- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Ами те моите не са цветни да ти кажаЗа това явно ми е казал Гентамицин. Иначе пиърсингите съм си ги мазала с Пантогел.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз имам на гърба
не на целия от дясната страна не е мн дебела от рамото стига до малко под кръста флорални елементи.
Чувствам се добре с нея![]()
Elinaaa, татуировки без смисъл не одобрявам. Ако е за разни цветенца и котенца, по-добре да са с къна, щото са си само за гъзария.
sarin4eto, предлагам ти да я промениш, ако искаш поне друга картинка сложи със същият надпис,не си заслужава да копираш... тъпо е
sarin4eto ти беше мацката с татуировката на деколтето нали? Ако си ти не си прави такава татуировка, защото няма да се върже с другата ти. Лично мнение.![]()
Ехе, кво значи да се върже ? Значи ако си направя един кръст и до него един японски дракон няма да се вържат, тъй ли ахаха, аман от разбирачи вече всеки ден...
mimsssssss значи, че не върви сини цветя с надпис от този сорт. Аман от "разбирачи". хаха (:
Зайче.. не са цветя а пеперуди и да аз съм с татуировката на деколтето.Тази която замислям сега ще е на същото място на което е онази само че ще е с различен надпис и друга картинка,просто искам да не се вижда постоянно и от всеки.Няма да я копирам и не искам да я копирам...
А и това дали ще се вържат пеперудите и надписите не мислиш ли че е глупаво ?!
Не, не мисля. Според теб много ли ще е яко да видиш някое момиче на външен вид - супер, обаче изведнъж си съблича якето и на гърба и една пеперуда, а малко по-надолу йероглив? Давам най-обикновен и прост пример. Сега разбираш ли, че ще е глупаво ако не се връзва? Иначе така както го замисляш си го представям що годе добре. =]
пс/ Няма да споря нито с теб, нито с mimsssssss. Имах си мнение - изказах го, точка. Това, че не ви хареса мнението ми изобщо не ме интересува.![]()
Тази татуировка въобще няма да ми се вижда като си сваля якето :Д тя ще е направена така,че да не вижда и ще е с много смисъл в неяот онази снимка горе само мястото ще е същото,нищо друго ... дори и тази на деколтето е направена със смисъл в нея , за периода в който бях много щастлива и започнах ново начало ... както и да е
![]()
sarin4eto аз не споменах ли, че давам прост пример?! Не съм конкретизирала никого с това за йероглифите, якето и пеперудата.. :д Ама.. ох, няма значение.. просто си казах мнението и не съм целяла да те обидя.. :д
апхаха малката на живо няма да си толкова отворена,ама като си се сгушила като мишка някъде си там много отворена го раздаваш май :д просто си нямаш представа как ме караш да се смея на думите ти .... ама аз ти казах има време като пораснеш малко,може и да ти дойде акъл в главата и ще започнеш да виждаш и да мислиш как говориш и да разбираш кой се заяжда и кой не ... бла бла спирам с глупостите
не е спам : http://prikachi.com/images/20/4643020Q.jpg
sarin4eto да, тези глупости, които пишеш си ги говорехме като бяхме четвърти клас, душицо златна..![]()
Ми лягай си ти като имаш зор бе.. ахах много спряла работа значи.. :д
Айде по кротичко с нападките. Според мен един татус не се прави, за да си ходи с друг. По скоро всичко да си има неговият смисъл. И не се правят да ти красят тялото, да ти ходят на еди коя си блузка или да не се виждат с еди кое си якенце. Зайче, укроти страстите и мисли преди да пишеш... каквото и да било. Лично аз не виждам за какво влизаш в спор, същност ти знаеш ли за какво спориш?
mimsssssss в момента ти влизаш в спор, слънчице, не аз. Хайде със здраве, че изобщо не мисля да си пропилявам времето с такива нервни и заядливи индивиди като вас.![]()