- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжете/момчетата
Не, не значи, че е налагане. То вече се е наложило и го ползват наготово. Просто защото това се харесва и за наше голямо учудване (или може би не), така ни е заложено.
Генетиката е много тясно обвързана с тях. Толкова, че и на двамата ни е непонятно колко. Не можеш да говориш в хромозоми за привличането. Можеш да говориш в описателни факти, които ще срещнеш най-вече в другите два споменати контекста.
А откъде тогава приказките за гърдите, едрата структура и т.н. и обобщенията какво са харесвали в миналото? (забележи, не друга държава, а въобще друго време!)
Няма смисъл да обяснявам до колко здравословни усложнения води наднорменото тегло. Пълнеенето пък може да се предаде наследствено. Затова хората с по-малко мазнини са по-привлекателни. Както по тялото, така и по лицето. И това е много по-важно от големите гърди и едрия задник. Затова мъжете предпочитат слаба без цици, а не дебела със. Най-добре слаба и с гърди.
Не харесваш статистики, но сравняваш "дебелите" и "слабите" в леглото. Защо ги обобщаваш, нали било относително? Как направи твоята статистика?
Интерпретираш нещата както ти скимне - една дебела се проебала и значи е от това, че е дебела. Или вече дебелината няма значение. А утре, ако видиш една слаба, която е още по-активна, пак ли ще си промениш мнението?
Може да не съм обобщителен образ, макар че на тая тема имам достатъчно съмишленици, но е лекомислено да се игнорират и останалите мнения - както тези във форума, така и тези на улицата. А сами виждате какви са. Ако с едно нещо са промили мозъка на обществото, то ще е, че всички сте прекалено индивидуални, за да влизате в обобщения. Не сте! Не сте специални във всяко отношение! Не сте различен етнос, раса, националност, т.н. По-еднакви сме отколкото ви се иска.
ПС: Единствената причина да скачам в тая тема е, че убеждавате децата да бъдат дебели, а ще се насерете, ако видите на кво приличат първокласниците.. че тежат повече от някои зрели хора.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ееее, пич-не си ама никак прав. Не видях някой (дори и аз) да убеждава, че децата трябва да бъдат дебели. Да, да си затлъстял не е хубаво, не е и здравословно. И не съм обобщавала нито за всички дебели, нито за всички слаби жени. Дадох пример, и ако и ти се позамислиш, ще видиш доза истина в думите ми, но карай, да върви. Не съм тук, за да споря с теб.
Даже напротив-съгласна съм с много от нещата в последния ти пост, няма да си кривя душата. Ти, обаче не разбра едно-както виждаш, никъде не съм обяснила, че да си дебел е готино, секси и се харесва повече. Казах, че едрата жена (не задължително дебела), която има определени анатомични дадености, по презумция се харесва повече, отколкото кльощава (забележи, не слаба или с нормални пропорции, а кльощава). Защото, една много слаба жена, не предполага, че е достатъчно здрава физически. Да, най-добре е всеки човек да се поддържа-и физически и психически. Но едно девойче, високо 170см (примерно), ако тежи 40 кг, това е точно толкова нездравословно, ако същото момиче тежи 110кг, примерно...
Явно в предните си постове съм изпуснала нещо в обясненията си, че да бъда достатъчно добре разбрана.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Аз пък да се включа с един въпрос за момчетата, погледнете тази снимка, и ми кажете коя жена като телосложение най-много ви харесва?
Лично на мен най-много ми харесва момичето в средата, но признавам и че и на другите две не бих отказал. 3-та е приятно закръглена.![]()
Може и да не съм те разбрал. Но според мен и другите ще те интерпретират грешно. Като прочетат, че не е хубаво да си прекалено слаб, а е по-добре да имаш някое килце и хората се опускат до килограмите на момичето от снимката в първото мнение.
Колкото до образите от телевизията - напоследък са позачезнали анорексичките и ги има почти само по модните канали. В рекламите и филмите дават много привлекателни девойки със страхотни тела. Което е абсолютно постижимо!! Не се изисква кой знае кво да си изваеш фигурата.
И да ви издам една тайна. Има много мъже, които ще се държат с момичетата като с измет и слугини, само защото са по-пълнички. На красивите ще свалят звезди, просто защото са красиви. Ще кажете, че тия мъже са сбъркани и не ви вълнуват такива, но няма и да познаете кой таи такива разбирания в себе си. Да свалиш излишните килограми може да бъде само от полза.
ПС: 1 и 2 ме кефят. 3 е красива в лице, и все още има извивки, но не бих я предпочел.
Последно редактирано от Chacho : 04-18-2012 на 13:20
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не са. Визуална илюзия от това, че е сгънала единия.
Жена съм, но на мен втората и третата ми харесват повече. Особено втората мацка е много сладка...
Между другото, третата е ярък пример за това, как дори и с повечко килца една жена може да изглежда добре и да е стегната...не виждам нито да виси нещо по нея, нито целулит...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ще изкажа мнение сега и от чисто за мен здравословна гледна точка, и от естетическа, и от тази на бисексуална жена, каквато съм.
1 за мен има вид на недохранена, пък блъскаща яко във фитнеса, което е нездравословно. Тази хърбавост не ме и привлича физически.
