.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    И аз съм обикалял... и колкото повече я опознавах толкова по-малко я обичах...
    Ако говориш за манталитета на хората там и тук, съм съгласен, но ако говориш за природа - не съм Там хората са изключително съвестни и възпитани, а дори и да си си лош по рождение се стараеш да си добър, щото иначе обществото те отхвърля. А тук е обратното, ако не си лош, космат и тарикат, теб обществото те отхвърля...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Историята ни е "перфектна" благодарение единствено и само на тези които създадоха и се бориха за България.

Град
    Манталитета е един и същ.Типично балкански.
    Македонците ( по-точно българите със смешен диалект, с притенции,че са мекедонци) , румънците и гърците са същите , като нас. Кво си мислиш..

Град
    А след освобождението идват истинските грабители, съсипващи до ден днешен България.
    Вземи прочети Планът Ран-ът : ) Позаинтересувай се и с каква причина се прави това.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    И какво имаме освен едната гола и силно преувеличена история?!?

+1 Така е, още малко ще изкарат, че преди да има майуни е имало... българи!

Така е, защото всички така си викат и никой не разбира, че ако не беше ''силно преувеличената история'' половината от нас щяха да се наричат турци, гърци етц. . Аре някой да ми каже ква история имат тия нещастници македонците дето са цъфнали на картата преди 20год., но важното е, че държат на НАИСТИНА измислената си история и на това, че съществуват от 73489326529 пр. Хр. Дори някъде бях мяркала статия как твърдят, че китайците(!) им били откраднали азбуката ........

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    А след освобождението идват истинските грабители, съсипващи до ден днешен България.
    Вземи прочети Планът Ран-ът : ) Позаинтересувай се и с каква причина се прави това.
    Знам за планът Ран Ът. Но това не е причина да си лош, прост, грубиянин, нагъл и тарикат. Това е българинът.

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Така е, защото всички така си викат и никой не разбира, че ако не беше ''силно преувеличената история'' половината от нас щяха да се наричат турци, гърци етц. . Аре някой да ми каже ква история имат тия нещастници македонците дето са цъфнали на картата преди 20год., но важното е, че държат на НАИСТИНА измислената си история и на това, че съществуват от 73489326529 пр. Хр. Дори някъде бях мяркала статия как твърдят, че китайците(!) им били откраднали азбуката ........
    Македонците са най-великата нация на този свят! Те са най-големите е*ачи! Веднага след тях по ебачество се нареждаме ние Da jivee maika Balgariq As sam patriot i iskam da omra za rodinatasi!!!!! Smaaaart za turciiiiiiiteeeeeeee!

Град
    Това че сме прости,груби и нагли само олеснява тези, които имат интерес
    накрая ще станем като евреите и арменците..в държавата ще остана 2-3 милиона.. всички други ще се пръснат по света..само,че за разлика от евреи и арменци,ще живеем бедно, като мишки..па макар в чужбина.. и никога няма да получим нужното уважение.

Град
    Тук вече не съм хич съгласен. Кой пък ще си губи времето с една малка и незначителна страна, с голяма история и никакво бъдеще, която пее своята лебедова песен, че да иска да я съсипе целенасочено? Нека не обвиняваме "лошите от чужбина", защото политиците ни са българи. 1300 години са прекалено голямо бреме... ще изкараме още 200-300 и ще ни няма. Това в най-лошия случай, а в най-добрия ще ни има, но ще сме претопени от циганите.
    За създаване на Нов Световен ред, трябва да се съсипят първо малките и лесни за манипулацийка държави.. Гърция са почти готови, след това сме ние.. да му мислят и другите..

Град
    А що тия българки не записаха в чужд университет и не започнаха работа, като достойни, умни хора?
    Щото на българката и е най-лесно да дигне краката и мъжа и цял живот да я гледа, като писано яйце. Отново чист тарикатлък.. типично по български.

Това че сме прости,груби и нагли само олеснява тези, които имат интерес
    накрая ще станем като евреите и арменците..в държавата ще остана 2-3 милиона.. всички други ще се пръснат по света..само,че за разлика от евреи и арменци,ще живеем бедно, като мишки..па макар в чужбина.. и никога няма да получим нужното уважение.
    Taка е.......

Глупости! Що българки се ожениха за чужденци с пари по сметка!
    И това е така

За създаване на Нов Световен ред, трябва да се съсипят първо малките и лесни за манипулацийка държави.. Гърция са почти готови, след това сме ние.. да му мислят и другите..
    Aбе защо всички толкова се плашите от новия световен ред? Ако пък той е за добро? Ако не се въведе една послушна система за хората, тогава простите африкански племена, иднийците и арабите ще ни се качат на главите, защото се плодят като мангали...

А що тия българки не записаха в чужд университет и не започнаха работа, като достойни, умни хора?
    Щото на българката и е най-лесно да дигне краката и мъжа и цял живот да я гледа, като писано яйце. Отново чист тарикатлък.. типично по български.
    А не си ли и ти така?

Град
    Long Beach, California
    Тва е доста широко разпространено в западна Европа не мисля, че е типично българско. Мъжете издържат жените си т. нар. професия "домакиня" колкото и тъпо да звучи..

Град
    Не. Не съм така. Никога не съм търсила мъж с пари и не съм била с мъж заради пари.
    Аз си имам, колкото ми трябват.
    И никога няма да падна толкова ниско, да бъда с някой, само защото ще ми даде всичко на готово. Не съм такъв човек и не обичам нищо да ми се дава на готово.
    По-сладко е да знаеш, че сам си изградил нещо. Също така повече го оценяваш!

Не. Не съм така. Никога не съм търсила мъж с пари и не съм била с мъж заради пари.
    Аз си имам, колкото ми трябват.
    И никога няма да падна толкова ниско, да бъда с някой, само защото ще ми даде всичко на готово. Не съм такъв човек и не обичам нищо да ми се дава на готово.
    По-сладко е да знаеш, че сам си изградил нещо. Също така повече го оценяваш!
    Ами защо ли не ти вярвам?

Град
    Естествено, че бих. Боже..въобще не съм толкова пошла...Кво като взима по-малко от мен? Какво, като има по-малко от мен?
    За мен това не е някаква пречка. Човешкото същество винаги има развитие. А и не смятам, че мъжа е длъжен да издържа семейството и жената.
    Грозна картинка ми е като видя семейства в които мъжа бъхти по 12 часа, като луд, а жена му вее крачолите по кафетата.. Грозно и тъпо е. Живеем в свят в който половете са равнопоставени. Под всякакво достойнство е да се продадеш за пари.

Град
    Long Beach, California
    Така е но мисълта ми е, че дългата ни история не ни помага по никакъв начин.
    Те и Египет са били велика империя и развита цивилизация, а сега живеят като цигани.
    Всички държави се зараждат, растат и... упадат. Ние вече сме минали периода на величие и растеж.
    Не съм песимист, а реалист. Всяка държава си има гаранционен срок.
    Не знам дали живеят като цигани, но живеят по-добре от 60-70% от българите. Не мисля, че има ''гаранционен период'', а има просто големи устреми и много по-големи падения. При нас просто паденията надделяват доста...
    Просто всички са свикнали, че циганите ще живеят на гърба ни (откъдето тръгна и темата) и на никой не му прави впечатление вече, за съжаление. С тва темпо на размножаване доста скоро ще са преобладаващото население в България, дано да не съм жива да го видя...

Естествено, че бих. Боже..въобще не съм толкова пошла...Кво като взима по-малко от мен? Какво, като има по-малко от мен?
    За мен това не е някаква пречка. Човешкото същество винаги има развитие. А и не смятам, че мъжа е длъжен да издържа семейството и жената.
    Грозна картинка ми е като видя семейства в които мъжа бъхти по 12 часа, като луд, а жена му вее крачолите по кафетата.. Грозно и тъпо е. Живеем в свят в който половете са равнопоставени. Под всякакво достойнство е да се продадеш за пари.
    Пак не ти вярвам

И повечето са някакви джуджета, аз дето съм 180 минавах за висок в класа хахахаха.
    И по улиците е пълно с някакви мъжлета под 175, пълен ужас!

