- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на родителите си, че съм гей?
Според мен трябва да се осъзнаеш, докато не е станало прекалено късно. За мен това е психично разстройство.
Аз пък нямам нищо против гейовете :р симпатични са
пп - като кажеш (ако ) пиши
Моя баща ако разбере за такова нещо, ще ми обърне резбата на секундата на мястото си![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Случайно така да са те пернали отзаде до сега?
Стига сте се заяждали с момчето бе
Ако сега кажеш на вашите ,че си гей , след известно време ще се завърти тема ''Как да кажа на нашите ,че пак съм нормален?''...Помисли малко , ти си на 16 , демек , повече хормони от разум .Плюс това , това че се заглеждаш по момчета не значи че си привлечен към тях сексуално. Ние момичета например , поне повечето де, поне веднъж сме заглеждали друго момиче , ей така , защото ни харесва нещо в нея. Ако след няколко години още си гей и това не е само защото се инатиш да запазиш сегашното си мнение , то тогава ще си говорим как да го сервираш на родителите си !..Моят съвет е да изчакаш !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
^ Маце, момчето не изпитва нищо, когато е с момиче!!! Той не просто не ги заглежда, не му харесва! Още в първия пост авторът казва, че е пробвал и с момчета, и с момичета и споделя разликите за него.
Според мен няма лошо или срамно, имам приятелки и познати, приятели, които са лесбиийки/бисексуални/гейове.
Казвай им направо, ако си решил, че искаш да знаят. Напълно директно си действай, според това е най-подходящият подход... Остави ги тези глупости с филмите, приятелите и тн.
Авторе, а ти сигурен ли си, че не си бисексуален? Изобщо нищо ли не изпитваш/ не усещаш, когато си с момиче?
Everything changes, but beauty remains ...
Ами да ти кажа не обърнах много внимание на това , защото сега не прочетох какво е написал , а преди да отида на дск ...Та какво влязло , какво ми излязло от главата за тея 7 часа !..
Ами ако наистина е сигурен , най-добре да им го каже внимателно..Така де , не изведнъж да ги стъписа с новината ,а да им сподели или по отделно ,ако ще му е по-лесно , или да ги събере и да поговори честно и открито с тях !.....Според мен ще оценят доверието , а и +това , баща му , с колкото и остарели схващания да е , ще трябва да го приеме какъвто е !Човек не си избира децата все-пак!..
..Мисля ,че отначало може да има едно неловко мълчание помежду им , но смятам че това ще отмине.
..Късмет на автора ...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Абе кво хомосексуалните не са ли хора?! Хейтърс гонна хейт! А и стига сте му натяквали за хоромоните, бла, бла.. кво и аз съм на 16 (без малко) и никога не съм се съмнявал в сексуалноста си. И все пак, авторе, можеш ли да ми обясниш кво толко виждаш в момчетата все пак? Аз лично не намирам нищо привлекателно в никое друго момче, освен в себе си. Женското тяло е толкова повече привлекателно и красиво!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Да, за теб, но за него не е.
Или искате да сте велики имитирайки видни хейтъри, или още по-лошо сте толкова тесногръди, че сигурно чак ви боли. Оставете момчето на мира. Може да е привлечен, да оглежда, да се целува и да спи с който и когато си поиска и това не е ваша работа. Въпросът беше прост. Как да каже на баща си, ако нямате съвети относно него, по-добре не пълнете темата с безумните си, плоски, комплексирани коментари.
щом е пробвал с момичета и не му е харесало а с момчета-да значи знае какъв е от личен опит а не си е казал един ден "аз съм гей" без никакви причини и без да е опитал така че не го тролете момчето си е в правото си да пита как да каже на родителите си какъв е без да има война после....
авторе ако твърдо си се решил да казваш-давай първо най-добре на майка ти
попринцип ваще какъв тип хора са? възприемат ли хора с твоята ориентация или са консерви?
ако са консерви по-добре се крий още поне 1/2 години защото могат да ти кажат че не си такъв/че не си нормален и дори да се откажат от теб/да те пратят на психолог или тем подобни филми.....
И аз съм на 16 и си представям как би реагирал баща ми ако му кажа, че съм гей. Представям си как бих реагирал аз, ако един ден 16 годишният ми син ми сервира новината, че е гей. Баща ти не живее в 18 век. Природата е устроена за връзка между мъж и жена и всичко, което не е мъж и жена не е нормално. Както и да реагира баща ти не можеш да му се сърдиш. Като се се родил не е имало по щастлив човек от него. 16 години те е гледал и си е представял как ставаш силен и отговорен мъж, който ще продължи рода му. Няма защо да го обвиняваш, че е старомоден. Каквото и да се случи ти ще си крив, а не той. И все пак не избързвай да ги шокираш.
