.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъъъъ, аз падам ниско? Хахаха, недей, че корема ме заболя от смях, а главата от тъпотиите, които не спираш да ръсиш! Не си ли ти таз, която налЕво и надЕсно казва как всички ние завиждаме, колко сме злобни и какви големи комплексари сме се родили?! Точно ти си таз, която не бива дори да си помисля за интелигентност, защото твоят коенфициент на такъв пада доста ниско под средния!

И аз ви пожелавам сладки сънища!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да коментирам ли пак ,че ти започна с обидите и "селските коментари" ?! Освен с Ш , има е едно А ,на мястото на едно Е. Думата е ШуробаджАнащина. Както и да е. Не става въпрос кой -колко е хинтелигентен. Малко трябваше да ти дойде на акъла,че това което пишеш си противоречи. Претендираш за инелигентност , а като пълна простакеса нападаш без реално основание. Не го приемай лично,не те познавам,не те знам, но да заплашваш някой ,че ще пишеш на админ ...вече е адски тъпо. При положени,че от нас някой ,ако ще яде банана , това първо трябва да си ти. Пожелавам Ви лека вече,тъй като вече прекалихме достатъчно , а не искам да отнасям БАН!
    Нямах теб в предвид И никъде не съм казала, че претендирам за инТелигентност, а колкото до държанието ми съм на принципа както се държат с мен, така се държа и аз.
    DisappointedDreamer Като са тъпотии що ги четеш?
    пс мод да заключи темата моля, че се у**а много яко.
    Последно редактирано от DragonLady : 04-09-2012 на 23:10

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абе ти тоя форон за нищо го нямаш май, а?
    момичетата тактично ти обясняват че не си права, ама поради коефициента ти на интелЕгентност схващаш бавно
    затова още веднъж, стига си лаела като знаеш че не си права, кротни си се там, радвай си се на /безобемната/ коса.
    а на 'годеника' не му завиждам, дано близо до вас да има магазин, та поне да се уреди с хартиени пликове :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София, България
    Както и да е. По темата: и двете рокли са ужасни и те правят още по-грозна. Намери си някоя евтинка, но изчистена и по-тъмна, съчетана с хубави аксесоари и приятно прекарване на вечерта.

Arrividerci.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Тая дума Шуробаджaнащина е много яка..

Град
    Варна
    Писна ми ........ Повече в тоя раздел няма да пиша .... аман ... Как така в другите раздели всички се държат прилично, а тука само драпане и обиди ......
    Нямам намерение да обиждам никой от позволилите си използването на цветущи изрази по мой адрес, просто защото ми е под "ниското" ниво на интелигентност.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Arrividerci.
    --------------

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Писна ми ........ Повече в тоя раздел няма да пиша .... аман ... Как така в другите раздели всички се държат прилично, а тука само драпане и обиди ......
    Нямам намерение да обиждам никой от позволилите си използването на цветущи изрази по мой адрес, просто защото ми е под "ниското" ниво на интелигентност.
    Просто се държиш прекалено надменно и самонадеяно. И по-скоро твоето е защитна реакция именно от комплекси. Подхождай с малко повече непукизъм и самоирония дори...скачаш и ругаеш всичко, което не ти изнася, че и спориш...
    Ти ако си се харесваш - хубаво. Никой тук нищо насила не може да те накара да направиш...споко.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Просто се държиш прекалено надменно и самонадеяно. И по-скоро твоето е защитна реакция именно от комплекси. Подхождай с малко повече непукизъм и самоирония дори...скачаш и ругаеш всичко, което не ти изнася, че и спориш...
    Ти ако си се харесваш - хубаво. Никой тук нищо насила не може да те накара да направиш...споко.
    Аз комплекси нямам, харесвам си тялото и характера. Впрочем пиша го тоя пост понеже спомена непукизъм, а аз лично съм си доста голям непукист подкрепящ крилата, и малко просташка, фраза " Чуждото мнение, след моето погребение ".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Аз комплекси нямам, харесвам си тялото и характера. Впрочем пиша го тоя пост понеже спомена непукизъм, а аз лично съм си доста голям непукист подкрепящ крилата, и малко просташка, фраза " Чуждото мнение, след моето погребение ".
    а за косата не е ясно, но нормален човек не би се харесал със сламен парцал на главата
    а тази ''крилата'' фраза я използвай сред малките деца-4,5 клас, те са на твоя акъл и ще ти се вържат по-лесно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    а за косата не е ясно, но нормален човек не би се харесал със сламен парцал на главата
    а тази ''крилата'' фраза я използвай сред малките деца-4,5 клас, те са на твоя акъл и ще ти се вържат по-лесно
    С обиди спорове и спорни ситуации не се разрешават. Но явно повечето хора тук не са надраснали достатъчно, че да го осъзнаят И не се обиждам от безпочвените ви съчинения

