.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

Смятате ли че секса е обвързващо изживяване?

Повдигна се диспут на тема:
    Правенето на секс за една нощ примерно с приятели, докато имаш гадже, с което се виждаш веднъж в месеца приемливо ли е? А ако се виждате редовно?
    Бихте ли го практикували?
    Считате ли такъв секс за изневяра?
    Последно редактирано от Wax : 04-16-2012 на 19:34

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Отделно смятате ли че може да се завърже връзка по интернет, като индивидите се виждат веднъж в месеца?
    Наричате ли това "любов"?

Ако си имаш гадже .. по-скороо не, зависи си от ситуацията, но иначе сексът за една вечер според мен не е задължително да е обвързващ занапред направии си кефа за моментаа пък после кой откъде е

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За човек, който не подбира къде да си го сложи, имаш интересни разсъждения. :/
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    ^^Съгласен съм. И аз поддържам подобна теория.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Отделно смятате ли че може да се завърже връзка по интернет, като индивидите се виждат веднъж в месеца?
    Нее.. Ако си млад не си струва да си пропилявашш най-хубавите години с толкова ангажиращи връзки

Мега фен Аватара на D1esel
    Одобравям секса за една нощ, да, дори и когато си във връзка. Единственото условие според мен, което трябва да се спази е постоянният партньор да знае, да не бъде лъган. За връзка по интернет не знам. Любов наричам това, което още не съм изпитвал към жена, надявам се да го изпитам. Според мен истинската любов е възможна между членове на семейството, разбира се деца, домашни любимци. А любовта към човек от другия пол е нещо, което не съм преживял и не го познавам.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Нее.. Ако си млад не си струва да си пропилявашш най-хубавите години с толкова ангажиращи връзки
    Само да те питам, че не стана ясно - За секса за една нощ, докато си с гадже или против?

Знаеш ли, не разкритата изневяра не е изневяра. Всичко е позволено, стига да не те хванат. Но това е приемливо за мъжете, за момичетата не е желателно. А относно връзката от разстояние и предимно в нета, разбира се че може да е любов и да излезе нещо хубаво. А при една връзка от разстояние, винаги има изневяра и не е нещо фатално. Това е мое мнение.

Мега фен
    Град
    <3
    Повдигна се диспут на тема:
    Правенето на секс за една нощ примерно с приятели, докато имаш гадже, с което се виждаш веднъж в месеца приемливо ли е? А ако се виждате редовно?
    Бихте ли го практикували?
    Считате ли такъв секс за изневяра?
    омг, като едно адски обичливо човече и адски привързващо се, хич не ме радва идеята докато си с 'гадже' (грозна ми е тая дума) да правиш секс с друг, дори да е за една вечер. И да, считам го за изневяра. А ако се стигне до там, изобщо, ама изобщо не искам да разбирам, дори не искам да подозирам, защото е ужасно.
    Или си си с човечето въпреки всичко, или го оставяш и си с който си искаш.

На другия въпрос... не мисля, че си го задал правилно. Много ясно, че може да се ЗАВЪРЖЕ връзка по интернет, но какво следва от там, си зависи от индивидите. И не го наричам любов, не защото се виждат веднъж в месеца, а защото любовта идва с времето, дори и да се виждат всеки ден.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Само да те питам, че не стана ясно - За секса за една нощ, докато си с гадже или против?
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Ако си имаш гадже .. по-скороо не
    не разбирам кое не ти стана ясно

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Добре е щрудел, ами ако примерно "гаджето" ти отказва секс редовно и е ок с това да го практикуваш с други?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    не разбирам кое не ти стана ясно
    Погледни контекста. Не само откъс от поста.

Цитирай Първоначално написано от mimess93 Виж мнението
    Знаеш ли, не разкритата изневяра не е изневяра. Всичко е позволено, стига да не те хванат. Но това е приемливо за мъжете, за момичетата не е желателно. А относно връзката от разстояние и предимно в нета, разбира се че може да е любов и да излезе нещо хубаво. А при една връзка от разстояние, винаги има изневяра и не е нещо фатално. Това е мое мнение.
    Глупости. Ако в едно семейство мъжът и жената се разбират, но са си омръзнали сексуално, тогава не биха имали нищо против много хора да си имат и извънбрачни връзки. Случва се често. Звучи абсурдно може би, но ми харесва.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    освен "зависи" няма друго
    останалото е за секса за една нощ без гадже

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Секс без любов не струва нищо, само може да развали отношенията ...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    От Асексуални мнения не приемаме.

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Секс без любов не струва нищо, само може да развали отношенията ...
    Не е вярно. Точно любовта и отношенията са това, което пречи на секса.

Компетентното ми мнение е:

А НЗ
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    От Асексуални мнения не приемаме.
    То това съм го чувал от хетеросексуални

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз искам да вметна, че емоционалната изневяра е по-голям грях, ако се брой за такъв. oO
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от mimess93 Виж мнението
    пф
    Неразкритата изневяра не било изневяра. Трънки.
    Като човек, чийто диапазон за изневяра е огромен, изобщо не съм съгласна с това. Мога да разбера човека до мен и в никой случай няма да му търся сметка, защото смятам, че когато обичаш можеш да решиш дали да дадеш... себе си... дали да поднесеш чувствата си на човечето си и както има един 'лаф':

"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи."

Казвайки му: "Ти си с мен и те обичам, но аз не те държа в клетка, на света има милиони други хора",
    всъщност казваш: "Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."

баналности, които тежат.

Цитирай Първоначално написано от mimess93
    А при една връзка от разстояние, винаги има изневяра и не е нещо фатално. Това е мое мнение.
    Не думай. Н-е-д-у-м-а-й.
    4XCOKИ

WAX действай както сметнеш за добре. Няма вечни връзки и отношения, един път се живее и т.н К'во му мислиш толкова. Накрая сметката сам ще си я плащаш и толкова !

Мега фен
    Град
    <3
    Добре е щрудел, ами ако примерно "гаджето" ти отказва секс редовно и е ок с това да го практикуваш с други?
    Какво е това гадже, което ще ти отказва секс редовно?
    А ако е ок с т'ва да се чукаш с други, хубаво.
    Но ми изглежда адски грозно.
    4XCOKИ

Shtrudel Не знам ти дали си тук за да коментираш или за да се дразниш, тва си е мое мнение и не го налагам, така че ........................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си