.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 148

как да се преборя с момиче което не иска да прави свирки?

Здравейте! Приятелката ми не иска да прави свирки и това ме побърква. Имала си е приятел преди, на който също не е правила свирки и не иска и на мен. Това е супер егоистично, защото винаги свършвам преди нея и трябва да я довършвам всеки път, а тя един път не си е сложила устните на онази ми работа. Кажете какво да направя и как да я накарам да започне и тя. Не сме се карали за това, не съм го повдигал сериозно на върпос пред нея. Тая го в себе си така че не мисля, че тя подозира, че е проблем за мен. Но бих искал тактично да разбера начин, който да я накара да го направи
    благодаря предварително

Мега фен Аватара на draid
    Ами тактично и кажи, че искаш да пробва поне и ако не и хареса да не го прави. Ако не иска трудно може да я накараш и наистина е много егоистично. Ако продължава да не иска при положение, че ти и доставяш тоя вид кеф, може да престанеш с език и да я довършваш с ръка, да се усети малко.

Мега фен Аватара на Chacho
    Повечето момичета не искат да правят свирки, щото си мислят, че е курвенско. Стига да ти има достатъчно доверие, ако успееш да й обясниш, че не го приемаш така, имаш нужда от това и те засяга това, че тя не иска да ти се отдаде и има задръжки пред теб. Ако пък я е гнус, й обясни, че ти е гадно да те възприема така, защото ти нямаш същото виждане за нея и не те е гнус от гаджето ти. Но имай предвид, че всеки си има собствени разбирания и съответно граници. Можеше гаджето ти да иска да ти пикае в устата или нещо подобно, на което не вярвам да се съгласиш. И все пак е странно тя да ти се кефи да я лижеш, ма да не иска да пусне език долу.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами тактично и кажи, че искаш да пробва поне и ако не и хареса да не го прави. Ако не иска трудно може да я накараш и наистина е много егоистично. Ако продължава да не иска при положение, че ти и доставяш тоя вид кеф, може да престанеш с език и да я довършваш с ръка, да се усети малко.
    +1
    Ако и тогава не се усети, вече ще трябва да се подходи по по директен начин.
    И все пак това си е нейн личен избор, който доста трудно би могъл да промениш.

Ще поиска. Но говори с нея, попитай я защо не желае. Вкарала си е някакви филми в главата колко гнусно или неприястойно е, бля ляля, изкарай ги. Помоли я да пробва един път "само". Говорене му е майката. Може и малко сърдене. Ако ти не повдигнеш въпроса, тя сама няма да се сети или да поеме инициативата. Защо да променя нещо, на нея така си й е добре.

Ти пък старай се да не свършваш винаги преди нея. Вярно, че я довършваш, ама не е приятно всеки път така. Един-два-три пъти- да, дори е по-възбуждащо, но винаги да ми се прекъсва удоволствието, че той да свърши,че после да ме довършва. Ми, не би ми било кеф. Пък и си има разлика между език и х**. Тя може това "да таи в себе си и да не мисли, че подозираш, че е проблем за нея".

Цитирай Първоначално написано от jimmejohnss Виж мнението
    Това е супер егоистично, защото винаги свършвам преди нея и трябва да я довършвам всеки път, а тя един път не си е сложила устните на онази ми работа.
    Като става въпрос за егоизъм, сигурен ли си че тя толкова много иска да я довършваш с уста?
    Или просто го приема като компромисен вариант, поради факта че не можеш да я довършиш с к*р.
    Защото ако е така не виждам нищо егоистично от нейна страна. В крайна сметка ти си правиш кефа с вагината и, а тя с устата ти и сте квит. Не можеш да искаш нищо в повече, а ако искаш, трябва да дадеш и ти нещо в повече.
    Последно редактирано от Ronnan : 04-03-2012 на 06:28

Само да каже, че неправилно се изказах. Не всеки път съм готов преди нея. Но напоследък нарочно започнах да ставам, защото знам, че тя не иска да прави това, заради което направих и темата и затова. Опитвам се да я накарам по някакъв начин. Не ме нападайте сега. Аз не и се сърдя, но просто като се замисля и ми е малко дразнещо
    Благодаря ви, ако имате още съвети, давайте

Мега фен Аватара на Hilary_
    А защо вместо да питаш непознати във форум, не седнеш да поговориш с нея за причината?

anonymous708973
    Guest
    Покажи й, че ти е проблем.
    После й кажи, че не е нормално да я е гнус от теб, че не иска да ти достави удоволствие, че го мисли за курвенско и т.н.
    А ако не е опитвала и се опъва... махай я. За какво ти е? Утре няма да иска нова поза да пробва, да не говорим за "луксове" като анален секс, игра на роли, секс на публично място, домашни клипчета...

Съгласна съм с Пантерата.
    А освен това ще добавя, че може би трябва да я понаучиш. След като тя не е правила и на предишния си приятел, поговори с нея, кажи и да пробва да види, че не е гнусно,нито курвенско и тн и тн иии вече пробвай да я научиш така да се каже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    После й кажи, че не е нормално да я е гнус от теб, че не иска да ти достави удоволствие, че го мисли за курвенско и т.н.
    А ако не е опитвала и се опъва... махай я. За какво ти е? Утре няма да иска нова поза да пробва, да не говорим за "луксове" като анален секс, игра на роли, секс на публично място, домашни клипчета...
    Тоя Вальо е оцелил в 10-ката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    От колко време сте заедно? Ако го правите от скоро може просто все още да не се е отпуснала достатъчно пред теб. Или пък да се притеснява, че няма да се справи. Може и да я е срам да поеме инициативата първа.
    Можеш непринудено, докато сте се разгорещили, да й покажеш, че искаш да го направи, а ако не се съгласи, тогава вече можеш сериозно да говориш с нея защо се дърпа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тоя Вальо е оцелил в 10-ката.
    *wasntme* (емотиконката от скайп)
    По дяволите, само аз ли не го наричам по тоя абсурден начин? :д

Супер фен Аватара на Irti
    Дам.

