.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    има някакъв инстинкт в мен да се защитавам с апатия.
    Познато.
    Как да ти се прави секс тогава?

Супер фен Аватара на cyclops
    Еххх аз снощи си потвърдих казанато. Скарахме се и той по едно време се опита да ме примами към леглото ама ми беше толкова черен...никакви намерения за секс с него. Дори и за садо мазо не ставаше

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    При мен пък колкото и силен да ми е rage-ът , привличането ми към него не се изпарява и те така.. Може да съм му много бясна, няма думичка да му кажа, но не се лишавам

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако ще се наказваме, предполагам, че ще го измислим така, че само единия да "страда" от наказанието.
    Лишаването от секс е наказание и за двамата. Няма смисъл в това.

На мен не ми се е случвало да му отказвам, само защото съм ядосана. На него не съм му била толкова ядосана до момента, а когато съм ядосана на друг, той винаги намира какво да каже и да ми обърне мислите в друга посока.
    Секс бих му отказала само, когато ме боли главата и когато съм капнала от умора.
    Въпреки, че при втория случай има изключения. Веднъж бяхме капнали от умора след цял ден вършене на тежка, физическа работа. Ръцете и краката ни трепереха от преумора. Цялата тази атмосфера ни подейства страшно възбуждащо. А мисълта, че го правим с последните си сили - още повече.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не го наказвам умишлено. Просто острият му език ме хвърля в размисли и ме отчайва, та... докато не си го преживея, осмисля и евентуално преглътна, стои на сухо. Лошото е, че той на 10-тата минута е забравил какво и как ми е казал...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не отказвам, редовно са ми отказвали, не мога да случа на мацка дето да ми насмогне на желанието... oh well..

Цитирай Първоначално написано от Ronnan Виж мнението
    Пробвай след цял ден скъсване от работа. Прибираш се в къщи и си като труп, боли те главата, умираш от глад, искаш просто да се размажеш на леглото и следващите 12 часа да не мръднеш. Не просто няма да ми е до секс ами дори живота ми да зависи от това, няма да го вдигна
    Не 12, ми много повече съм бачкал, не съм спал и пак съм имал желание, (but thats just me)
    - Всички авто-части на едно място!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не го наказвам умишлено. Просто острият му език ме хвърля в размисли и ме отчайва, та... докато не си го преживея, осмисля и евентуално преглътна, стои на сухо. .
    Същото.
    Не бих могла да съм на 100% сигурна, че не би могъл да ме замъкне в спалнята, обаче много ме съмнява да успее, предвид колко наранена съм се чувствала от неща, които е казвал.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    драматизирате.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    драматизирате.
    Не мисля.
    пнуьгоъхьун

Мега фен Аватара на babity
    Случвало ми се е да го използвам като възпитателна мярка. И работеше! И пак бих го ползвала (ако някой ме питаше преди да си прави каквото поиска ).

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    драматизирате.
    Тц. Просто на теб ти е бедна фантазията какви скандали съществуват и какви откровения ги съпътстват.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Тц. Просто на теб ти е бедна фантазията какви скандали съществуват и какви откровения ги съпътстват.
    Радвам се, че ми е бедна и искам да си остане такава.
    Temet Nosce

벨야카

Много ми е интересно това с "наказването". Първо, не е като сексът да е бонбон, а партньорът - малко детенце и като не слуша мама, дай да не му даваме сладкиши.
    Не става така. Още повече, че мене, ако мъжът ми ме "накаже" без секс, така ще подивея ... Говори за липса на елементарно уважение - сексът не е награда, а споделено удоволствие. Нещо не съм на кеф, издразнил ме е, дай да му спра секса. А тва, че той ще отиде да си набие една .. голяма полза от "наказанието". С ултиматуми, особено от типа "направи това/не прави онова иначе ти спирам секса" не смятам, че една връзка би могла да просъществува.

А angry sex е яко нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си