- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Комплименти за външността
Първо Христос Воскресе!
Незнам дали е точно за раздел секс,но има секс в темата,затова ще я пусна тук,че най-много се чете.
Темата може да се стори наистина глупава на някои,но на мен ми е проблем и ме мъчи.
Преди няколко дена с една приятелка правехме секс - по-точно най-добрата ми приятелка,момичето е колкото мен,живее два етажа над нас,приятели сме откакто проходихме.Правим почти всичко заедно от малки.Та в единия момент играехме на Плейстейшъна,в следващия мачкахме чершафите в спалнята.Как се получи това и аз не знам - ама се получи.И сега сме гаджета - все пак не мога да спя с нея и да я зарежа,най-добрата ми приятелка е.Но има малък проблем - момичето не е точно това,което намирам за ''симпатично момиче''.Без увъртания - не е особено красива.И тя го знае - споделяла ми е,че не се чувства красива като останалите,че другите момичета имат нещо,което тя няма.Тъй като вече ходим заедно,мисля че трябва да и правя комплименти като - мило,ти си най-красивата,много си готина и т.н.Ама за беда на следващият ден гледах ''Свалачът Хал'',там Джак Бляк също правеше комплименти на приятелката си,че е красива,а тя му казваше ,че не е и да спре.Та въпроса ми е такъв - как да постъпя?Не искам да я обидя или да я засегна,ако си помисли,че и го казвам от съжаление?Като се замисля преди не съм и много правил комплименти и ако сега почна да не си помисли че го правя от лицемерие.
Благодаря предварително
П.С.Ако някой мисли да пости в темата да се заяжда или да храни,моля да подмине.Моля само сериозни отговори и съвети
Ако не ти идва отвътре да и казваш, че е красива просто недей, защото и това за мен си е един вид лицемерие.![]()
кажи и , че е много сладка,чаровна ,че много те привлича и т.н наблягай на хубавите неща в нея ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Просто я карай да се чувства желана. Това в много случаи е достатъчно.
Какво толкова и има всъщност? Да не е нещо съвсем оправимо като 1-2 излишни килограма, неподдържана кожа или космата вежда? Ако е нещо от тоя десен, бъди и истински приятел и и помогни да го оправи. След това ще е 10 пъти по-щастлива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
просто отбелязвай наистина хубавите и качества.. един човек не е задължително да е първа прелест,за да има чар.. забавна е,разбира те,,готин човек е,чаровна е.. тези неща щом ти е била добра приятелка ги притежава лично за теб сигурна съм.. а и външността няма какво да се лъжем.. важна е,но не до такава степен и щом ти е хубаво с нея значи има нещо у нея,което те привлича и което те е накарало да си легнеш ТОЧНО с нея !
Ами не е нещо от сорта на вежди,коса,кожа или излишни килограми - полага труд за всичко,няма проблеми с тях,за килограмите - даже е малко кльощава,просто лицето ... Благодаря за съветите,наистина характера и е супер,забавна е,умна е,ще наблегна на това.
Защо ми се струва, че ходиш с нея само защото сте си легнали (и то по някаква случайност)? Ако си я харесвал и наистина си искал да спиш с нея, а не просто 'ей така да се с случило', нямаше да задаваш този въпрос- вече щеше да си видял нещо в нея, което ти се струва красиво, привлекателно. Обзалагам се, че момичето е някво нормално, но и тя се подценява, и ти се филмираш.
Права си и за трите неща.Преди да се случи това не съм имал намерения да ходя с нея.Но сега не мога да се преструвам,че нищо не е станало - да беше тази ситуация с някое друго момиче (съученичка или просто някоя позната ) - най-вероятно щеше да остане само единия секс,но както казах,с мацката сме приятели от деца.Ако се правя,че нищо не е станало ще ми се разсърди и повече няма да ми говори и дотам с приятелството ни,а това не е нещо,което искам да става.Характерът и е напълно нормален,държи се винаги естествено и непринудено,но явно външността и е комплекс.Но каквото е станало-станало.Поемаме по пътя и да видим как ще се развият нещата.
Добре, какво толкова и има на лицето?
Както я описваш е слаба и поддържана. Какво толкова може да не и е в ред?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като не му харесва, защо са легнали?
Омг остави я като гаЖе и и бъди приятел.
Ако е готина ще разбере.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не я намираш за привлекателна, защото тя го казва и не е твой тип или е страшно невзрачна?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Зарежи я. Защо да си с нея, щом не ти харесва?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много яко си си го сложил брат ! По-добре и обясни, че е било само физическо привличане, ако щете правете секс от време на време, но недей да ходиш с нея само от вина. Повярвай по-добре от началото да се знае че е само секс, защото ще разрушите приятелството си. Аз имах добра приятелка с която по стечение на обстоятелствата започнахме да ходим и то по взаймно привличане и желание, изкарахме над 2 години доста сериозна връзка. Както и да е, разделихме се и аз лично всячески се мъча да запазя някакъв вид приятелство, но си е шит работа. И въпреки, че в началото знаех че ще си преебем приятелството, аз не съжалявам, защото прекарахме добре тези години. При теб обаче нещата са коренно различни, може момичето да е привлечено от теб, да те харесва и сега да се влюби и да има надежда, а така ще разрушите приятелството си безвъзвратно. Помисли си хубаво какво ще избереш и дали от тая игра ще имаш добър спомен и разрушено приятелство или само второто. И в двата случая обаче приятели трудно се печелят.
Как стават тези неща, защото мъжа ако дадено момиче не го привлича, даже няма да му стане? Според мен автора преиграва.
Exactly my thoughts. Разиграването на връзка от съжаление, само след време ще доведе до сълзи от едната страна.
За какво приятелство говорим вече , когато вече сте легнали заедно и сте си уж гаджета? Да не би да си мислиш, че можеш да си с нея цял живот - е , не се самозалъгвай. Не може да си с нея , само защото от малки сте си добри приятели, не! Рано или късно - ще ти писне, или на нея! Поради простата причина, че чувствата / симпатиите не са взаимни. Та , да се върна на темата: ако не ти идва отвътре - недей го прави. Както ти казаха по - горе , това също е лицемерна постъпка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм казала, че е ИЗЦЯЛО на емоционално ниво. Тц. Желаят с очите си, но автора е изключение, тъй като се противопоставя на тази теория. Макар че в момента пуска тема, в която се оплаква, че тя не е достатъчно красива.
Според мен най-добре е да и каже директно, че преспиването е било само веднъж, било е грешка, и не иска никога повече да я повтаря.
Авторе по-добре поговори с нея и си останете само приятели.Кажи и как стоят нещата.Поговорете спокойно,изяснете се и ако успееш да наредиш нещата ще си останете все още добри приятели.Не бива да ходиш нея само защото сте преспали (лично мнение). Подиграваш се и със себе си и с момичето.