.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Време е за финалното решение - пълно изтребление на ордите помияри.
    'Хуманните' ви методи за контрол над популацията чрез кастрация убиват хора.Няма ли най-после да си набиете в либералните 'природозащитнически' глави,че бездомните помияри ВСЕКИ ден нападат хора.Със фатални последствия в част от нападенията.
    Някои 'примерни' индивиди се аргументират с това че парите за контрол над помиярите изчезват в бездънните джобове на нашенската маф...пардон,политически контингент - правилно,но даже и корупцията и присфояването на ресурсите да не бяха факт - нищо нямада се промени.
    Фактът е - докъто съществуват глутнци от неконтролирани улични псета хората са в опасност.Независимо колко ги кастрирате,чистите от паразити,биете тъпана на европейската хуманност за взаимоотношенията с животни и прочее екскремент.
    А милите копелета,твърдящи че ние сме виновни,че човечеството е бич за планетата,как милите животинки са малтретирани от зли балкански дяволи - като вас ви нападнат и след време си гледате белезите или липсващите крайници аз лично ще ви се изхрача в лицата и ще се смея.

И като осъзнаете че съм прав ще осъзнаете че е време за действие - унищожение за четириногите бълхарници.
    Хуманитарните методи действат навсякъде другаде в Европа освен в България, заради КОРУПЦИЯ. Бълхарник си ти. Яж ми к*ра!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Хуманитарните методи действат навсякъде другаде в Европа освен в България, заради КОРУПЦИЯ. Бълхарник си ти. Яж ми к*ра!
    Ако искаш нещо свързано с кyp - мога да ти подам моя да си поплачеш за горкичките кученца на него.
    Иначе не е до корупция.Просто в Европа стриктните мерки за контрол над псетата отдавна са приложени и ефектите са станали факт преди про-помиярските...хъм,господа, визирам твоя милост за пример,да почнат да пищят като зашлевени кучки в латино бар.
    И много ми е интересно как натягате за хуманно отношение към нещо което,най-малкото,не е човек.И си спести лигавите семантики.
    Последно редактирано от Verminaard : 04-08-2012 на 11:49

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Ако искаш нещо свързано с кyp - мога да ти подам моя да си поплачеш за горкичките кученца на него.
    Иначе не е до корупция.Просто в Европа стриктните мерки за контрол над псетата отдавна са приложени и ефектите са станали факт преди про-помиярските...хъм...господа, ато тебе да почнат да пищят като зашлевени кучки в латино бар.
    И много ми е интересно как натягате за хуманно отношение към нещо което,най-малкото,не е човек.И си спести лигавите семантики.
    Точно пък ти не ми говори за Европа, защото никога не си бил там. Тъпак. В Европа отношението към животните не се различава от това към човека. А тук - мани го, пес....
    Последно редактирано от D1esel : 04-08-2012 на 11:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си