.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    начи, глей ся, света е сбъркан по принцип, за това трябва да има комунизъм и натам върви. доминацията на сащ, от където идват всички мизерии и кучета даже, щото това в зората на демокрацията да имаш куче е нещо много западно и яко, после се оказва, че не е толкова лесно да се гледа куче в апартамент и ги изгонват и от там се появяват бездомните кучета, та сащ е залязваща империя, въпрос на броени години е да слезе от световната сцена на вездесъщ, арогантен агресор и всичко ще си дойде на мястото. изгряват новите - китай, които са предимно будисти и будизмът по принцип е мирна религия, не като християнството, налагана с меч, нещо като ислям, но по-мек. можете да четете ницше по този въпрос. та като настане ерата на китай няма да има проблеми, първо защото китайците са организирани и такива хаотични простотии като в европа и мръсната америка няма, и второ защото в момента са народна република китай, тоест народа е важен, както в социалистическата идеология, но както знаете, дори и бай тошо знаеше, че социализмът е едно недоносче и рано или късно ще дойде комунизмът. е, малко по-дълго ще отнеме, не 20 години, както се очакваше през 80-те, но неминуемо ще бъде. света върви натам, хората осъзнават, че не може богатството на света да е разпределено неправилно между разни кръгове като билдерберг с всичките си там ротшилд и подобни мошеници от ерата на големите ограбвания с новоизмислените кредитни простотии, акции и неща в ренесансова европа да решават съдбата на света. освен тва, ванга предсказва, че религиите и границите на държавите ще престанат да съществуват, нещо като в на джон ленън песента разбиш ли. и няма как да не стане, но за това трябва да се изтребят не само кучетата, а както казваш и излишните хора - тук вече са идеите на малтусианството засегнати, излишното, непроизводително население като араби и черни трябва да бъде премахнато. така и кучетата са в тежест и трябва да се премахнат, все пак да кажа и за кучетата. и вече моят възглед за нещата - имало някакви европейски закони ли или какво, абе трябва да се разбере, че по принцип законите и държавите са противозаконни и противоестествени по своя характер. не може човек, който уж е на върха на еволюционната стълба да е по-несвободен от една катерица. тази несвобода идва от законите, които уж трябва да го правят свободен, егати парадокса! нали ви казвам, човек трябва да живее по един висш закон - закона на природата, примерно искаш нещо, но не може да го имаш, защото някой друг е решил, че е негово и трябва да дадеш нещо свое на някого, за да го замениш за това нещо. ми примерно искам една риба, отивам на езерото обаче не може да ловиш без някакъв билет, е как така? езерото не може да е на някого, на катерицата някой казва ли и че някой дъб е на някого? ми не, ето - човека е несвободен и това е проблем. при комунизма всичко ще е на всички и каквото ти трявба отиваш и го взимаш, трябва ти ферари - отиваш и го взимаш, на тоя дето прави ферарито му трябва нещо и си го взима от някъде, така ще е безсмислено да взимаш три ябълки ако ти трябва само една, защото няма да има смисъл да се продава на никого, щото са безплатни парите ще са излишни и ненужни всъщност.
    е тва е, как ви се струва, има логика нали
    Не съм прочел всичко, но мисля, че комунизмът никога, ама никога не трябва да се появява отново. Съгласен съм за социална държава, но капитализмът отсява качественото от некачественото, не само от гледна точка на стоки, а и на хора.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не съм прочел всичко, но мисля, че комунизмът никога, ама никога не трябва да се появява отново. Съгласен съм за социална държава, но капитализмът отсява качественото от некачественото, не само от гледна точка на стоки, а и на хора.
    то не е имало комунизъм изобщо.
    много хора, особено последните поколения бъркат социализъм, който не е бил в правилната форма тук и въобще в целия така наречен соц блок, и комунизъм.
    Примерно пълен социализъм е в страни като швеция, норвегия и лично видях що е то изграден социализъм, какъвто се градеше 45 години тук, ама не се съгради във финландия. там ако не е социализъм няма къде да е! въобще думата социализъм се свързва винаги с нещо лошо, а трявба да е обратното - демокрация е мръсна дума, защото американската демокрация е изкривена тоталитарна система, много хора разбраха, че в америка не си толкова свободен, колкото си мислиш, ти си роб - същите тези съмнителни кръгове, за които говорих, част от които са уолстрийт крадците поробват цяла америка при никсън, мисля че така беше, заговор срещу цяла америка, защото кредитните институции превръщат американеца от имащ в дължащ и работещ нонстоп да изплаща неща, що за свобода? цялата демокрация се диктува от разни фигури, може да съм прекалил с четенето на световната конспирация, но има нещо - избират негър в пуританска америка, точно когато им трябва негър заради недоволството сред черните, поредната пионка на еврейските финансови магнати, филма обама дисепшън ми направи също впечатление. нали демокрация е гръцко изобретение - власт на народа, ето гърците са си истинска демокрация - става каквото иска народа.
    А комунизмът е още по-добро, малко утопично, но правилно според мен, самата идея няма нищо общо нито със сталин, нито с лагери, нито с репресии. зависи как бъде изграден един строй, същото като исляма, аз не съм му привърженик, но не може да се отрече, че ислямът е една добра религия, за разлика от християнството - в християнството се отрича капитализма по същество, защото слабият, болният и бедният са праведните и винаги защитаваните, всичко друго се отрича най-меко казано, как може тогава християнството да съжителства с капитализма, в който силният и нали инакомислещият е успелият капиталист? Друг е въпросът в грешните тълкувания от различни групи, заради различни интереси, разни фундаментални и т.н. глупости, в исляма въобще убийството е забранено... същото и с комунизма, грешно мнение за идеята, не се прави разлика между понятията, а и много грешки, свързани с минали неуспехи в социалистическия строй тук и по света, но ето най-високо поставените страни в класациите за качество на живот са си баш социалистически - скандинавските, швейцария и т.н. са в социализъм като по учебник а китай, които са ми любимци, са пък въобще построили перфектна симбиоза между двете идеологии.
    аре, че забравих какво казвам

