.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 114

какво ви отблъсква в момчетата

какво ви отблъсква в момчетата ,всичко за което се сетите и което ви прави най-голямо впечатление?

аз мисля че това защото съм дебел и не съм красив :Д

Отблъсква ме самонадеяността и бековското поведение.
    Привлича ме самоувереността, нормалното поведение на нормален човек, който не е надут, но не е и залупен.
    Ддз.
    Но много ме дразнят бекове и бабаити.
    Кефя се на олдкул джентълмени и кавалери... мм, много мъжкарско.
    И колкото се може мъжът да е по-особен, особняк.

Но както и да е, темата беше за отлбъскване, но аз си казах вече.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Не си създавай излишни комплекси. Проблемът с килограмите е напълно разрешим, а за красотата - всеки си има някакъв чар, който привлича другите, така че.
    Иначе по темата:
    1. Обръщам най - голямо внимание на характера:
    - Говор, жестове, действия.
    - отблъсква ме момчета, които през две секунди псуват.
    - агресивни и такива, които се сърдят и цупят за най - малкото.
    - нямат ни най - малка елементарна обща култура
    И подобни.
    2. Не обръщам в доста от случаите внимание на външния вид, но ме дразнят такива, които:
    - имат по - тънки и оформени вежди от моите.
    - прекалено тесните дънки и розовите тениски.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Някой без елементарен контрол над емоциите, които се цупи и ядосва за най-малкото нещо.
    Некултурни диваци.
    Надути пуяци.

И все подобни индивиди.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отблъскват ме безинтерасовани, неамбицирани, тъпи, но въпреки всичко много самовлюбени момчета. Момчета, с които не мога да обсъждам нищо, тъй като не се интересуват от нищо, не четат нищо, мързеливи, но въпреки това с високо самочувствие, че те са най-най, защото мама и тати имат парички.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма да се сетя повечето, но поне тези от настоящето неща, които не са ми приятни.

1. Само да ми приказва как ще ме оправя и по какъв начин (поза и т.н.).
    2. Да обижда без причина и да бъде супер груб.
    3. Да е мъжка п*тка. << Да си трае, когато трябва да е обратното и да не си гони интереса. Да остави беззащитно момиче в беда и да гледа как го унижават, особено, ако е неговото собствено.
    4. Да не може да се разчита на него.
    5. Да бъде мамино синче.
    6. Да смърди от километри. << Просто да има нормални хигиенни навици.
    7. Да не може да завърти една крушка.
    8. Да не е самостоятелен в мисленето си.
    9. Да няма цели в живота и да обвинява другите, че няма пари, а в същото време да пуши като комин.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Отблъскват ме крайностите. Не харесвам нито прекалено отворени, нито прекалено срамежливи. Нито занемарени, нито вманиачени на тема външен вид. Нито шутове, нито надувки. Не харесвам комплексарчета, но не харесвам и егоманиаци.

Отблъскват ме също прекалените ласкателства и заучените комплименти. Отблъсква ме самочувствие до небето и поведение стил "аз съм бог и мога да имам всяка". Отблъсква ме парадирането с пари/коли/ланци и прочие.

И още много неща, ама ме мързи да пиша.

Ей, голяма съм хейтърка днес.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Самовлюбени,нахални,нагли, еамбициозни,с детско поведение,надути,да се прави на нещо повече от другите,всезнайко,с липса на каквото и да било мъжко в него и още много неща....
    Последно редактирано от ivcheto0o : 04-17-2012 на 19:21

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ревността, прекалено голямото самочувствие, навика да четат морал, въпреки че и те не са цветя за мирисане /това, че говоря в множествено число не означава, че поставям всички под общ знаменател/.

