.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Уф, и аз искам обръч ама от обицата на пъпа не мога да го използвам :х. Някаква други идеи как също може да стане това, 'щото и на въже не мога да скачам (просто не мога :д)?..

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Уф, и аз искам обръч ама от обицата на пъпа не мога да го използвам :х. Някаква други идеи как също може да стане това, 'щото и на въже не мога да скачам (просто не мога :д)?..
    Серия подскочно бягане на място + коремни .. въжето и обръча щяха да ти свършат най-добра работа ...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    И аз имам обеца на пъпа, но не ми пречи да въртя обръч. Преди колко време си проби пъпа?

Иначе по темата в интернет има клипчета за най-различни видове упражнение за всяка част от корема. Отделно от това има и различни коремни преси, чрез които се тренират различните области. Ако не се лъжа точно за долната част на корема е добре тялото ти да е на ниско, а краката на високо и се повдигаш бавно. Трудно е, но е ефективно.

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    И аз имам обеца на пъпа, но не ми пречи да въртя обръч. Преди колко време си проби пъпа?

Иначе по темата в интернет има клипчета за най-различни видове упражнение за всяка част от корема. Отделно от това има и различни коремни преси, чрез които се тренират различните области. Ако не се лъжа точно за долната част на корема е добре тялото ти да е на ниско, а краката на високо и се повдигаш бавно. Трудно е, но е ефективно.
    +1 Права си Айде малко снимки бе хора да има поне кво да коментираме .. малко плът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си