- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]
трябва културистчетата от раздел спорт и здрави да се симаме тук![]()
![]()
ташак да става приятел...
щрудел, нищо лично
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хаха грубо ///
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
4XCOKИ
като го гледам Кирчко колко е нежен, види ми се повече парА да изкара![]()
аз не разбирам, какво точно печелиш като изкажеш сички подобни простотии по адрес на едно от най-сладките момичета в този раздел..симпатии със сигурност не, впечатление едва ли...докъде стигна светът...дори не е грубо, а просто смешно..
сега да се похваля: официално си имам снимка на Ел Ей !<333
http://prikachi.com/images.php?images/861/4683861Z.jpg
Никой не се оплакваше, че духам. Даже се радваха..
Смисъл на балончетата.
http://i.imgur.com/cWmB6.jpg
Духането радва голяма част от населението на земята.![]()
Направи си такъв маникюр http://pics.blameitonthevoices.com/0...rious_nail.jpg
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
dirtyyy супер снимка
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...45283919_n.jpg
щруделче, не съм силно комплексиран и не са ме рязали (имам си приятелка)
все ми я тая какво впечатление ще създам на @watergirlblue или останалите, квото ми е на душата - това пиша
може да съм максимално културен, но мога и да бъда смешен заради последните ми изказвания
но не ми пука, изключително много ме дразни тоя форум и потребителите в него, които 95% са тотално забили (справка: щрудела) и затова си изпускам нервите по неин адрес
щото е хубава и може да не стои нон стоп онлайн във форума и да дава малоумни съвети, а да излезе малко навън и да се поинтересува как стават по-важните неща в живота, освен любовта, досещате се мързи ме да пиша
няма да разчита цял живот на мама и тати
едно е във форума да се заяждаме, друго е на улицата или чрез трети лица
нито ме кефи шрудела, нито ме интересува дали ще ми обърне внимание
знам, че няма много логика в това изказване, не ми се развиват тези
момичето на тоя етап си е пълна щета, нито се имам за велик, нито за нещо по-важно, но може и повечекво като е сладка??? както и останалите 95% от тоя форум, занимавате се с пълни глупости....
@watergirlblue, абе вземи иди на маникюр да ти направи ноктите (или там където вие жените ходите), оправи си ги, деба докъде стигна светът! момиче без хубави нокти...не е момиче, бе!!!
тя мене ще ме обсъжда... осъзнай се
Последно редактирано от teflondon : 04-24-2012 на 16:51
Ама кой си ти, че да ми казваш аз колко излизам и на какво разчитам? ТИ кой си, че да познаваш живота ми и да ми правиш такива неверни анализи?
Като толкова те дразни форума и всички в него, защо влизаш? Разпускай си навън с приятели, нали така?
Това, че се дразниш и непознати хора говори, че си агресивен индивид, който може да те наплюе с обиди само, защото не му харесваш.
За да говориш така за мен, трябва да съм пропаднала. Щета съм била. Кое ми е щетата бе, душо?
4XCOKИ
временна емоция го наречи, патенце :*
приятно ми беше,
поздрави
Жалко, че с umri още не сте се засекли из София. Щяхте хубавичко да си погукате.![]()
Welcome to the Jungle...
кви са тия заплахи бе кво да си погукаме, кви са тия нечувани думички
искаш ли тоя @умри да си погука с целия цигански факултет на красна поляна???
Оф, Кириле като не ти харесва форума, защо седиш тука? И не мисля че да дадем съвет на някой, или да му помогнем някак е глупост, ти който отправяш заплахи към разни хора в форума, прави глупави неща, кофтито е че заплахите ти са прекалено сериозни, и ще си изпросиш боя ей така, така че спри с тъпите мнения, и напусни форума преди, някой да се е ядосал и да реши да те намери, за да ти предаде някой житейски урок(повярвай ми в днешно време не е трудно да те намери човек).
нямам против да ме намери някой ваш виртуален приятел (може би и личен) и да ми предаде някой житейски урок
спокойно дишай,
за факултета сериозно ти говоря хаха