- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
госпожица Буболинка !![]()
Госпожицата е в лошо настроение![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
xXxAngerfisTxXx идваш ли във Славейков
а сега като отвори мола
в четвъртък последно бях тамне хода често
защо Бубката е в лошо настроение ?![]()
Здравейтеее))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
амиии ...![]()
то не е точно лошо настроение просто не става това,което искам ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
усмивкоооооооо[hug]
кажи сега ти какво искаш а то какво става![]()
не е за тук,а и не искам ;d
Здравейтее ;рр
http://www.youtube.com/watch?v=jPb1D2WI5tA поздравв
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и от мен специално за теб http://www.youtube.com/watch?v=V2tZ0lWl1go![]()
Мерси, Ани)) Какво правите, как сте?
))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
почиваме, после се аутвамти как си пухх
![]()
Мии, нищо .. Добре съм : ))
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Супер съм, ще си лягам след малко.![]()
Кажете някой интересен филм който го има в YouTube
The Tournament![]()
Добро утро !!
имам имен денн![]()
Кво ще ме черпиш?
Благодаря !
няма,как да те почерпя и да искам ;d
eeeeeeeeeeeee![]()
Добър вечер!))
Оке. Само ти ли си, бе?![]()