Повече от фен Аватара на prinncess
    Отблъсква ме тъпото и грубо поведение. Също така и агресивността.
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Супер фен Аватара на shmatarok
    Отблъскват ме такива, които псуват без прекъсване и такива, които плюят (леле, ненавиждам някой да ми храчи наоколо. ;х)
    - които говорят, говорят, говорят, говорят, говорят, говорят и никога не се усещат, че не са сами и че разговорът се води от двама души. Особено ако говорят пълни глупости, лишени от всякаква мисъл, ей такива най-обичам...
    - тези, които на думи са страшно велики, а дойде ли момент да си защитят момичето се свиват и гледат тъпо (дъ, много е кофти - накрая ти е кофти хем от обидата/проблема, хем от спеклото гадже, което веднага след историята отново започва да се пали "ама да видиш какво щях да го направя". дъ, видяхме...)
    - прекалено големи нерваци... да, човек може да си изпусне нервите от време на време, ама това да става системно, за някакви пълни дреболии... не, мерси
    - и прекалено големи ревнивци... блах. Тук спадат и тези обсебващите, които имат навика да поставят какви ли не забрани тип "Ама няма да излизаш с бфф-то ти, ще излизаш само с мен!". Мдам, разбира се.
    - онези, които изобщо не се интересуват от лична хигиена - говорим за елементарно къпане, миене и пране, не за някакви "оххх, трябва да си оскубя веждитиии"
    - "The world is mine!"/Аз съм по-по-най! ('ма без покритието...)
    - ограничени, тесногръди, неамбицирани, мързеливи, раздаващи се бясно на кючеци и незачитащи други музикални вкусове (към това число влизат и много момичета, 'ма както и да е)

Хм. На първо време това се сещам.
    Последно редактирано от shmatarok : 04-17-2012 на 20:54

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Отблъскват ме тесногръди хора без твърди принципи. Не обичам да се държат с мен грубо, надменно, прекалено самовлюбено, тежкарски.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мразя момчета със самочувствие без покритие!

Ами то доста си зависи от момчето,според мен повечето момчета който са красиви са по надути и с по гаден характер.А по обикновенните момчета са толкова мили и знаят как да се държат с момиче.Аз не казвам,че няма хубави момчета с хубав характер,но много мразя някоя надувка да ми се прави на каквото не е.

Мързи ме да опиша последния ми бивш.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Дами , вие ме разбихте е (във добрия смисъл) Не вярвах ,че някой обича момчета от този тип ,който съм аз..Смисъл не е модерно да се държиш прилично днешно време.. Нали трябва да се правиш не "тъшкар" ...
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Отблъскват ме крайностите. Не харесвам нито прекалено отворени, нито прекалено срамежливи. Нито занемарени, нито вманиачени на тема външен вид. Нито шутове, нито надувки. Не харесвам комплексарчета, но не харесвам и егоманиаци.

Отблъскват ме също прекалените ласкателства и заучените комплименти. Отблъсква ме самочувствие до небето и поведение стил "аз съм бог и мога да имам всяка". Отблъсква ме парадирането с пари/коли/ланци и прочие.
    Точно.
    Отблъсква ме селското поведение, независимо дали ще е храчене по улиците, обръщения от рода на "курво" към момиче, заплахи като "Шта пребия ве, гомньо".
    Отблъсква ме гаден диалект и лош правопис и пунктуация. Гола глава. Девствен мустак. Ярки дрехи. Липса на амбиции. Липса на детското в него. Прекалено философстване. Тънък и/ли висок глас. Привидна моралност... или непривидна, все тая - просто ме дразни човек, който ще седне да ми опява защо, аджеба, обичам да паля цигара след цигара, когато пия.

Стана малко манджа с грозде.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно.
    Отблъсква ме селското поведение, независимо дали ще е храчене по улиците, обръщения от рода на "курво" към момиче, заплахи като "Шта пребия ве, гомньо".
    Отблъсква ме гаден диалект и лош правопис и пунктуация. Гола глава. Девствен мустак. Ярки дрехи. Липса на амбиции. Липса на детското в него. Прекалено философстване. Тънък и/ли висок глас. Привидна моралност... или непривидна, все тая - просто ме дразни човек, който ще седне да ми опява защо, аджеба, обичам да паля цигара след цигара, когато пия.

