.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това ми напомня за сценария, където най-добрата приятелка отмъква момчето. Тогава си най-прецакана, защото всичко ти е било пред очите, но си спяла.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Присъединявам се.

Irti, има страшно много отчаяни мъже, които биха се хвърлили на първата, която покаже някъв минимален мерак, само и само в името на топването на чушката. Пък нека да е грозна.
    И моля ви, не ми показвайте снимки от гугъл на 120 килограмова девойка. Знаете какво имам предвид.
    http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4...9,r:0,s:0,i:75

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Заглавието току-що го видях за друга тема и в мъжки род, но реших да го използвам, защото ще си говорим баш за майсторлъци...Игри за напреднали, както се казваше в една реклама.

Така, едва ли някоя от вас ще има идея, но все пак, поне можем да си почешем пръстите.

Гледам по улиците има прекрасни мъже и момчета. Разкошни даже. Говорим чисто визуално, разбира се. И естествено щом са толкова разкошни ще си имат приятелки (говорим за гаджета) с тях. Това, че хубавите ябълки ги ядат свинете е друга тема, затова ще се въздържа да я коментирам. Та (на въпроса), се замислих как се заговаря мъж, който е с приятелката си?

Знам на теория как в обратната ситуация (мъж да сваля жена, докато тя е с гадже) може да стане, но пък как да го направи жена си нямам и на идея. Мъжете са по-лоялни (само в повечето случаи, естествено), а и дори да не са биха го изиграли. Въобще е сложно, затова трябва да се направи по такъв начин, че приятелката да не разбере за намеренията към мъжът. От друга страна пък и жените на едно подсъзнателно ниво можем лесно да разбираме за намеренията на хората по езика на тялото, интонацията на речта и т.н. и т.н. затова трябва да се изиграе много добре, така че да не се усети, защото усети ли се тя всичко отива на вятъра. А как става номера тя да не разбере пък той да разбере?

Има ли някакъв начин, примерно да вземеш телефона, на мъж, който е с приятелката си, но да изглежда невинно, поне за пред нея? И да бъде с финес, естествено.

Питам чисто теоритично, пък и не е лошо да се знае за вбъдеще (представете си утре видя мъжът на мечтите си на улицата и единствената причина поради, която не съм се запознала с него е някаква пикла). Не съм тръгнала да заговарям всеки, който е с приятелката си, нито пък съм си набелязала някой конкретен, нито съм тръгнала да разрушавам връзки. Просто се замислих дали въобще е възможно.

И така, лейдис (енд джентълмен), оставям ви да мислите, пък, ако някоя/й може да говори и от опит - още по-добре.
    Толкова нагли и самонадеяни мъже има, макар и да са рядкост, но жени... не съм виждал. В по-честия случай съм бил свидетел на нападателни жени, които са били дебели/грозни.

Жените супер рядко заговарят непознат, който е сам, а кво остава, ако той е с приятелка. Нямате топките, просто.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Всяка жена може да има почти всеки мъж. // С изключение на С. Джобс, който умря, и някакви хора, които живеят далеч от теб.
    Очевидно е.
    Ако се налага да обяснявам защо, то ще съм рофл.

На теб може да ти е смешно, но както казах, реално всяка жена може да има всеки мъж, стига да се направи необходимото.
    Единственото, което доста жени могат е да имат спермата на голям % мъже в трахеите си. То, ако ставаше така... Ако за теб да спиш с някой, означава да го имаш.. ахахаах
    Последно редактирано от umri : 04-07-2012 на 08:54
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    На теб може да ти е смешно, но както казах, реално всяка жена може да има всеки мъж, стига да се направи необходимото.
    Реално да, като в някои случаи "необходимото" е да го отвлече и завърже някъде. Буквално.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Той ако обича приятелката си, няма да ходи по чуждо.

Това, с което btw всички се оправдават, не е баш така, на мъжете им е генетично заложено, ако им се отдаде възможност, да се възползват от нея и ако в даден момент не е успял да се контролира, това не означава, че не обича приятелката си.