Махай я.. няма к'во даже да разговаряш. Няма да помогне и не ти трябва такъв боклук. И да всички, които не го правите сте боклуци! Като ти лижат пичката дето мирише на развален кашкавал - кеф, но да ти лапат - гнус. *и да.. на повечето ви миришат шундрите отвътре.. колкото и да ги миете. Сирение!*

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Повечето момичета не искат да правят свирки, щото си мислят, че е курвенско.
    Ми то почти всички са си курветини.. не виждам проблем.

Та...

... еби й майката.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ... еби й майката.
    Виж, майка и може да лапа.

По темата: съгласна съм с коментарите по-горе. Поговори с нея, сподели, че не ти е приятно, ако пък те отреже, отрежи я и нея.

Голям фен Аватара на magita
    Браво, ти си мечтата на всяко МОМЧЕ :]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

*wasntme* (емотиконката от скайп)
    По дяволите, само аз ли не го наричам по тоя абсурден начин? :д
    Познавам прекалено много Вальовци и всичко друго ми звучи неестествено.

Между другото, не очаквах такива коментари в темата, мислех че ще се втурнат хората да защитават мацката.
    Последно редактирано от Chacho : 04-03-2012 на 21:20

^ Защо да защитават момичето? Защото уж я е гнус и всеки имал право да прави каквото си иска?

Щом не иска да духа няма място до него. Като си избрал някой човек не би трябвало да те е гнус от него, а трябва да му се отдаваш напълно .

И въобще "скъпите дами" да не ми разправят, че ако не искат нещо.. не го правят. Точно зат'ва търсиш това, което нямаш при друг и е напълно нормално. И въобще не трябва да има някакво съобразяване. Има си жени за всичко и които правят всичко. А за момчетата, които чакат с години за една миризлива путка.. не знам. Няма смисъл колкото и да е хубаво момичето. Просто не си заслужава, защото винаги има по-качествени от нея.

И не сте оборотни, като не пускате отзад, като си пазите девствеността до 40 години или като не духате. По този начин ставате скучни. И въобще не ми разправяйте за някаква любов в която няма секс. Не е ли да ебеш.. не е връзка.

И не говоря зат'ва някой да ти сере в устата. И пак, ако искаш да се изтропаш на някой в устата все ще намериш такъв.

Малко грубо, ама такива пикли е крайно време да научат, че нищо не зависи от тях. И че един мъж не зависи и не може да се контролира от една жена. И от нейното сирене между краката.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ^ Защо да защитават момичето? Защото уж я е гнус и всеки имал право да прави каквото си иска?

Щом не иска да духа няма място до него. Като си избрал някой човек не би трябвало да те е гнус от него, а трябва да му се отдаваш напълно .

И въобще "скъпите дами" да не ми разправят, че ако не искат нещо.. не го правят. Точно зат'ва търсиш това, което нямаш при друг и е напълно нормално. И въобще не трябва да има някакво съобразяване. Има си жени за всичко и които правят всичко. А за момчетата, които чакат с години за една миризлива путка.. не знам. Няма смисъл колкото и да е хубаво момичето. Просто не си заслужава, защото винаги има по-качествени от нея.

И не сте оборотни, като не пускате отзад, като си пазите девствеността до 40 години или като не духате. По този начин ставате скучни. И въобще не ми разправяйте за някаква любов в която няма секс. Не е ли да ебеш.. не е връзка.

И не говоря зат'ва някой да ти сере в устата. И пак, ако искаш да се изтропаш на някой в устата все ще намериш такъв.

Малко грубо, ама такива пикли е крайно време да научат, че нищо не зависи от тях. И че един мъж не зависи и не може да се контролира от една жена. И от нейното сирене между краката.
    Да, логиката е тая. Просто не очаквах мнозинството да разсъждава така.

anonymous708973
    Guest
    Колега, пак си страшно груб... Не знам как не свикнах вече, ама да си отбележа пак, де.

Само мъничко грубо беше...

... ама пък вярно и не можеш да го отречеш.

Кажи и как стоят нещата, ако не разбира и покажи вратата

Banned Мега фен
    не виждам защо на сила ще караш момичето.. не иска - не иска,ок,спираш с езика и всичко е 6.. а ако е пробвала и вече не иска трябва да я разбереш...

Мега фен
    Град
    <3
    Само да вметна, че искам и настоявам да избягвате вулгарния език, в частност Irti.

А по темата: Като бях малко дИтенце също си мислех, че е нещо гнусно, унизително и ужасно, НО с времето нещата се обърнаха на 180 градуса, така че реално не разбирам момиченцата, които не искат да доставят това удоволствие на момченцата си. Винаги може да пробваш и ако не ти хареса всичко ще е просто до психика.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-04-2012 на 14:42
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Егати и малоумното мнение. Да я маха само защото не иска да прави свирки?! Е не няма такава простотия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си