Стана малко манджа с грозде.
    Какво за гласа нещо не можах да разбера? Нито да ти е тънък нито дебел ,така ли?
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    Дами , вие ме разбихте е (във добрия смисъл) Не вярвах ,че някой обича момчета от този тип ,който съм аз..Смисъл не е модерно да се държиш прилично днешно време.. Нали трябва да се правиш не "тъшкар" ...
    Ама ти сериозно ли?Нека ти кажа 90-95% от момичетата в днешно време на какво се кефят. Първи тип- точат лиги на самоуверени татуирани бабаити които като им обърнат малко по специално внимание и подмокрят бельoто . Другия тип е точно някой готин тежкар с високо самочувствие който приемат като предизвикателство да подчинят като винаги се провалят в опита си и после пишат в такива теми как не ги харесват или са отблъскани. Третите са отракани шутове с доволно самочувствие които определено знаят как да ги разсмеят, които има добри комуникативни умения. Те са и типа момчета които имат най- голяма възможност да вкарат момиче в леглото без да се набутали със сериозна сума пари преди това

В крайна сметка ако ги питаме с кого биха легнали готин тежкар или "свястно" момче което отговаря на всичките им морални изисквания (но не толкова готино като тежкаря) познай кой ще спечели и респективно кой ще отиде в графа "просто приятел" .

А сега докато ми четеш поста се замисли каква е вероятноста някое от тези 5-10% изключения да пише точно тук в този форум в тази тема в това необятно интернет пространство където 99% от потребителите не отговарят на това за което се представят било от морална, физическа или психологична гледна точка. Не бъди толкова наивен когато четеш такива писания. Физическата реалност е далеч по различна и сурова от виртуалната...

Само това клипче може да опише какъв FAIL е мнението на пантерата. Скоро не бях чел по голяма простотия...

http://www.youtube.com/watch?v=8yo6M...feature=relmfu
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 03:56

anonymous708973
    Guest
    Нека позная, ти не си нито един от трите типа и ти се налага да даваш пари, за да вкараш момиче в леглото?
    Замълчи, моля те, излагаш се с тия смешни статистики. Аз каквото съм имала да казвам, съм го казала. По-важното - имам такъв човек до себе си. Отговаря на всичките ми "изисквания" (които, впрочем, в тази тема не са нищо особено) и е далеч "по-готин" от някъв тежкар. Не знам защо смяташ, че за да отговаряш на написаното, трябва да си задръстен и прочее.

Ама така де... ти не си татуиран бабаит, а си прекрасен човек, ама момичетата не ти обръщат внимание, щото и те не знаят кво искат, нали? Гроздето е кисело. sad.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нека позная, ти не си нито един от трите типа и ти се налага да даваш пари, за да вкараш момиче в леглото?
    Замълчи, моля те, излагаш се с тия смешни статистики. Аз каквото съм имала да казвам, съм го казала. По-важното - имам такъв човек до себе си. Отговаря на всичките ми "изисквания" (които, впрочем, в тази тема не са нищо особено) и е далеч "по-готин" от някъв тежкар. Не знам защо смяташ, че за да отговаряш на написаното, трябва да си задръстен и прочее.

Ама така де... ти не си татуиран бабаит, а си прекрасен човек, ама момичетата не ти обръщат внимание, щото и те не знаят кво искат, нали? Гроздето е кисело. sad.
    Хахаха. Човръкнах те май нещо като гледам колко заплашителна и нервна интонация ползваш. Така е истината боли. И ще те разочаровам пантерке- не позна. Ако трябва да се характеризирам съм от 1 и 3-ти тип по малко. Като имам високи комуникативни умения и високо самочувствие, но не се държа като шут, имам татуси, но не се считам за бабаит . Оттам нататък няма какво да коментирам поредната доза глупости които си наръсила. Като се научиш да интерпретираш правилно това което съм написал тогава ще ми казваш да замълча и съответно ще отговоря на въпросите ти. В противен случай разговора е равносилен на разговор със стена. За разлика от теб си падам по градивни дискусии.

П.С. И по малко хейт, че ще се сбръчкаш, а си хубаво девойче

П.С.2 Позволи сега аз да позная. Ти влизаш в 5-10% златни изключения нали?
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 04:23

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Отблъсква ме липсата на хигиена. И мекостта също.. на характера
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Alabalaportokalа, ти пък откъде я познаваш толкова добре, че знаеш в каква връзка е. Отстрани по това, което наблюдавам, имат много свястни отношения.
    Кой ти изчисли на теб тия 5-10%? Околко себе си не виждам такова нещо. Точно тези кифлите са изключението. Не свястните момичета. Поне не и от 17-18 нататък.
    Сега и мен ще ме пречислиш към 90-95%. Ще ми бъде забавно да го видя, познавайки моя човек и характера му.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    АМА Всички момичета сте влюбени в героя МИЛОТО от 7 чаСа Разлика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове