- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Направило ли ви е впечатление, че в България повечето хора са с мургав тен на кожата?
Ако говориш за манталитета на хората там и тук, съм съгласен, но ако говориш за природа - не съмТам хората са изключително съвестни и възпитани, а дори и да си си лош по рождение се стараеш да си добър, щото иначе обществото те отхвърля. А тук е обратното, ако не си лош, космат и тарикат, теб обществото те отхвърля...
Историята ни е "перфектна" благодарение единствено и само на тези които създадоха и се бориха за България.
Манталитета е един и същ.Типично балкански.
Македонците ( по-точно българите със смешен диалект, с притенции,че са мекедонци) , румънците и гърците са същите , като нас. Кво си мислиш..
А след освобождението идват истинските грабители, съсипващи до ден днешен България.
Вземи прочети Планът Ран-ът : ) Позаинтересувай се и с каква причина се прави това.
Така е, защото всички така си викат и никой не разбира, че ако не беше ''силно преувеличената история'' половината от нас щяха да се наричат турци, гърци етц. . Аре някой да ми каже ква история имат тия нещастници македонците дето са цъфнали на картата преди 20год., но важното е, че държат на НАИСТИНА измислената си история и на това, че съществуват от 73489326529 пр. Хр. Дори някъде бях мяркала статия как твърдят, че китайците(!) им били откраднали азбуката ........
Това че сме прости,груби и нагли само олеснява тези, които имат интерес
накрая ще станем като евреите и арменците..в държавата ще остана 2-3 милиона.. всички други ще се пръснат по света..само,че за разлика от евреи и арменци,ще живеем бедно, като мишки..па макар в чужбина.. и никога няма да получим нужното уважение.
А що тия българки не записаха в чужд университет и не започнаха работа, като достойни, умни хора?
Щото на българката и е най-лесно да дигне краката и мъжа и цял живот да я гледа, като писано яйце. Отново чист тарикатлък.. типично по български.
Не. Не съм така. Никога не съм търсила мъж с пари и не съм била с мъж заради пари.
Аз си имам, колкото ми трябват.
И никога няма да падна толкова ниско, да бъда с някой, само защото ще ми даде всичко на готово. Не съм такъв човек и не обичам нищо да ми се дава на готово.
По-сладко е да знаеш, че сам си изградил нещо. Също така повече го оценяваш!
Естествено, че бих. Боже..въобще не съм толкова пошла...Кво като взима по-малко от мен? Какво, като има по-малко от мен?
За мен това не е някаква пречка. Човешкото същество винаги има развитие. А и не смятам, че мъжа е длъжен да издържа семейството и жената.
Грозна картинка ми е като видя семейства в които мъжа бъхти по 12 часа, като луд, а жена му вее крачолите по кафетата.. Грозно и тъпо е. Живеем в свят в който половете са равнопоставени. Под всякакво достойнство е да се продадеш за пари.
Не знам дали живеят като цигани, но живеят по-добре от 60-70% от българите. Не мисля, че има ''гаранционен период'', а има просто големи устреми и много по-големи падения. При нас просто паденията надделяват доста...
Просто всички са свикнали, че циганите ще живеят на гърба ни (откъдето тръгна и темата) и на никой не му прави впечатление вече, за съжаление. С тва темпо на размножаване доста скоро ще са преобладаващото население в България, дано да не съм жива да го видя...
И повечето са някакви джуджета, аз дето съм 180 минавах за висок в класа хахахаха.
И по улиците е пълно с някакви мъжлета под 175, пълен ужас!![]()
Не е истина колко е прост автора на тази тема ! Първо да ви вкарам едно просветление в кратуните - само 20% от българите имат славянски гени (доказано с мащабно проучване, новини в интернет колкото искаш) ! Всичко друго ни е прабългарско и тракийско ! Поразгледайте малко снимки от рисунките в тракийски могили да видите, как са изобразявани българите ! Има такива с по-светла кожа има и други с по-тъмна ... Познавал евреи които не били "гадняри" ... Евреите са точно като циганите, заложено им е в гена да са стиснати,самовлюбени,лоши, радливи ... това за това света се управлява от такива лайна ...
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
аз съм бял, рус и синеок... 100% горд славянин
то густо, то пусто
Кво стана с Дизелчо, бре? Нещо го няма, гледам...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
КУР ЗА ВАС, ГАДНИ ЕВРЕИ! РАЗВАЛИХТЕ НИ ДЪРЖАВАТА И МУЗИКАТА! ДЯДО КОЛЕДА ИМА ШЕСТ ОЧИ И СЕ БЛАГОДАРЕТЕ НА ПЕНИСА ЗА ПЕНИЦИЛИНА! ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН, КОГАТО СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ЩЕ АТАКУВА И САМО ИСУСА, СИНЪТ БОЖИЙ, АГНЕЦО ИЗБРАН И УМРЯЛ ЗА ГРЕХОВЕТЕ ВИ ЩЕ МОЖЕ ДА ВЪЗКРЪСНЕ ОТ ПЕПЕЛТА И ДА НИ ПОМОГНЕ! ГНИДИ ДОЛНИ И ДЯВОЛИ КОМПЛЕКСИРАНИ, УТРЕ ЩЕ СВЪРШИ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ И ТОГАВА САМО БОГА ЩЕ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ!
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ЕДВА 20 ПРОЦЕНТА ОТ 14/88 ПРАВИ 9/11? ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ НАШЕТО МОГЪЩО АРИЙСКО БРАТСТВО СТРАДА ЗАРАДИ ВАС? И АМЕРИКАНСКИТЕ ДЕБЕЛИ ЕВРЕИ ДЕТО КАШЛЯТ НА САНСКРИТ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА С ЕБАНИЯТ СИ 9/11!
ЕБИ СЕ В ГЪЗ, ПИНОКИО! ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО! ЩЕ ДОЙДЕ ХИТЛЕР И ШЕ ВИ ОПРАВИ ВАС. НО КОГАТО ПОЧНЕ ДА ВИ ОПРАВЯ САМО БОГ МОЖЕ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ! ОБАДЕТЕ СЕ НА КОЗМЕТИЧКАТА И СИ УГОВОРЕТЕ ЧАС ЗА СМЪРТ, ЗАЩОТО ИДВАТ! И САМО ИЗБРАНИЯТ ЩЕ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ.
АЛЕЛУЯ ! НЕ Е ИСТИНА КОЛКО Е ПРОЗ АВТОРА НА ТАЯ ТЕМА! НЕКА ПРИЕМЕ ИСУСА ХРИСТА В СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ! АМИН БРАТЯ! НЕКА ВИОТО МУ БЪДЕ РЪВ И КРЪВТА МУ БЪДЕ ВИНО, ЗАЩОТО 1000000ТЕ ДЕВСТВЕНИ МАРМОТА ЧАКАТ ПРЕД ПОРТИТЕ НА АДА СЪС СЪЩИТЕ ВЪПРОСИ!
АМИИИИН, БРАТЯ! АЛЕЛУЯ! НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА.