.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 129
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    ScarlettS, а може би извънземните не са дошли по "класическия" начин. Имам предвид... http://www.dailymail.co.uk/sciencete...particles.html

Това предполага за достигане на скорост, по-голяма от тази на светлината, което е невъзможно. А дори да беше, човек щеше да се озове в бъдещето, преди да е тръгнал от настоящето.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    ....................Библията лъже ли или не?.....................
    Библията не лъже и бих те ПОСЪВЕТВАЛ да си изтриеш това мнение, защото заблуждава нагло хората, които все още не са утвърдени във вярата и вярват в простота на духа.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Пътуване със светлинна скорост е невъзможно за обект с маса първо, второ пътуване във времето може да се извършва само в бъдещето
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Библията не лъже и бих те ПОСЪВЕТВАЛ да си изтриеш това мнение, защото заблуждава нагло хората, които все още не са утвърдени във вярата и вярват в простота на духа.
    OOOOOO, какъв филантроп се извъди... хммм, знаеш ли какво - няма XD

Покажи какъв си филантроп и ме опревергай. Цитирай ми мнението да не каже някой че съм си го променил и покажи кое от конкретните ми исторически твърдения е погрешно
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ироничното е, че точно представителят на християнството е против 'наглото заблуждаване на хората'.

Простоата на духа е именно вярата. Че нещо става без да се търси обяснение защо.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен
    обяснение има за всичко, но не всички хора имат сила, време или възможност да го постигнат, затова при тях има вяра в простота на духа, Бог е помислил за всички. Вярата е универсална сила, достъпна за всеки.
    Последно редактирано от defender : 04-27-2012 на 19:31

Това са хипитата, бе пич.

обяснение има за всичко, но не всички хора имат сила, време или възможност да го постигнат, затова при тях има вяра в простота на духа, Бог е помислил за всички. Вярата е универсална сила, достъпна за всеки.
    Мда, универсалната "сила" да се преструваш че нещо е вярно когато не е и да го използваш за извинение на собствената си апатия и ленност.

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bowlingForBeer Виж мнението
    Това предполага за достигане на скорост, по-голяма от тази на светлината, което е невъзможно. А дори да беше, човек щеше да се озове в бъдещето, преди да е тръгнал от настоящето.
    Аре бе !
    Ти за неутрино да си чувал?
    На практика тези частици се движат със скорост по-висока от тази на светлината.
    Първо заблуждават цял свят,защото все още не бяха го доказали,че това е предела,че телепортацията е невъзможна,че дрън,дрън,а само преди 6 месеца откриха,че все пак има неща,които се движат с по-голяма скорост от светлината,а преди години успешно направиха и телепортация на частици на разтояние 10 км,което е малко,но си е пак телепортация.

И не ти трябва да се движиш със скоростта на светлината.Смятам сте чували за Прохода на Дървояди.Айнщайн още доказва,че пространството може да се моделира.Ако приемем,че един лист хартия е пространството и вместо да пътуваме дълго от единия до другия край ,можем да прегънем листа,да пробием дупка и да минем до другия край.
    Друг е въпроса,че това на този етап звучи повече от фантастично.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Всъщност това за неутринно не е много ясно...миналият месец четох, че всъщност измерванията били грешни.
    Но може пък извънземните да са използвали друг метод, знам ли ? Примерно червейните дупки. Ясно е, че са хипотетични, но са теоретично възможни...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Всъщност това за неутринно не е много ясно...миналият месец четох, че всъщност измерванията били грешни.
    Но може пък извънземните да са използвали друг метод, знам ли ? Примерно червейните дупки. Ясно е, че са хипотетични, но са теоретично възможни...
    Неутриното е просто интересна частица, нищо което да може да те води напред или назад във времето. Освен това и черните дупки си отделят енергия (радиацията на Хоукинс) тъй че май, май-май ще си останат само хипотетични.

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Имам много какво да пиша, но не виждам смисъл да го правя. Ти се опитваш да впечатлиш с ораторски умения, обща култура и брутален изказ. В първият пост единствения смислен въпрос беше "Какво ви дава надежда да вярвате в Бог". И аз отговорих кратко, просто и ясно как стоят нещата за мен. От тук на там да ми даваш примери за коления и бесения и звески убийства е просто умело изместване на нещата. Има едно много хубаво предаване "Табу". Там показват как хора промушват езиците и ушите си, самобичуват се, причиняват си зверски болки, друсат като маймуни и безумстват, отглеждат кукли, в които смятат, че са се вселили духовете на децата им, обличат се като супергерои и т.н и т.н Голяма част от хората показани в тази поредица не следват религии. Едни вярват в силата на телата си, други в шаманството, на трети просто им харесва да ги жилат отровни мравки. За това не е виновна библията, нито Господ, нито каквото и да било друго. Изнасилвания стават всеки ден, в затвора много хора изобщо не вярват в Бог. Така че да ми оправдаваш всички изродии случващи се по Света с религия и вяра е повече от безумно. В някои секти, хората се изправят против съществуването на каквито и да е Богове и се докарват до кома, за да доказват, че светлина в тунела няма. Така както моето дете може да убие своето, така и твоето може. Защото тук изобщо не става въпрос до това дали ще вярва, че има някой или не.

Чудо, което лекарите и физиците не могат да обяснят http://www.factor-news.net/index_.php?ct=1&id=7564

Чудо, без обяснение след дадени 0% шанс това да се случи http://www.chudesa.net/%D0%B4%D0%B5%...E%D0%B4%D0%B8/

Няма смисъл от повече. Последният сайт е достатъчен. Ако искаш поразгледай, почети, а после се върни, за да дадеш доказателства, че тези неща не са чудо, а докторите са сбъркали или директно започвай разследване на описаните неща. Как видиш ли така се е получило.

Всеки може да бъде брутален, да дава примери, с които да "доказва" тезата си, да обижда, да прехвърля вина върху група от хора или вярванията им. В случая не става дума за това. Аз живея с мъж, който не иска и в църква да влиза. Който не вярва в съществуването на Бог. Още не съм го заклала или пък той мен, ама никога не е късно. Всичко, което преминава границите на умереното може да бъде окачествено като опасно. А що се отнася до края на света. В Библията пише едно, науката казва друго, маите - трето. Библията греши, науката също, защото трябваше да сме част от миналото още през 2000 според хиляди изследователски прогнози.

Спирам да пиша в тази тема.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Всеки може да бъде брутален, да дава примери, с които да "доказва" тезата си, да обижда, да прехвърля вина върху група от хора или вярванията им. В случая не става дума за това.
    Според мен може би причината за това е несигурност и психофизични колебания и аномалии в личността и убежденията, страх, изпотяване на студени вълни и естествено грешка в интремастурбирането на виртуалните му частици, която може да доведе до син екран и възможна преинсталация.
    Последно редактирано от defender : 04-28-2012 на 09:33

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Изнасилвания стават всеки ден, в затвора много хора изобщо не вярват в Бог.
    Да, но пък мнозинството вярват. Изследвания показват, че навсякъде процентът на атеистите по затворите е значително по-малък в сравнение с този на вярващите.

Библията греши, науката също, защото трябваше да сме част от миналото още през 2000 според хиляди изследователски прогнози.
    Не знам кои псевдоучени визираш, но именно християните са тези, които през 2 години твърдят, че идва краят на света. Никой сериозен учен не е застанал зад подобно становище, доколкото знам.

Имам много какво да пиша, но не виждам смисъл да го правя. Ти се опитваш да впечатлиш с ораторски умения, обща култура и брутален изказ.
    Мда, простак с простака. Що ли не взема да впечатлявам с тъпизми, глупости НО поднесени с финес и деликатност.

