.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Наистина не е честно.
    В този свят няма нищо честно, но като не се поддържат това е положението. Тези с реален такъв проблем са друга бира, ама тези другите сами са си избрали да са бидони.

При мен не ми хареса с дебела, но предполагам на такава съм попадал.

От снимката дето е с 1,2,3.. ще тресна двойката и тройката, защото тройката е все още г/д добре. Единицата е твърде закачалка.

Някой беше споменал за Адел.. в нея според мен няма абсолютно нищо хубаво. Грозотията е пълна, ама това си е мое мнение.

Irti , това, че тази пълничката, с която си спал, е била тотално пасивна, не е от телосложението, а от жената. Както споменах по - нагоре, бисексуална съм. Спала съм и с мъже и с жени. Мога да ти кажа, че едната мадама, с която спах, много натокана, атлетична и т.н., се интересуваше само от собсвения си кеф и само си лежеше и пъшкаше да продължавам, изобщо не се и поинтересува от моето удоволствие, аз искам ли нещо, на мен хубаво ли ми е. Не ме разбирай погрешно, аз не съм егоист в това отношение, на мен ми прави достатъчно кеф и да доставям просто удоволствие (затова и съм една от малкото жени, поне сред моите познати, които не правят орална на мъжете само по задължение, а се радват да го правят). Понеже и тя е би, говорила съм и с момче, с което е спала, и каза същото - лежи си под него го чака да свърши цялата работа.
    А съм спала и с едно - две пълнички момичета, които обаче са страстни и пламенни. Обичат да се раздават, да експериментират. Така че това си до жената, не до тялото.
    А относно Адел - въпрос на вкус. За мен е много магнетична, с невероятно красиво лице и уникални очи, и въпреки килограмите си е хубава жена.
    Последно редактирано от cutie_pie : 04-18-2012 на 19:13

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ И при теб е до попадение, колкото и при него. Аз съм слаба, но не мога да си представя да не му доставя достатъчно удоволствие или да не измисля нещо мръснишко дотолкова, че да загуби представа къде е.
    Това доколко те интересува удоволствието на другия и дали си страстен, си зависи от човека. Не от дебелината.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

SisiStrange , точно това исках да кажа и аз. Всичко си е до човека. просто исках да покажа на Irti , че пълните момичета не са задължително пасивни. Всичко си е до човека. И не само с жените е така, бтв, и с мъжете е същото. Веднъж бях с един 24 годишен, много хубав, с плочки, бицепс, трицепс, гръб, каквото ти дойде на ума, все едно от списание изкаран. Целунахме се нчколко пъти, съблякохме се, легна той, да съм аз отгоре - супер, харесва ми, ама той НИЩИЧКО не направи едва ли не. Само дето му беше станал. А едно момче 1 година по-малко от мен, тогава даже нямаше навършени 18 тогава, сладур, но нищо особено; каза ми, че съм му втората - ей това момче собствения му кеф беше на заден план, най-важно му беше на мен да ми достави удоволствие. Естествено, имало е и поддържани хубави мъже, дето са и невероятни любовници. Същото е и с жените.

Така че какъв ще е един човек в леглото си зависи от темперамента му, от самия него, не от килограмите.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако не се харесва така,тогава да отслабне...Просто се иска воля и достатъчно желание.

anonymous708973
    Guest
    Само не разбрах откъде дойде тая простотия, че мъж, спал с по-пълна жена, ще е по-задоволен.
    Слабото е красиво, по дяволите, никой не може да го оспори. Говорим за нормално слабо, въпреки че всеки си има представа и дефиниция за "нормално". Едно момиче, което е високо 1.70, тежи между 50-60 кг и има хубави пропорции - супер важни са, е в пъти по-привлекателно от момиче със същата височина, което тежи 45 кг или от момиче, което тежи 80 кг. Не мисля, че здравомислещ човек ще го оспори.

PinkPan7her не казвам, че ще е по-задоволен. Но не казвам, че и задължително ще е по-незадоволен. Irti по едно време звучеше малко така, все едно пълните жени само лежат пасивно и това е. Опитах се да дам примери, че не е задължително така и че държанието в леглото няма общо с килограмите, а си е до човека.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Аз пък да се включа с един въпрос за момчетата, погледнете тази снимка, и ми кажете коя жена като телосложение най-много ви харесва?

Лично на мен най-много ми харесва момичето в средата, но признавам и че и на другите две не бих отказал. 3-та е приятно закръглена.
    1 има крака, 2 е идеална, само дето са й по-къси краката(или поне така изглеждат), но е приемливо, а 3-тата е добре в циците, но за тия крака ми е нужна ракия..

Ако трябва да избирам - 2.

За да отговоря на първоначалния въпрос на автора.. Познавам едно момиче, което по размери много прилича на момичето от снимката. За килограмите и телосложението си има хубаво лице, но все пак е прекалено дебела. Мога да ти кажа, че тва момиче е спало с повече момчета за определен период от време от най-голямата курва в квартала ти. Яко самочувствие, много нападателност и от време на време се забива с някой непознат, който е доста по-хубав от нея. Дори знам за случаи, в които се е забивала с наистина добре изглеждащи момчета и е спяла с тях.