2 е най-добре според мен. И от здравословна, и от естетическа, и от всякаква гледна точка. Това за мен е жена, която е слаба, но не кльощава - мн добре сложена. Има здрав вид и секси извивки.
3 за мен също е секси. Може да е закръглена, но все още не е нездравословно, освен това за мен поне изглежда доста женствена и секси. Със сигурност бих предпочела нея пред 1.
Да, просто има хубава, изпъната кожа. В момента, в който си опъне ръката напред, ще си проличи колко виси при трицепса й. Да не говорим за задника й.
ПС: Време е да се раздвижат другите теми, че ми писна да пиша в тая
ПС2: мацката на снимка номер 1 са я снимали много зле. Прехвърлила си е тежеста на предния крак и се е получило хлътване в задника и стягане на бедрото, което й придава вид на по хърбава. В отпуснато състояние не е толкова ръбеста.
Още едно допитване, малко от типа на това на TheNormalGuy . Ако сте гледали Анатомията на Грей, предполагам, че знаете героините Кали и Мередит. Любопитно ми е коя според вас е по-секси.
За тези, които не знаят сериала, предоставям материал да ги видят и да искажат мнение:
Кали: http://www.youtube.com/watch?v=2RrTQVBw-gQ
Мередит (русата, с ризата пепел от рози): http://www.youtube.com/watch?v=PZunSkCJNKM
Като започнете с тези снимки...
Фотографията може да покаже и обърне дадено нещо на 360 градуса. Съдете по себе си и околните. Спрете да гледате рекламите, които промиват мозъците!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мередит. Кали има 4 слоя на корема.
Мен пък Мередит и Кристина (азиатката от клипчето с Мередит) са ми прекалено кльощави. Кали, въпреки че е пълна, ми се струва доста секси.
Нито една от двете!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Едно въпросче. cutie_pie, какво е твоето телосложение? И предпочиташ да те закрилят или да закриляш?
http://www.youtube.com/watch?v=NBU_3...eature=related << Адриана Лима
http://www.youtube.com/watch?v=SH8ANn6-_UE << Миранда Кер. Въпреки, че на моменти ми е супер кльощава.
Cutie_pie, да беше сложила една анкета, така че мъжката част да може да даде гласа си в отговор на въпроса ти. Темата е прегледана от 1200 човека, а в нея има само 60 коментара, повече от половината от които са на момичета/жени.ма само 60 коментара, повече от половината от които са на момичета/жени.
Ред.: Някой от модераторите може да приложи анкета.
Последно редактирано от 1n5ub0rd1na73 : 04-18-2012 на 15:06
Аз съм нещо средно между 2 и 3 от снимката, която TheNormalGuy постна. Това съм аз преди около (до колкото си спомням от кога е тази снимка) 2 години, сложи 1-2 килца отгоре.
http://prikachi.com/images/912/4661912C.jpg
От снимките си избирам номер 1,щото съм нарцис и имам много подобно телосложение.
Пък по темата-приятелката ти трябва да се приведе във вид,в който тя самата ще се харесва и ще се чувства комфортно.
Ако сега беше така,едва ли щеше да има проблем да си намери момче-просто защото когато едно момиче гледа на себе си с одобрение,дори възторг това си личи отдалеч,пропива се в излъчването и действа на околните заразително.
Доколкото разбирам самочувствието й е силно снижено,заради натрупаните килограми-е,тогава нищо друго не й остава освен да се погрижи да ги разкара.
Ей тъй-да го направи преди всичко за себе си,а не щото,видиш ли,нямало да бъде еталон за красота в обществото.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И аз ужасно харесвам Адриана Лима. :P Втората не ме кефи, на мен ми е прекалено кльощава.
От 3те жени, харесвам Номер 2. Нормална е. Нито дебела, нито кльощава. Макар че е леко късокрака.
Не искам да казвам нищо лошо за дебелите момичета, защото не съм си крайна в мнението, но мисля, че биха били по-щастливи, ако спортуват повече и се хранят здравословно. Хем хубаво тяло, хем енергия, хем здраве, хем не ви тежи... Пък и да си призная, нищо не ми успокоява душата така, както да си взема някоя хубава дрешка и да се разглеждам в огледалото. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всичко е до самочувствие. Ако приятелката ти е с ниско самочувствие, трябва да промени нещо, за да се почувства добре. Ако си се харесва такава и се чувства хубава, няма да има значение мнението на останалите. Но случаят не е такъв. Затова вместо да я утешаваш, че все ще се намери кой да я хареса, я заведи на фитнес. Трябва да отслабне не заради момчетата, а заради себе си.
Като стана дума за телевизия, реклами, предавания и т.н. - то си е ясно, че медиите не само отразяват действителността, но и моделират обществения живот.
Напълно си прав. За жалост. Случвало ми се е често мои приятели да "ми свалят звезди", да се държат страхотно, да ми правят услуги, докато на други момичета (в пъти по-мили и добри от мен) да гледат като на измет само защото са по-пълнички. Наистина не е честно.И да ви издам една тайна. Има много мъже, които ще се държат с момичетата като с измет и слугини, само защото са по-пълнички. На красивите ще свалят звезди, просто защото са красиви. Ще кажете, че тия мъже са сбъркани и не ви вълнуват такива, но няма и да познаете кой таи такива разбирания в себе си. Да свалиш излишните килограми може да бъде само от полза.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]