- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Не просто съм чела. Уча го, предадено ми е и е факт. Държа изпит, дори. Мога да го разбера, защото не ми е далечна материя. Но мога да ти кажа, че не си го изучавали и нищо не ти говори. Както вече посочих Григорий Синаит има сборник. Не е нещо неизвестно. Говоря ти за една тема, а ти ми намесваш морал и т.н. Съвсем забиваш и се отклоняваш, защото просто не го разбираш. А да не говорим как наричаш нещо глупост без доказателство само, защото не го приемаш, а аз се опитвам да ти обясня, че бъркаш.
Тези неща не се научават или учат за четири години. Трябва да вникнеш и непрекъснато да откриваш нови и нови неща. Това прави всеки учен.Едно безкрайно изследване. От спора можеш да си извадиш изводи до колко си наясно и дали си развил аналитичното си мислене. Ако не желаеш, просто си води подобни дискусии ей така на кръчма, защото в момента точно това правиш с мен. Аз обаче държа да се говорят верни неща и то на стабилна база знания.
![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-29-2012 на 16:36
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