Всичко е до подхода. Ако си момиче, нападателна си и не ти пука особено, килограмите и външния вид не са от огромно значение. Ясно е, че няма да имаш най-желаните мъже, но за секса.. все ще се намери кой да ти го тропне. Ако е турчин, пък... турците рипат на дебело, като цигани на неохраняемо желязо. Фръгат брашното и ръгат отде издиша.

Лично аз не бих си легнал с такава, но има много хора, които биха. Ако е за едното чукане, на твоята приятелка мога да й гарантирам, че може да си намери, особено ако е нападателна и рипа на непознати.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Съгласна съм с umri, и по мои впечатления много повече зависи от поведението на жената отколкото от телосложението й. Някой по- нагоре беше дал пример с красавица, която е сдухана, от една страна, и грозна, която има самочувствие- еми така ще стане, по- уверената ще има повече дивиденти отколкото другата.
    Не съм мъж, но ще си дам мнението и за снимките-бих избрала №1, защото е съразмерна, на този торс си има слаби крачета. 2, дори 3 нагоре в торса (изключвам ръцете) са с абсолютно нормално телосложение, а в краката са пълни и двете- еми ето типичен пример, че пропорциите са по- важни. Ако 2 нямаше такива месести крака, нея щях да харесам, защото щяха да си пасват на горната част от тялото.

Мега фен Аватара на Chacho
    Чакам някое момче да откаже номер 2
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не вярвам

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Взимам номер 1 И номер 3, едновременно. Ето решение.
    Тройка > яка мацка.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    КютиПай, не знам какво си очаквало от секс, може би за една вечер, с атлетичната девойка. При споменатите условия, само някакъв супер алтруистично настроен индивид би се интересувал повече от чуждия кеф.

Та, за снимките - 2-ката със сигурност е със завидна фигура, но не мога да преценя 3-ката, заради илюзията създавана от позата и черния топ.
    Някоя дама беше спорила, че на мъжете им е позволено да са дебелаци и едва ли не всичко се свежда до сексизъм, но смея да кажа, че к'вото ми е отношението към дебеланките, такова е и към шишковците.

Искрено се изумявам, как толкова очевидни неща предизвикват такава полемика у вас.
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на Chacho
    Относително
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много сте ми непретенциозни с тези снимки.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte Виж мнението
    [b]КютиПай, не знам какво си очаквало от секс, може би за една вечер, с атлетичната девойка. При споменатите условия, само някакъв супер алтруистично настроен индивид би се интересувал повече от чуждия кеф.
    Да ти кажа, ВИНАГИ като правя секс се интересувам от удоволствието на другия. Не казвам повече, но е много важно за мен - сексът е нещо взаимно, иначе щяхме всички да си караме само с ръчички. За мен да не ти пука другия дали е задоволен е егоистично и ако трябва да кажа какво според мен е 'лош/а любовник/ца' ще кажа точно такъв, който напълно игнорира удоволствието на другия.
    Въпросната мацка - да, беше за 1 нощ. Но това според мен не значи, че трябва само да получава. Пак казвам, на мен ми е огромен кеф да доставям на някого удоволствие, но въпреки всичко, човек очаква в секса и да получи нещо.
    Айде кажи ми ако ти забиеш една мацка, а тя само си лежи, грам нищо не прави, като пълното дърво е и ако свърши преди тебе те отреже и не и пука, че ти още не си свършил как ще се почувстваш?

А относно сексизма. Не съм напълно съгласна с теб. Не поддържам и тезата, че видиш ли всяка дебела жена е охулвана, а дебелите мъже са едва ли не също толкова обградени с внимание, колкото и атлетичните.
    Но някакси си мисля, че обществото приема за по... приемливо един мъж да е дебел, отколкото една жена.

Град
    София
    Те имат други проблеми. Дебелината се оправя с мъчителни диети и спорт. Как, обаче, си караш оная работа да расте? А от там идват и големи комплекси, някои, от които са по-сериозни от килограмите.

Да, малко по-прието е за мъжете да са дебели. Може би, защото жената е нежно същество, което трябва да има и женственост, и финност, и изящество. Аз поне така приемам нещата, може да съм в огромна грешка спрямо мъжките желания, не мога да отговарям за тях. XD Ти би следвало да си съгласна с това като би-сексуална. Кое ти харесва реално повече? Да си легнеш с нежно, гладко и стегнато момиче, ръцете ти да се плъзгат по тялото и без да се запъват на паласки, без да има стрии, целулити и прочие ИЛИ с обратното? Това относно секса.

