици, които им се налага на тази възраст да бъдат зрели и да разсъждават като такива).
Кажи на вашите, че искаш да поговорите и започваш с абсолютно нормален тон (и вътрешно убеждение, че НЕ ТРЯБВА ДА СТИГАТЕ ДО КОНФЛИКТ!) и започваш така:
Разбирам вашите притеснения (много важно начало) и съм наясно с последиците/вредите, от продължителното стоене пред компютъра. Искам да се съобразя с вас, но ще съм благодарен, ако и вие го направите спрямо мен. Наясно сте, че в училище доста често се налага да се изнася информация (по дадени предмети), която мога да си набавя от интернет. Също така, има учители, които предпочитат заданията ни да са на дигителен носител (флашка), и да са написани печатно (а не ръкописно, в тетрадка). Тоест, ограничаването да не ползвам компютъра, или интернет, ще са в моя вреда и ще се налага да давам пари в компютърни клубове, за да мога да си напиша домашното/доклада/заданието/задачата.
Ако и вие сте съгласни, предлагам да ползвам компютъра/интернета, не повече от 1-2 часа дневно с цел, подпомагане на учебната ми дейност! Наистина съм ви благодарен.
Предполагам, че ще се опитат да те прекъснат сто пъти, така, че гледай да си съобразителен и да излагаш нормални отговори на всеки техен въпрос, без да се опитваш да се караш с тях.
Мамо , по добре ли ще е да излизам да пуша и пия , камоли да взимам наркотици . Не нали ? Аре пусни ми нета за да седя тук( прави се на невинен )
барби, едно ще ти кажа-когато пораснеш достатъчно и получиш няколко шамара от реалния живот, не разчиташ на майка си и баща си, не си пилееш времето, защото ти коства нещо в действителност, тогава почни да се обясняваш колко си била заета с по презентация на уикенд или нещо такова
и най-малкото, като стигнеш на нивото на дриймърката, тогава й говори, защото ако не друго, то да си почнал да пушиш на 13, да прекарваш по н на брой часа пред компютъра, единственото в главата ти да е интернет, момчета и цигари и да се мислиш за много преуспял-значи си в голяма грешка
и това беше последното, което ти казвам, недей да ме цитираш и да ме занимаваш с плоските ти еднотипни мнения.
Зарежете ги тия компютри. Аз като бях дете и ги нямаше си беше супер, после интернет се ползваше само през модем. Ама че съм висял и аз пред компютъра по късно си е истина, за съжаление сега като ми се налага да стоя по 5-6 часа на ден и ми се повръща направо. Седете по 1-2 часа на ден пък после ще си изкусурявате.
bloodyF не пуша от 13годишна, ок?!Ти знаеш само това за мен, но не знаеш още колко много можеш да знаеш (е, ти няма и да разбереш де), така че хайде не ми се обяснявай аз на какво ниво съм. И сега изобщо недей да ми спориш каква съм и каква не съм, защото изобщо не ме познаваш и като се запознаеш с истинската ми същност (тази, в която не знаеш за мен само, че пуша) тогава пак ще си поговорим. ((((((((: Хайде спирам да пиша, защото аз за разлика от вас имам живот и извън интернет, докато вие само гледате тука за какво да се захапете следователно това ме води на мисълта, че нямате какво да правите и ме боли г*за дали е така между другото, така че и за това няма смисъл да ми се обясняваш.. :]
NambyPamby какво се учудваш, че момчето има фейс, Туитър и прочем... И аз от 13 годишна имамВий кое време сме.
А иначе по темата. еми не знам, глей са....примерно говори с тях и им кажи нещо от сорта... днеска ще направя тва онова , утре примерно ще искарам 6ца по еди кво си ...малко си манипулирай. Отнасяй се по-добре към тях![]()
Последно редактирано от sapphire5 : 04-06-2012 на 08:43
хааахаааах Алоооо коя си ти ( предполагам от аватара си момиче ) че да казваш по колко да седи ?Тук той/тя/то иска съвет ,а ти се правиш на много голяма.Щом висиш тук безцелно и си голям фен и имаш 866 мнения си доста по запалена по компютъра от него/нея.А на теб едвали ти пише някой,но тук не е мястото да си избиваш комплексите.![]()
NиKоgъЪъ Нe ПlАcHКаI зА nqКОИ коitо nE ПlAЧкA за теBE..[!]