Не е истина колко е прост автора на тази тема ! Първо да ви вкарам едно просветление в кратуните - само 20% от българите имат славянски гени (доказано с мащабно проучване, новини в интернет колкото искаш) ! Всичко друго ни е прабългарско и тракийско ! Поразгледайте малко снимки от рисунките в тракийски могили да видите, как са изобразявани българите ! Има такива с по-светла кожа има и други с по-тъмна ... Познавал евреи които не били "гадняри" ... Евреите са точно като циганите, заложено им е в гена да са стиснати,самовлюбени,лоши, радливи ... това за това света се управлява от такива лайна ...
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз съм бял, рус и синеок... 100% горд славянин
    то густо, то пусто

Супер фен Аватара на montana6
    Кво стана с Дизелчо, бре? Нещо го няма, гледам...
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Banned Супер фен
    КУР ЗА ВАС, ГАДНИ ЕВРЕИ! РАЗВАЛИХТЕ НИ ДЪРЖАВАТА И МУЗИКАТА! ДЯДО КОЛЕДА ИМА ШЕСТ ОЧИ И СЕ БЛАГОДАРЕТЕ НА ПЕНИСА ЗА ПЕНИЦИЛИНА! ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН, КОГАТО СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ЩЕ АТАКУВА И САМО ИСУСА, СИНЪТ БОЖИЙ, АГНЕЦО ИЗБРАН И УМРЯЛ ЗА ГРЕХОВЕТЕ ВИ ЩЕ МОЖЕ ДА ВЪЗКРЪСНЕ ОТ ПЕПЕЛТА И ДА НИ ПОМОГНЕ! ГНИДИ ДОЛНИ И ДЯВОЛИ КОМПЛЕКСИРАНИ, УТРЕ ЩЕ СВЪРШИ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ И ТОГАВА САМО БОГА ЩЕ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ!
    ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ЕДВА 20 ПРОЦЕНТА ОТ 14/88 ПРАВИ 9/11? ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ НАШЕТО МОГЪЩО АРИЙСКО БРАТСТВО СТРАДА ЗАРАДИ ВАС? И АМЕРИКАНСКИТЕ ДЕБЕЛИ ЕВРЕИ ДЕТО КАШЛЯТ НА САНСКРИТ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА С ЕБАНИЯТ СИ 9/11!
    ЕБИ СЕ В ГЪЗ, ПИНОКИО! ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО! ЩЕ ДОЙДЕ ХИТЛЕР И ШЕ ВИ ОПРАВИ ВАС. НО КОГАТО ПОЧНЕ ДА ВИ ОПРАВЯ САМО БОГ МОЖЕ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ! ОБАДЕТЕ СЕ НА КОЗМЕТИЧКАТА И СИ УГОВОРЕТЕ ЧАС ЗА СМЪРТ, ЗАЩОТО ИДВАТ! И САМО ИЗБРАНИЯТ ЩЕ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ.
    АЛЕЛУЯ ! НЕ Е ИСТИНА КОЛКО Е ПРОЗ АВТОРА НА ТАЯ ТЕМА! НЕКА ПРИЕМЕ ИСУСА ХРИСТА В СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ! АМИН БРАТЯ! НЕКА ВИОТО МУ БЪДЕ РЪВ И КРЪВТА МУ БЪДЕ ВИНО, ЗАЩОТО 1000000ТЕ ДЕВСТВЕНИ МАРМОТА ЧАКАТ ПРЕД ПОРТИТЕ НА АДА СЪС СЪЩИТЕ ВЪПРОСИ!

АМИИИИН, БРАТЯ! АЛЕЛУЯ! НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си