При връзките вече не е само до външен вид. Там зависи от много повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Естествено, че е хубаво жената да е стегната и поддържана и т.н. Признавам си, че аз не харесвам прекалени слаби момичета. Знам, че сега всички мъже и жени ще ме охулят, ама за мен примерно Анджелина Джоли е прекалено кльощава (особено на оскарите 2012 - все едно някоя от Аушвиц...) и такова тяло на мен не ми харесва.
    Много повече ми харесва например Сара Рамирез.
    НЕ казвам, че харесвам задължително едри жени. Нито Анджелина, нито Сара, са ми идеала за жени. Ето ми го идеала за жена: http://www.skinnyland.com/blog/wp-co...a-12139-10.jpg Катрин Зита Джоунс за мен е най-сексапилната жена. За мен това е идеалното тяло, идеалното лице...
    Ако съм честна, за мен дори и при свалките не е на първо място конкретно външния вид, а химията с един човек. А тя далеч не зависи на 100% от външния вид. Аз нито съм много слаба, нито кой знае какво в лице. Напълно нормална съм си (като изключим миглите - виж, те са ми невероятни ) Но с един мъж от миналото ми съм си говорила и го питах защо избра мен пред една, която сериозно ви казвам, аз точех лиги по неч. Той ми отвърна, че с нея не усеща никаква химия, докато с мен - да. Аз също съм имала подобни случаи. Да, химията зависи не малко от външния вид, но не малко и от нагласата, увереността, излъчването на самия човек.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако е за една нощ, мъжът би избрал тази, която е по-секси, макар химия да няма.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не знам докъде е стигнала темата, защото не съм чел коментарите, но тая ми идва много леко пълничка. Не, не бих. Попринцип харесвам пухкави момиченца, ама тая. Йок.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Аз съм висок и слаб и принципно не си падам по момичета над моите килограми ... камо ли толкова над моите килограми. Но съм убеден, че ще намери някой, който да си пада. Въпросът е, че няма нищо здравословно в това да си с наднормено тегло, така че... убеди приятелката си да почне, ако не друго,то поне да тича малко.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cutie_pie Виж мнението
    Естествено, че е хубаво жената да е стегната и поддържана и т.н. Признавам си, че аз не харесвам прекалени слаби момичета. Знам, че сега всички мъже и жени ще ме охулят, ама за мен примерно Анджелина Джоли е прекалено кльощава (особено на оскарите 2012 - все едно някоя от Аушвиц...) и такова тяло на мен не ми харесва.
    Много повече ми харесва например Сара Рамирез.
    НЕ казвам, че харесвам задължително едри жени. Нито Анджелина, нито Сара, са ми идеала за жени. Ето ми го идеала за жена: http://www.skinnyland.com/blog/wp-co...a-12139-10.jpg Катрин Зита Джоунс за мен е най-сексапилната жена. За мен това е идеалното тяло, идеалното лице...
    Ако съм честна, за мен дори и при свалките не е на първо място конкретно външния вид, а химията с един човек. А тя далеч не зависи на 100% от външния вид. Аз нито съм много слаба, нито кой знае какво в лице. Напълно нормална съм си (като изключим миглите - виж, те са ми невероятни ) Но с един мъж от миналото ми съм си говорила и го питах защо избра мен пред една, която сериозно ви казвам, аз точех лиги по неч. Той ми отвърна, че с нея не усеща никаква химия, докато с мен - да. Аз също съм имала подобни случаи. Да, химията зависи не малко от външния вид, но не малко и от нагласата, увереността, излъчването на самия човек.
    Да де, нали говорим за жени с наднормено тегло? Катрин Зита Джоунс е Номер 2 в картинката. Тя се води нормална. Аз също я намирам за красива. Мерилин Монро много хора я дават за пример за пухкавките, но тя има уникална фигура. Има пухкаво дупе, големи цици и много, много тънка талия.

Това не е дебело и безформено. Нали в началото на темата си пуснала снимка на съвсем друг тип дебело.

Катрин, Мерилин, Шакира, Бейонсе и още куп други по-пухкавки знаменитости нямат нищо общо с момичето на снимката. Не говоря за красота общо, а за степен на пълнота.

Ако не се има в предвид нещо определено, всички ще си говорим за различни неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Е, аз съм жена, но все пак смятам да си кажа мнението. Моя приятел харесва по-пълнички (сигурно, защото аз съм слабичка ) и пак би казал, че това момиче е доста пухкаво. Точното му определение като видя снимката беше "Я, тумба-лумба".. каквото и да значи това. Тааа мисълта ми е, че наистина има мъже, които биха я харесали, но е много по-добре да се вземе в ръце, да поотслабне малко. Така и тя ще се харесва. А златното правило е "Щом сам се харесваш и другите ще го правят". Кажи й истината в очите, защото така да пускаш теми с нейни снимки е много по-унизително...
    А за циците.. е всеки харесва цици... но където пипнеш да е само това.. Не е нормално! Редно е да има някакви извивки все пак.

Ако съм много на зор..... абе така кат се замисля не ;д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мерилин Монро е доста висока летва. Все пак мацката е била любовница на президент на световна суперсила и е красяла корицата на първия брой на Плейбой. Това си е секс символ отвсякъде. И определено не може да се сравнява с момичето, което обсъждаме тук.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 04-24-2012 на 16:04
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си