Брат само на 16 сии опитай се да поддържаш контакт с момичетата!!! Имам чувство че те са те отхвърляли и зареди това си в това психично състояние !!! и съм съгласен ''Гей'' - тази дума не съществува ... опитай се да си намериш половинка и не си внушавай че си гей , просто няма такова нещо послушай ни и ще разбереш че с момиче ще ти е 100 пъти по-добре ... Мисли за жени бе :Д!
Не виждам смисъл да им казваш от сега. На 16 си все пак. Има време докато станеш на 18 и тръгнеш по своя път така да се каже.Аз също съм гей, и не ми пука какво мислят останалите за мен. Не съм единствен. А колкото до това, как казах на родителите си.. ами оказа се, че майка ми винаги го е знаела.. просто тя подхвана темата един ден.
Колкото до баща ми.. той ме изгони от нас за кратък период от време докато му мине.. Все пак, точно хетеро двойките са тези, които създават гей-децата.
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Кажи им го направо!Ти си техен син-те трябва да те разберат и да те приемат такъв какъвто си!![]()
Уау, правиш впечатление с невероятна интелигентност и остроумие! Браво!!!
Значи, първо момчето никъде не е казало, че всичко деца, създадени от хетеро двойки са хомосексуални. Логиката му е, че в хетеро двойки се раждат хомо деца, така както хетеро двойките правят и хетеро и бисексуални деца, какъв нечуван факт, хм?
Второ, гей двойките могат да имат деца, дори и да не носят техните гени. При лесбийките може да стане чрез ин витро и осиновяване, при гейовете-осиновяване.
Трето, противно на убежденията ти(ви, дори), хомосексуалността не се възпитава, тя е вродена. Няма значение дали си отглеждан от хетеро или хомо двойка.
О, колко яко.
Още един... започва да ми става забавно.
Значи гейовете не могат да бъдат отговорни и силни мъже, хм? Верно, че сексуалността определя характера, как не се сетих!!!
И как би реагирал, интересно? Значи 16-години те е радвал, карал те е да се гордееш с него и заради една тъпа сексуалност ти ще бъдеш разочарован от него, съкрушен?
Супер тесногръди сте. Какво ви пука другите с кого си го слагат, гледайте себе си.
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-22-2012 на 22:59
Everything changes, but beauty remains ...
благодаря за признанието.. коментирах само неточното изказване.. интересно как от един ред си правиш заключения и определяш така хората..
.. тук го обърнахте на някакъв дебат "за или против хомосексуалността", или нещо от сорта.. аз лично не смятам, че това е вродено, или, че е нещо, заради което трябва да съдим някой.. всичко, абсолютно всичко, зависи от средата, в която си израснал, от обкръжението ти и от нещата, които си преживял.. от натрупания опит и изградените навици... дори и някой да ме смята за тесногръда/ограничена/етц, аз лично не приемам напълно този вид отношения.. не съм и против, ако не ми пречат на ежедневието.. и все пак нещо в мен смята това за неестествено
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Наистина виждам много хора, които имат толкова грешни представи за света. Хомосексуалността била болест, щяли да получават инфаркти... Той просто харесва момчета бе ... какво толкова лошо ? На запад отдавна са осъзнали, че това си е част от природата. Има кучета гейове, делфини, маймуни ... да продължавам ли ? Заради това тесногръдие някои хомосексуалисти живеят цял живот на сянка, преструват се, че обичат една жена, имат семейство, а дълбоко в себе си съжаляват всяко свое действие. Ако за вас има един и само един правилен път, ще ви хареса ли някой си друг да ви обяснява как това не е правилно ?
Човече, бъди спокоен, родителите ти ще го приемат, ти си техен син и си такъв, какъвто си ! Но първо кажи на майка ти ! Успех![]()
Абсолютно вярно е.
Впрочем, съдейки от писмото... разочарована съм. Винаги съм намирала гейовете са симпатични. В края на краищата, пак са мъже, просто им харесва да си го пъхат другаде. Обаче... не знаех, че нямат топки. Писмото е ужасно сълзливо, аз не бих написала такова.
Дали ще си силен като човек, опира до това, дали ще си силен като човек. Никви гейове в това изречение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
PullMeCloser, те могат да бъдат отговорни и силни, но какви мъже са? А до реакцията.. не знам и не искам да узнавам как бих реагирал. И да, бих бил съкрушен и разочарован. Не казвам, че ще го намразя и никога повече няма да му проговоря, но определено ще боли. За това и основната идея на поста ми беше, че баща му е в правото си да бъде разочарован. Не съм искал да кажа, че гейовете не са хора и трябва Ку Клукс Клан да ги подгони. Дразнят ме с парадите си, но по принцип не ми пречат. Няколко пъти горе наблегнах на това, че може да очаква всякаква реакция от баща си.
btw Chacho, много хитър подписПредставям си тия дето не го схващат как се пулят пред екрана
![]()