.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Има непознати, които ме интересуват, обаче те бързо ми стават познати, така че не ме интересуват тези непознати и техните виждания за живота.

DisappointedDreamer на практика не видях един човек да спре.. то какви ли не коментари имаше и то заради една единствена снимка.. просто е глупаво да се коментира така нещо, което не им е ясно.. :д Ма аз спирам вече наистина! :д

http://prikachi.com/images/265/4706265m.jpg

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Има непознати, които ме интересуват, обаче те бързо ми стават познати, така че не ме интересуват тези непознати и техните виждания за живота.

DisappointedDreamer на практика не видях един човек да спре.. то какви ли не коментари имаше и то заради една единствена снимка.. просто е глупаво да се коментира така нещо, което не им е ясно.. :д Ма аз спирам вече наистина! :д

Абе затвори си устата бе, да те таковам в глупавкото лапе.
    Някои потребители влизаме в тази тема,за да гледаме красивите бъгларски момичета, не да ти четем детинщините на теб!
    Съжалявам за спама, ама не се сдържах.

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението

Не, че нещо но имаш самочувстие, като плюнка на Ниагарския водопад, ако ме разбираш. Вижданията за живота са моментно понятие при всеки, а и едва ли разбираш нещо от живота, за да те интересува каквото и да е било. Искам да кажа, че живота не започва и не свършва с качването на правенето на глупави, ненужни, скучни и еднообразни снимки и качването им в интернет с цел да привлечеш вниманието на някого за да ти се вдигне самочувствието. Защото Совите не са това, което са. Но все пак всичко "мненията" е въпрос на гледна точка. Въпрос на интерес. Въпрос на вкус.По същия начин, по който "G" (Же) за едни означава сила на гравитацията, за други това е най-добрата марка джип, а за трети "тера нова" в необхватното женско тяло. Празни хора-празни интереси! Гледната точка в тази бележка не може да се напипа с пръсти, но затова пък би могло да се погледне през отвора и като през потния перископ на потопена подводница или като през очите на начинаещ гинеколог, изучаващ с нарастващ интерес, образно казано- фурната, откъдето в бъдеще ще си вади хляба. Евентуалния коментар и в двата случая би прозвучал приблизително така: -Да,да!
    Няма как да го съзреш, защото само "господ" гледа всеобхватно, докато ние хората в повечето случаи виждаме това, което желаем, а в по-лошия- само това, което попадне пред очите ни.Човешката гледна точка се изгражда във времето като съвкупност от въпросителни, удивителни,възклицателни и многоточия, както и от множеството врътнати с пръст запетайки по стените на тоалетните на живота, в тежките случаи на липсата на папир...
    Всъщност те не са за разказване пред аудитория. Там е и мястото където индивидът прекарва повечето от времето си за размисъл, защото тогава принципно е сам.В младостта си нормалния хуманоид отдава значение на приятните неща: хоби,купони,приятели,гадже а и съпътстващите ги пороци. Това е от една страна, а другата е: учение, мисли, мастурбация, самота,алкохолизъм и тишина докато около тях се върти Работата, която в бъдеще трябва да осигури материалните му зависимости. Подобни тъпотии мога да изреждам още дълго, но всъщност финикийските знаци ме интересуват до толкова, че да имам достатъчно, за да си позволя да се храня, да се напивам и от време на време за нови дрехи, за да ме пущат в кръчмите. (Работата може да облагороди маймуната в стадото, но човека в обществото определено затъпява.)
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си