В първият пост единствения смислен въпрос беше "Какво ви дава надежда да вярвате в Бог". И аз отговорих кратко, просто и ясно как стоят нещата за мен. От тук на там да ми даваш примери за коления и бесения и звески убийства е просто умело изместване на нещата. Има едно много хубаво предаване "Табу". Там показват как хора промушват езиците и ушите си, самобичуват се, причиняват си зверски болки, друсат като маймуни и безумстват, отглеждат кукли, в които смятат, че са се вселили духовете на децата им, обличат се като супергерои и т.н и т.н Голяма част от хората показани в тази поредица не следват религии.
    ТОЧНО тези иначе напълно нормални хора от Индия които си навират калашници в главите го правят само и единствено от религия. Не казвам че религията е бичът на хората. Aко така си ме разбрала сори. Не казвам и че е гигантски проблем, но не може да отречеш че е една от малкото останали сили в този свят, която дава причина на иначе нормални и добри хора да се държат като животни и да нараняват (много или малко) други и себе си, както и дава покров на тези които биха се държали така и без нея.

Едни вярват в силата на телата си, други в шаманството, на трети просто им харесва да ги жилат отровни мравки.
    Вярно, ама тези които крадат париците на бедни бабички, набутват глупости в учебната система, правят данъчни измами, убиват невинни хора, изнасилват деца и остават ненаказани по почти никакъв друг начин не биха могли да функционират така без хора като теб. Виж примерно ПЗ Майърс - фундаментален християнин се нарича, НО бие баси злобните шутове на "братята" си във вярата понеже разпознава този потенциал за деструктивност. 99% от религиозните не са като него, ако бяхТЕ нямаше да ти пиша.

За това не е виновна библията, нито Господ, нито каквото и да било друго. Изнасилвания стават всеки ден, в затвора много хора изобщо не вярват в Бог.

XD, всъщност:

http://www.opposingviews.com/i/athei...son-population

Така че да ми оправдаваш всички изродии случващи се по Света с религия и вяра е повече от безумно. В някои секти, хората се изправят против съществуването на каквито и да е Богове и се докарват до кома, за да доказват, че светлина в тунела няма. Така както моето дете може да убие своето, така и твоето може. Защото тук изобщо не става въпрос до това дали ще вярва, че има някой или не.

Теизма и религията не са свързани, аз съм против двете

Чудо, което лекарите и физиците не могат да обяснят http://www.factor-news.net/index_.php?ct=1&id=7564

Чудо, без обяснение след дадени 0% шанс това да се случи http://www.chudesa.net/%D0%B4%D0%B5%...E%D0%B4%D0%B8/

Няма смисъл от повече. Последният сайт е достатъчен. Ако искаш поразгледай, почети, а после се върни, за да дадеш доказателства, че тези неща не са чудо, а докторите са сбъркали или директно започвай разследване на описаните неща. Как видиш ли така се е получило.

Ох миличката. Толкова си наивна и миличка чак драго ми става. Не сладур. Позволи ми да съм малко по-на ти с матри'ала от теб по този въпрос след като приятелката ми работи в организация защитаваща правата на въпросните деца в България - едно тъпо журналистическо изказване, една немърлива работа на лекар, една страхотна работа на друг - толкова много потенциални обяснения има. Да порасте ръка на някой и тогава няма какво да се каже, не някой журналист да изцепи нещо и всички да се връзват - нали във вестник Шок веднъж пишеше как Слави е скопен, а след няколко дена как Слави е забременил един коя си. И това ли е чудо?

Всеки може да бъде брутален, да дава примери, с които да "доказва" тезата си, да обижда, да прехвърля вина върху група от хора или вярванията им. В случая не става дума за това. Аз живея с мъж, който не иска и в църква да влиза. Който не вярва в съществуването на Бог. Още не съм го заклала или пък той мен, ама никога не е късно.
    Сега защо изпачаваш думите ми? Хм? Защо?

Всичко, което преминава границите на умереното може да бъде окачествено като опасно. А що се отнася до края на света. В Библията пише едно, науката казва друго, маите - трето. Библията греши, науката също, защото трябваше да сме част от миналото още през 2000 според хиляди изследователски прогнози.

Ако говориш за едната година дето трябваше да се промени заради григорианския календар говориш глупости - това няма нищо общо с обективни факти, а с тъпа система за измерване на времето. Това че религията на християните и маите грешат за края на света обаче е доста сериозно нещо, което доста подкопава (да не кажа разрушава) авторитета им.

