.
Отговор в тема
Страница 7 от 72 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1800
    Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами те моите не са цветни да ти кажа За това явно ми е казал Гентамицин. Иначе пиърсингите съм си ги мазала с Пантогел.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Аз имам на гърба
    не на целия от дясната страна не е мн дебела от рамото стига до малко под кръста флорални елементи.
    Чувствам се добре с нея

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    мисля следващата ми татуировка да е такава ...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Elinaaa, татуировки без смисъл не одобрявам. Ако е за разни цветенца и котенца, по-добре да са с къна, щото са си само за гъзария.

sarin4eto, предлагам ти да я промениш, ако искаш поне друга картинка сложи със същият надпис,не си заслужава да копираш... тъпо е

Мега фен Аватара на Зайче..
    sarin4eto ти беше мацката с татуировката на деколтето нали? Ако си ти не си прави такава татуировка, защото няма да се върже с другата ти. Лично мнение.

Град
    у нас...
    Ехе, кво значи да се върже ? Значи ако си направя един кръст и до него един японски дракон няма да се вържат, тъй ли ахаха, аман от разбирачи вече всеки ден...

mimsssssss значи, че не върви сини цветя с надпис от този сорт. Аман от "разбирачи". хаха (:

Град
    В облаците ;]
    Зайче.. не са цветя а пеперуди и да аз съм с татуировката на деколтето.Тази която замислям сега ще е на същото място на което е онази само че ще е с различен надпис и друга картинка,просто искам да не се вижда постоянно и от всеки.Няма да я копирам и не искам да я копирам...
    А и това дали ще се вържат пеперудите и надписите не мислиш ли че е глупаво ?!

Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    А и това дали ще се вържат пеперудите и надписите не мислиш ли че е глупаво ?!
    Не, не мисля. Според теб много ли ще е яко да видиш някое момиче на външен вид - супер, обаче изведнъж си съблича якето и на гърба и една пеперуда, а малко по-надолу йероглив? Давам най-обикновен и прост пример. Сега разбираш ли, че ще е глупаво ако не се връзва? Иначе така както го замисляш си го представям що годе добре. =]

пс/ Няма да споря нито с теб, нито с mimsssssss. Имах си мнение - изказах го, точка. Това, че не ви хареса мнението ми изобщо не ме интересува.

Град
    В облаците ;]
    Тази татуировка въобще няма да ми се вижда като си сваля якето :Д тя ще е направена така,че да не вижда и ще е с много смисъл в нея от онази снимка горе само мястото ще е същото,нищо друго ... дори и тази на деколтето е направена със смисъл в нея , за периода в който бях много щастлива и започнах ново начало ... както и да е

sarin4eto аз не споменах ли, че давам прост пример?! Не съм конкретизирала никого с това за йероглифите, якето и пеперудата.. :д Ама.. ох, няма значение.. просто си казах мнението и не съм целяла да те обидя.. :д

Град
    В облаците ;]
    никой не е казал,че съм се обидила :д просто ми стана смешно за "простите" примери които даваш ...ама като погледнах на колко си и ако наистина си на толкова ти е простено .... ахахаха

никой не е казал,че съм се обидила :д просто ми стана смешно за "простите" примери които даваш ...ама като погледнах на колко си и ако наистина си на толкова ти е простено .... ахахаха
    Да, личи си колко не си се обидила и колко ти стана смешно.. :д Това, че съм по-малка от теб не значи, че не мога да изказвам мнение, да ме прощаваш ако си си помислила така..

Град
    В облаците ;]
    хаха аз ти казах че ти е простено.. и не ме познаваш добре,за да знаеш кое ме обижда и кое не просто съм с по-странен характер и затова си мислиш че съм се обидила,но наистина не е така,просто съм по иронична на моменти ... както и да е

хаха аз ти казах че ти е простено.. и не ме познаваш добре,за да знаеш кое ме обижда и кое не просто съм с по-странен характер и затова си мислиш че съм се обидила,но наистина не е така,просто съм по иронична на моменти ... както и да е
    Ох, претендираш, че си голяма или поне ми се правиш на такава, обаче звучиш като някоя от моя клас. Еми да, права си - няма значение. Хайде аз спирам да спамя.. :д

Град
    В облаците ;]
    кой е казал че претендирам в случая ти се обиждаш и се засягаш - твой си е проблема ама ти трябва малко време да помислиш и да четеш по-внимателно ... спирам и аз със спама

кой е казал че претендирам в случая ти се обиждаш и се засягаш - твой си е проблема ама ти трябва малко време да помислиш и да четеш по-внимателно ... спирам и аз със спама
    Претендираш ти, ама не явно, така че не ми се прави на луда.. :д Аз басма на никой не цепя, за това и няма смисъл да продължаваш да си чешеш езика с мен. Хайде лека ти вечер

Град
    В облаците ;]
    апхаха малката на живо няма да си толкова отворена,ама като си се сгушила като мишка някъде си там много отворена го раздаваш май :д просто си нямаш представа как ме караш да се смея на думите ти .... ама аз ти казах има време като пораснеш малко,може и да ти дойде акъл в главата и ще започнеш да виждаш и да мислиш как говориш и да разбираш кой се заяжда и кой не ... бла бла спирам с глупостите

не е спам : http://prikachi.com/images/20/4643020Q.jpg

sarin4eto да, тези глупости, които пишеш си ги говорехме като бяхме четвърти клас, душицо златна..

Град
    В облаците ;]
    моля те замълчи спри вече да бълваш глупости и да ме разсмиваш лягай да спиш децата вече са заспали

Ми лягай си ти като имаш зор бе.. ахах много спряла работа значи.. :д

Град
    В облаците ;]
    като си решила да се заяждаш пиши на лично стига си ме карала да спамя .. мисли с главата си,не със задника :х

като си решила да се заяждаш пиши на лично стига си ме карала да спамя .. мисли с главата си,не със задника :х
    Ми що не ми отговаряш на съобщението тогаЗ? :д

Град
    у нас...
    Айде по кротичко с нападките. Според мен един татус не се прави, за да си ходи с друг. По скоро всичко да си има неговият смисъл. И не се правят да ти красят тялото, да ти ходят на еди коя си блузка или да не се виждат с еди кое си якенце. Зайче, укроти страстите и мисли преди да пишеш... каквото и да било. Лично аз не виждам за какво влизаш в спор, същност ти знаеш ли за какво спориш?

mimsssssss в момента ти влизаш в спор, слънчице, не аз. Хайде със здраве, че изобщо не мисля да си пропилявам времето с такива нервни и заядливи индивиди като вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си