Мега фен Аватара на D1esel
    то не е имало комунизъм изобщо.
    много хора, особено последните поколения бъркат социализъм, който не е бил в правилната форма тук и въобще в целия така наречен соц блок, и комунизъм.
    Примерно пълен социализъм е в страни като швеция, норвегия и лично видях що е то изграден социализъм, какъвто се градеше 45 години тук, ама не се съгради във финландия. там ако не е социализъм няма къде да е! въобще думата социализъм се свързва винаги с нещо лошо, а трявба да е обратното - демокрация е мръсна дума, защото американската демокрация е изкривена тоталитарна система, много хора разбраха, че в америка не си толкова свободен, колкото си мислиш, ти си роб - същите тези съмнителни кръгове, за които говорих, част от които са уолстрийт крадците поробват цяла америка при никсън, мисля че така беше, заговор срещу цяла америка, защото кредитните институции превръщат американеца от имащ в дължащ и работещ нонстоп да изплаща неща, що за свобода? цялата демокрация се диктува от разни фигури, може да съм прекалил с четенето на световната демокрация, но има нещо - избират негър в пуританска америка, точно когато им трябва негър заради недоволството сред черните, поредната пионка на еврейските финансови магнати, филма обама дисепшън ми направи също впечатление. нали демокрация е гръцко изобретение - власт на народа, ето гърците са си истинска демокрация - става каквото иска народа.
    А комунизмът е още по-добро, малко утопично, но правилно според мен, самата идея няма нищо общо нито със сталин, нито с лагери, нито с репресии. зависи как бъде изграден един строй, същото като исляма, аз не съм му привърженик, но не може да се отрече, че ислямът е една добра религия, за разлика от християнството - в християнството се отрича капитализма по същество, защото слабият, болният и бедният са праведните и винаги защитаваните, всичко друго се отрича най-меко казано, как може тогава християнството да съжителства с капитализма, в който силният и нали инакомислещият е успелият капиталист? Друг е въпросът в грешните тълкувания от различни групи, заради различни интереси, разни фундаментални и т.н. глупости, в исляма въобще убийството е забранено... същото и с комунизма, грешно мнение за идеята, не се прави разлика между понятията, а и много грешки, свързани с минали неуспехи в социалистическия строй тук и по света, но ето най-високо поставените страни в класациите за качество на живот са си баш социалистически - скандинавските, швейцария и т.н. са в социализъм като по учебник а китай, които са ми любимци, са пък въобще построили перфектна симбиоза между двете идеологии.
    аре, че забравих какво казвам
    Много е добро, брат, няма що. Заради комунистите, които са избили и потъпкали българската интелигенция сега сме стигнали до там, че в тази държава, който е по-свестен гледа да се спасява в чужбина. Не заради парите, а заради диващината.

Супер фен
    Много е добро, брат, няма що. Заради комунистите, които са избили и потъпкали българската интелигенция сега сме стигнали до там, че в тази държава, който е по-свестен гледа да се спасява в чужбина. Не заради парите, а заради диващината.
    А не е ли заради крадливата демокрация, която не е демокрация за всички, а свободия за криминалния контингент. Комунизмът като идеология няма нищо общо със ситуацията в момента. След 10 ноември идват крадливи псевдодемократи и разграбват всичко, което се е построило преди, ако не беше бай тошо нямаше да има какво да се краде и до днес. виновни за сегашното положение са некадърните идиоти в парламента, защото са врагове на народа - ама вече това понятие го няма. такива в китай ги разстрелват

Banned Мега фен
    А не е ли заради крадливата демокрация, която не е демокрация за всички, а свободия за криминалния контингент. Комунизмът като идеология няма нищо общо със ситуацията в момента. След 10 ноември идват крадливи псевдодемократи и разграбват всичко, което се е построило преди, ако не беше бай тошо нямаше да има какво да се краде и до днес. виновни за сегашното положение са некадърните идиоти в парламента, защото са врагове на народа - ама вече това понятие го няма. такива в китай ги разстрелват
    Що не станем отново комунизъм ,ама теб да те пратим в Белене
    Кво ще кажеш?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Що не станем отново комунизъм ,ама теб да те пратим в Белене
    Кво ще кажеш?
    не можем да станем отново, защото никога не е било комунизъм. а в белене няма вече да има дори аец, ти за лагер ми говориш. най-много да има някой капиталистически мол. и без това никнат по села и паланки вече, къдет ода си перат парите големите демократи/

Banned Мега фен
    не можем да станем отново, защото никога не е било комунизъм. а в белене няма вече да има дори аец, ти за лагер ми говориш. най-много да има някой капиталистически мол. и без това никнат по села и паланки вече, къдет ода си перат парите големите демократи/
    В България режимът е бил много по-различен и идиотски , но по логиката ти и от демокрацията сме много ,много далеч

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Професорът е починал тази сутрин.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Професорът е починал тази сутрин.

аз за това пуснах темата.

Мега фен Аватара на Blab
    капитализмът отсява качественото от некачественото, не само от гледна точка на стоки, а и на хора.

//по темата - в момента на четене съм в настроенито на Verminaard

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си