- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
За три имена си мисля и една съседка така,че не знам
нооо Иване аз ще ставам ;D
лека и мекаа ;***
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аре лека Буболинке![]()
все една и съща от половин година насам... ти как се казваш ?
пия си и слушам чалга... ти![]()
Хахах Добър вече) само аз ли слушам еуроденс
Ехе зарад п**ка съм казал, че няма аз да ставам п**ка
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ако нещата не са станали просто не е за теб, не ме карай да вкарам 2 ракии и да почна да обяснявам
), ще и мезе ще трябва да си вземам
Ентусиазиран НЕпукист™
аз заради едно момиче станах алкохолик... :X
И аз бях я направил тази грешка но срещнах друга и нещата се промениха, определено се взех в ръце)
Ентусиазиран НЕпукист™
при мен минаха 4 други, нищо не стана... ся вярвам само в залата и алкохола... един ден дроб, на другия пак дроб от трен...
оправи си мисленето и нещата ще се оправят до някъде![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Важна е волята, и колко искаш дадено нещо. Докато не си кажеш СТИГА няма кой да доди и да ти каже: Емм ти така и така това и онова няма да ги правиш... то пък щото и да ти го каже някой ще го послушаш))
Ентусиазиран НЕпукист™
в неговия случей момичето си заслужава, и трябва да се бори за нея понеже иска пак да са заедно
брат днеска го видях тоз, голям грозник е. ако го скибам но стълбите ще го бутна
http://vimeo.com/39795252 Ето малко красота за окото и ухото. Относно боренето, да той без да си я заслужи няма как да доди тя сама при него) Грешките се поправят стига да знаеш начина
)
Ентусиазиран НЕпукист™
има няколко вида момичета- за едните си заслужава да направиш жертви за да сте заедно , а другите просто се интересуват от състоянието ти и скъпите подаръци