@Wax - 100% ги можеш всичките неща бате Излагаш се кат' кифладжия, честно...Ако от проектиране на кабелна телевизия, VoIP и т.н. до оптимизация на машини ги можеш тия неща и си на 20 и неколко, щяхме да го знаем и да ти викаме детето чудо. Като не искаш, не ползвай услугата, но недей да я "осъждаш" особено с твойто "компентентно" мнение. Факт е, че съм на 100% сигурен, че не можеш да правиш и 2% от това, което правим ние. И за последно ще кажа, че проекта е с некомерсиална цел. Сиугрен съм, че няма смисъл да те убеждавам, че правим неща, за който не си и чувал. Няма да можеш да ме убедиш, че си цар на Virtualization (XEN, VMWare, VirtualBox, VirtualPC), правиш клъстеризация за "добър ден" и едновремено си на "ти" с crimp-ване на кабели и изграждане на топология (например). Ние сме екип, който цели да помага на хората, който имат проблем. Правим БЕЗПЛАТНА консултация, поддръжка, съвети и препоръки в сферата на ИТ. Ако ти можеш да го правиш 24/7 щях да те имам за конкуренция, но си просто аматьор, страдащ от комплекса "българина може всичко и най-добрия в него". Без да се обиждаш, нали - нямам за цел да показвам чак толкова колко ти не можеш. Като не ти харесва, не го използвай, който не е толкоз "разбирач" като теб, ще се възползва и ще му бъде помогнато. Просто не бъди hater или най-обикновенно комплексарче. Поздрави на всички във Филибана, от мен