Това, с което авторката искрено ме засмя, е изкзването за мъжа на мечтите и пренебрежителното й отношение към останалите хора. БожиятАгнец, някога замисляла ли си се, че значителен % от въпросните мъже няма да искат да зарежат 'момичето на мечтите си' заради някаква пикла? (това е другата страна на медала, в случая пиклата си ти)

Гледам темата е доста коментирана и интересна (което до някаква степен е леко жалко, щом може да има толкова много спорове дали такова нагло поведение е правилно или не), аз само мога да кажа: what goes around comes around

Голям фен Аватара на x7aZzy
    И това ако не е оправдание!
    Правилно ли те разбирам - ако той ми изневери и започне да ми мрънка "Миличко, аз... такова... Не можах да се стърпя. То си ми е заложено", а аз му кажа: "Ако ме обичаше, нямаше да го направиш", ще излезе, че АЗ се оправдавам, така ли?
    Хората могат да контролират действията си. Всичко останало са оправдания.
    И като стана дума - най-честото оправдание за изневяра е алкохолът.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    what goes around comes around
    А това, бтв, е изречението, с което всички се успокояват.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Алкохолът пък е едно от най-тъпите възможни оправдания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не, за оправдаването имах предвид, че когато някой/я тръгне да краде нечие гадже, си казва: 'еми, той ако я обича, няма да ми върже, затова аз не съм виновна ни най- малко, каквото и да стане.' Не е точно така, има си вина и човекът, който тръгва да се меси в нечии отношения.

"Хората могат да контролират действията си. Всичко останало са оправдания."- да, с това съм съгласна, могат, а именно на това се основават някои връзки над 5-6 години (някой беше го писал по- нагоре). Това, че един обвързан мъж няма да спи с дадена жена, няма да е, защото не го иска (ще го иска, естествено, нищо че си има половинка), а защото умее да се самоконтролира и знае, че това ще попречи на връзката му. Ако не умее да се котролира, не означава моментално, че не обича жената, с която е. Аз имам такова впечатление, но никъде не съм казала, че го одобрявам, не бих приела такова оправдание

За третото- е не е ли успокояващо? На такива клишета никога не гледам едностранчиво. Да, мисля си, че когато някой ми направи нещо лошо (най-простичко и обобщително казано), то ще му се върне, но пък отчитам факта, че тов важи и за мен, затова бих казала, че не го използвам само за успокоение, а и за нравствен коректив на собственото си поведение.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Извинявай, не съм те разбрала правилно. Иначе темата за вината е супер объркана. За мен и тримата са виновни. Но най-много мъжът. Естествено зависи от конкретните обстоятелства, история и т.н. Моята логика е, най-добре да не се разправям с такива истории. На който му се занимава, той ще си носи последствията.

Ако някой ми направи нещо лошо, може и да му се върне. Но не разчитам много на това. Концепцията е добра, но нямам наблюдения, затова няма да пиша.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Нямате топките, просто.
    Аз и не желая да имам топките, благодаря.
    Не е моята роля. Достатъчно реагирам типично мъжки понякога, остава и съвсем за иззема мъжките функции в тия отношения. Чарът на една жена е в умерената свенливост.

П.С. every boy wants a good girl, who will be bad just for him. you know what i'm talkin' about.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Присъединявам се.

Irti, има страшно много отчаяни мъже, които биха се хвърлили на първата, която покаже някъв минимален мерак, само и само в името на топването на чушката. Пък нека да е грозна.
    И моля ви, не ми показвайте снимки от гугъл на 120 килограмова девойка. Знаете какво имам предвид.
    И от това следва че всяка жена може да има почти всеки мъж? Добра логика. Само дето даден мъж трябва да е наистина прекалено отчаян за да погледне даже само като сексуален обект жена,която му се струва тъпа и грозна.Другите би ги поизчеластрил,но това за мен не означава че дадената жена го има
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Мега фен

П.С. every boy wants a good girl, who will be bad just for him. you know what i'm talkin' about.
    ай донт спеак инглиш Йу ис ин Булгария !
    http://www.google.bg/imgres?q=%D0%94...r:16,s:0,i:109

http://www.vbox7.com/play:2aadbdad&start=2

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%94...r:0,s:21,i:125

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си