- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рокля за абсолвентски бал
Ъъъъ, аз падам ниско? Хахаха, недей, че корема ме заболя от смях, а главата от тъпотиите, които не спираш да ръсиш! Не си ли ти таз, която налЕво и надЕсно казва как всички ние завиждаме, колко сме злобни и какви големи комплексари сме се родили?! Точно ти си таз, която не бива дори да си помисля за интелигентност, защото твоят коенфициент на такъв пада доста ниско под средния!
И аз ви пожелавам сладки сънища!
Последно редактирано от DragonLady : 04-09-2012 на 23:10
абе ти тоя форон за нищо го нямаш май, а?
момичетата тактично ти обясняват че не си права, ама поради коефициента ти на интелЕгентност схващаш бавно
затова още веднъж, стига си лаела като знаеш че не си права, кротни си се там, радвай си се на /безобемната/ коса.
а на 'годеника' не му завиждам, дано близо до вас да има магазин, та поне да се уреди с хартиени пликове :/
Както и да е. По темата: и двете рокли са ужасни и те правят още по-грозна. Намери си някоя евтинка, но изчистена и по-тъмна, съчетана с хубави аксесоари и приятно прекарване на вечерта.
Arrividerci.
Писна ми ........ Повече в тоя раздел няма да пиша .... аман ... Как така в другите раздели всички се държат прилично, а тука само драпане и обиди ......
Нямам намерение да обиждам никой от позволилите си използването на цветущи изрази по мой адрес, просто защото ми е под "ниското" ниво на интелигентност.
Просто се държиш прекалено надменно и самонадеяно. И по-скоро твоето е защитна реакция именно от комплекси. Подхождай с малко повече непукизъм и самоирония дори...скачаш и ругаеш всичко, което не ти изнася, че и спориш...
Ти ако си се харесваш - хубаво. Никой тук нищо насила не може да те накара да направиш...споко.
За това говорих.Имаш някакво псевдосамочувствие. Явно си търпяла доста обиди до момента и това ти е начина да се "защитиш", да говориш колко не ти пука от чуждото мнение и ти самата колко се харесваш. Но ако това, което твърдиш беше истина, реакцията ти щеше да е различна, не като тази, която показваш. Съжалявам за психо анализите..филисофства ми се нещо. А и малко от малко се интересувам от психология и такива изказвания, реакции и използване на заучени "девизи", са ми ясни. Хората със (истинско) самочувствие не си служат с такива.
![]()
Ей това му е лошото на късният час, един модератор няма да затвори тая вече яко у***на тема ...... Надявам се до утре да се намери.
пс годес не само ти учиш психологияНе те знам по коя теория и школа си се подвела ( то такива бол ), но от в по горените ти редове няма нищо вярно, а камоли общо със психоанализа
![]()
Напротив, комплекса за малоценност води до изграждане на щитове, което Йоана намекна със защитаването. Има едно криворазбрано самочувствие, че това означава да се харесваш такъв, какъвто си. Истинското самочувствие оценява качествата, които имаш към момента, а не те ограничава да се развиваш. И в този ред на мисли, не би трябвало да те засяга, че дори да отвръщаш на коментари за себе си, ако не са злонамерени, каквито не бяха изпървом. По простата причина, че един човек със самочувствие може спокойно да приеме, че има кусури и тази мисъл не го притеснява, а когато липсва тази смелост - щита те кара да загърбваш кусурите.
Кво ти пука, че не ти е наред косата и някой я коментира? Озлобява те това, признай си. Като станеш от компютърта, колкото и да си си изляла това отвътре, пак ще те натрови малко останалото. Заеби идеалното и се научи да харесваш както себе си, така и възможностите за промяна. Всяка критика е възможност за адекватна самооценка и изваждане на поука.
Йоанче, евала за мненията!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Комплексът за малоценност може да бъде определен също като: "анормално или патологично състояние, съдържащо в себе комплекс от несвързани, необосновани идеи и коeто кара човека да се подценява, да бъде прекалено чувствителен, силно да се стреми към похвала и ласкателство и да има пренебрежително и подценяващо отношение към другите".
Първото човек се научава да го скрива.
Кои учебници по психология, че явно ни се разминават?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Темата се заслючва по желание на авторката.