Още никой не е писал за Испания така че аз ще започна. Живея тук от почти 4 години и още на четвъртия месец говорех и разбирах (силната ми страна е в езиците). Тук е доста по-различно. На 14 съм и почти не знам какво правят тийнейджърите в БГ, но знам че всичко е кючек, сръбско и пак кючек и знам че училищата са почти разрошени. Тук училищата са луксозни и не можеш да излизаш докато не свърши последния час. Всички ученици не зависимо дали са големи или малки излизат в един и същи час. Преди 2 години не можело да се носят къси панталони, но незнам дали е истина тъй като аз бях в малкото училище. Тук също много тийнейджъри пушат, и тези които пушат нито учат нито нищо. Повечето хора са любезни дори и да не те понасят. Тук си похапват доста но не всички са пълни има и много слаби хора. Съботите е деня за излизане вечер а неделя домашни и семейство. Абе яко е, можеш много да се забавляваш по много различни начини. Трябва да отбележа че испанците са много зле с езиците особено с английския. Произнасят английски думи много зле. И това е трябва да дойдете хаха много е яко. А, и обожават гумени неща, имам предвид, гумени мечета само че тук има най различни такива неща и много вкусни хихи.