Защо винаги пропускам забавната част.
XEN, VMWare, VirtualBox, VirtualPC=само един(или двама) човек съм срещал, който е наясно кое за каква ОС се ползва, а иначе разбирачи много и на всичкото отгоре обичат да спорят.
----------
За успешното решаване на компютърен проблем използваме подходящ софтуер за отдалечен достъп до проблемната машина. Комуникацията се контролира изцяло от страна на потребителя. Всички действия на екипа ни са видими и клиентът има пълната свобода да прекъсне връзката, когато пожелае. Комуникация, инициирана от страна на ISUPPORT, е невъзможна без Ваше позволение. Софтуерът за отдалечена помощ е безопасен и защитен...
-----------
Това не си заслужава да го коментирам, но от друга страна не съм срещал някой с минимални знания, който да е сложил теамвю на машината си.Може би има причини, които те знаят, а вие не или просто глупавите неща се харесват на глупави хора.
С изграждането на мрежи не съм запознат, но брат ми, който е пуснал нет на голяма част от кваратала съм сигурен, че знае повече от целият ви екип.
Може би хората, които нищо не разбират ще сметнат знанията ви за големи, когато ползвате непознати думички, но иначе това са неща, които всеки седнал пред компа трябва да знае.
На WAX достатъчно пъти съм писал, че нищо не разбира и много се забавлявам на малоумните му коментари за програми, които само той ползва.
Не хейтвам, не обиждам, а преди да започне някой да се заяжда за поста ми ще повторя, че от хардуер много малко разбирам.
Просто съм щастлив, защото съм с нов процесор, дъно, видеокарта и рам, а не исках да пускам тема, в която да се похваля.