.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 244

Тема: Помиярите

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Едно куче може да роди и 10 малки. За два месеца колко кученца общо могат да се родят на улицата? Много.
    И да се действа по този начин, пак напредък голям няма да има.
    Еми ти ще дойдеш на моето, че няма възможен хуманен начин за справяне с проблема.
    Иначе не знам на колко си, но провери понятието геометрична прогресия. Ако си по напреднала провери и ред на Фибоначи.
    Последното изречение е отговора на въпроса ти. Може да стана досаден и да започна да се повтарям, но не виждам все още наистина приложимо и ефикасно решение на проблема предложено от теб.

П.С. Мисля че темата за мен е изчерпана. Както се казва: кучетата си лаят, а кервана си върви.3

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    draid според мен отиде малко далече от темата..какво ме интересува мен,че кучета са яли сърна ? Еми ще ядат,хищници са.
    Това,че защитавам бездомните кучета,в никакъв случай не означава,че съм съгласна да се разхождат по улиците безпризорно.Но понеже както каза,нито имаме достатъчно приюти,нито достатъчно средства,не виждам как ще стане,защото съм твърдо против да се тровят (при което агонизират изключително дълго и е нехуманно ! ) ,някой селяндур да ги стреля както му падне и кучето да ходи с рана дни наред,докато не гнояса и не стане още по зле,или още по малко да се убиват кучета,които на никой нищо не са сторили.
    За парите които питаш от къде идват,има много доброволци ако не си чувал.Всеки път се събират пари за кучетата нуждаещи се от лечение,а всяка събота и неделя тези доброволци носят чували с храна.И колкото и да не ви харесва,всеки човек решава за какво да даде парите.
    По същата логика бездомни кучета - изоставени деца,ами дайте тогава да избием и децата,че и те само събират пари,пък и като напуснат домовете и почват да крадат.Всички много ги защитавате тея деца,ама кои от вас са отишли в дом за сираци да помагат на децата,колко от вас са дали пари за тях (не говоря за 1 или 2 левчета ) ? Аз съм решила да помагам на бездомните кучета,давам пари за тях колкото и да нямам,ако имам храна в себе си и видя бездомно куче - му я давам.Не съм скептично настроена нито към хората,още по малко към животните.

А ти,Irti,не се притеснявай за моето семейство,никой никога не е хапан по същата причина,няма и да бъде.
    Ммм не съм се отдалечил. И всеки си дава парите, за каквото иска, но ако държавата тръгне да построява 80 приюта тия пари ще се вземат от хората, които са ги дали под формата на данъци.
    И никой не казва, че убиването на кучета е отравяне, одиране, разчленяване, изкормяне. Говоря за ЕФТАНАЗИЯ, ако не знаете какво е - просто приспиване. Една инжекция и няма вече куче, няма болка, няма осъзнаване на случващото се. А за домовете изобщо няма нищо общо децата с кучетата че да казваш да сме избиели децата.... и да ходил съм, давал съм.

Моли се последното изречение да остане и за в бъдеще така. Ама ти си малко като състезателите по улиците. Всички си мислят, че всичко знаят, че са безсмъртни и че на тях никога не може да им се случи. Прекаленият светец и богу не е драг, така че по спокойно със заключенията.
    Последно редактирано от draid : 04-21-2012 на 20:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си