Град
    София
    За това говорих. Имаш някакво псевдосамочувствие. Явно си търпяла доста обиди до момента и това ти е начина да се "защитиш", да говориш колко не ти пука от чуждото мнение и ти самата колко се харесваш. Но ако това, което твърдиш беше истина, реакцията ти щеше да е различна, не като тази, която показваш. Съжалявам за психо анализите..филисофства ми се нещо. А и малко от малко се интересувам от психология и такива изказвания, реакции и използване на заучени "девизи", са ми ясни. Хората със (истинско) самочувствие не си служат с такива.

Град
    Варна
    Ей това му е лошото на късният час, един модератор няма да затвори тая вече яко у***на тема ...... Надявам се до утре да се намери.
    пс годес не само ти учиш психология Не те знам по коя теория и школа си се подвела ( то такива бол ), но от в по горените ти редове няма нищо вярно, а камоли общо със психоанализа

Град
    София
    Не уча психология.

Мега фен Аватара на Chacho
    Напротив, комплекса за малоценност води до изграждане на щитове, което Йоана намекна със защитаването. Има едно криворазбрано самочувствие, че това означава да се харесваш такъв, какъвто си. Истинското самочувствие оценява качествата, които имаш към момента, а не те ограничава да се развиваш. И в този ред на мисли, не би трябвало да те засяга, че дори да отвръщаш на коментари за себе си, ако не са злонамерени, каквито не бяха изпървом. По простата причина, че един човек със самочувствие може спокойно да приеме, че има кусури и тази мисъл не го притеснява, а когато липсва тази смелост - щита те кара да загърбваш кусурите.

Кво ти пука, че не ти е наред косата и някой я коментира? Озлобява те това, признай си. Като станеш от компютърта, колкото и да си си изляла това отвътре, пак ще те натрови малко останалото. Заеби идеалното и се научи да харесваш както себе си, така и възможностите за промяна. Всяка критика е възможност за адекватна самооценка и изваждане на поука.

Йоанче, евала за мненията!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Напротив, комплекса за малоценност води до изграждане на щитове, което Йоана намекна със защитаването. Има едно криворазбрано самочувствие, че това означава да се харесваш такъв, какъвто си. Истинското самочувствие оценява качествата, които имаш към момента, а не те ограничава да се развиваш. И в този ред на мисли, не би трябвало да те засяга, че дори да отвръщаш на коментари за себе си, ако не са злонамерени, каквито не бяха изпървом. По простата причина, че един човек със самочувствие може спокойно да приеме, че има кусури и тази мисъл не го притеснява, а когато липсва тази смелост - щита те кара да загърбваш кусурите.

Кво ти пука, че не ти е наред косата и някой я коментира? Озлобява те това, признай си. Като станеш от компютърта, колкото и да си си изляла това отвътре, пак ще те натрови малко останалото. Заеби идеалното и се научи да харесваш както себе си, така и възможностите за промяна. Всяка критика е възможност за адекватна самооценка и изваждане на поука.

Йоанче, евала за мненията!
    Спориш не с мене, а със учебници по психология на ниво университет, което мисля, че е безсмислено

Мега фен Аватара на Chacho
    Комплексът за малоценност може да бъде определен също като: "анормално или патологично състояние, съдържащо в себе комплекс от несвързани, необосновани идеи и коeто кара човека да се подценява, да бъде прекалено чувствителен, силно да се стреми към похвала и ласкателство и да има пренебрежително и подценяващо отношение към другите".

Първото човек се научава да го скрива.

Кои учебници по психология, че явно ни се разминават?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Комплексът за малоценност може да бъде определен също като: "анормално или патологично състояние, съдържащо в себе комплекс от несвързани, необосновани идеи и коeто кара човека да се подценява, да бъде прекалено чувствителен, силно да се стреми към похвала и ласкателство и да има пренебрежително и подценяващо отношение към другите".

Първото човек се научава да го скрива.

Кои учебници по психология, че явно ни се разминават?
    Тея дето са писани от хора с академично звание, а не извадките от нета
    Аре оставям ви да си философствате на воля, че ми писна от псевдо професори и псевдо критици. И от българска простотия ....

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    българска простотия ....
    Сега се чудя, това как ли ще да звучи на Английски, Немски, Френски и тъй нататък....
    Хората на всякъде са еднакви.
    Ей, открих топлата вода!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се заслючва по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си