- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
да... ама е баси масивния бенц... ако не беше толкова грозен щях да си взема
2005-2007 имахме 300д много интересно , че в една дупка и предния фар си падна надолу от само себе си
а уж мерцедесите били по качествени от БМВ... а аз като знам че братовчед ми като взе Е220-ката 3 седмици стоя в сервиза да и сменят всичко... + тва на климатроника му се еба мамата, а за ремонт искат бая пари, така и до днес не му бачкадеба кофата... ама мн яко вози и мн върви
да, но като сметнеш дефектите по- добре стара кола, всичко може да и се вгради и ще стане бижу
е да... май само ние двамата харесваме old school коли...
![]()
хубави са, ама астрата не е за бг, понеже е доста ниска и на първата дупка или легнал полицай . си вътре поне с 300-400лв
астрите Ф-ките имат уникално здраво окачване... просто опел са надминали тогава и мерцедесама по здравина няма кой да бие Баварските двигатели
![]()
революцията дойде при пускането на Insignia... виждал ли си една синя Insignia OPC ? Кара я един маняк, на който гаджето му е 9 клас и учи в рускатая инсигниа е мега уникалната кола... 120 000 лева, 340 коня опел :X
тоз доста трябва да е спрял, че да ходи с 9-ка и да виждал съм я
спрял ама си бърши гъза с пари![]()
втората е уникална... много искам и Corrado... особено тва с тоя борбет :X http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...482&f1=details ама вътре е пълно дърво и няма нищо... фолцфагенска му работа...
аре аз отивам да спааре лека
![]()
Сам го каза "като нови", но не НОВИ. Пак не може да става дума за качество на изработка.
Качеството и издържливостта ,зависят от начина на експлоатация.
Автомобили експлоатирани по еднакви пътища и закупени почти по едно и също време сега са коренно различни. Моят грохна за няма и 60 000км. Другите 2 са над 140 000км.
Колите са:
1. FIAT Grande Punto
2. Land Rover Freelander 2
3. Toyota Avensis
Всичките с дизелови двигатели и употребявани основно в София.
boooooooooooooooooring...