Пиши където си искаш ама поне направи опит да четеш преди това, да не се връзваш от по-силни думички и да не бъдеш овца в стадо

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Не знам кои псевдоучени визираш, но именно християните са тези, които през 2 години твърдят, че идва краят на света. Никой сериозен учен не е застанал зад подобно становище, доколкото знам.
    Края на света ще дойде не като нещо, което може да се предвиди от учени или от който и да е, или да се предвиди от прогнозата за времето. Той ще дойде изведнъж, точно когато никой не го очаква и нищо не дава признаци за това.

Всъщност под край на света се разбира второто пришествие на Иисус, което ще стане изведнъж, като светкавица от ясно небе.
    Последно редактирано от defender : 04-28-2012 на 10:34

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Да, но пък мнозинството вярват. Изследвания показват, че навсякъде процентът на атеистите по затворите е значително по-малък в сравнение с този на вярващите.
    Мхм, в затворите има много мисионери, аз лично познавам няколко такива, огромен е броят на повярвалите и "приели Иисус" в затвора. В някои се правят и водни кръщения даже. Това е хубаво, щото голямата част от тях като излязат вече са нови хора и не вършат повече престъпления.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Пиши където си искаш ама поне направи опит да четеш преди това, да не се връзваш от по-силни думички и да не бъдеш овца в стадо[/b]
    а аз очакваш, с финес и деликатност да кажеш: "извинявай In*The*Face и прощавай".

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да,и на теория ако ти засееш семе от растение на Земята,аз да засея в кораб,който се движи със скоростта на светлинатаи двамата ако го поливаме редовно,ще излезе,че за еднаквият период,в който се грижим за растенията си,твоето цвете ще има вече поколения, а моето ще е израсло малко.С по-голяма скорост времето тече по-бавно.Така,както аз пеша ще вървя 10 часа,за да измина 50 км,а един изтребител би го минал за 3 мин.
    Последно редактирано от JungleJaguar : 04-28-2012 на 14:07
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Да,и на теория ако ти засееш семе от растение на Земята,аз да засея в кораб,който се движи със скоростта на светлинатаи двамата ако го поливаме редовно,ще излезе,че за еднаквият период,в който се грижим за растенията си,твоето цвете ще има вече поколения, а моето ще е израсло малко.С по-голяма скорост времето тече по-бавно.Така,както аз пеша ще вървя 10 часа,за да измина 50 км,а един изтребител би го минал за 3 мин.
    Не е на теория само, така си става.

http://www.youtube.com/watch?v=gdRmCqylsME

Това че нещо ти е извън капацитета не означава че има световна конспирация. То и аз не си представям как едно парче метал се удря в друго парче метал и става атомна експлозия, но не дрънкам на всеослушание как Хирошима и Нагазаки са били поразени от извънземните

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ахх... Ама не си струва да спорите с gandalfepi4. *facepalm* Не знаете ли, че той е световен експерт по всичкология? Може да опровергае всяко нещо, което кажете, защото той ВИНАГИ знае най-много и ВИНАГИ всичко, което каже трябва да се приеме като неопровержимата истина! ;]]
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-29-2012 на 12:29
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    ^
    хихихихих, сега ще стане интересно.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ахх... Ама не си струва да спорите с gandalfepi4. *facepalm* Не знаете ли, че той е световен експерт по всичкология? Може да опровергае всяко нещо, което кажете, защото той ВИНАГИ знае най-много и ВИНАГИ всичко, което каже трябва да се приеме като неопровержимата истина! ;]]
    По-скоро той винаги като прави изказване го подкрепя с нещо и в случаите в които се оказва, че греши се извинява и поправя за разлика от повечето олигофрени, които се изказват по един от двата начина:

1 - Не ми пука какво мислиш, дори да е грешно и/или опасно понеже съм апатичен и мързелив/а.

2 - Грешиш понеже така вярвам тъй че няма смисъл да спорим за нищо.

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си